Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ειδα το

εγω δεν βαρεθηκα παρ’ολο που δεν ειχα ακουσει απο κανενα καλα λογια,αλλα επαιζε με την ψυχολογια σου αν προσπαθησεις να μπεις στη θεση του ας πουμε…τοοοοση γραφειοκρατια παντου πια???:eek:

[SPOILER]το τελος ηταν καλο αν και καπως αναμενομενο,και εκει που τον πηραν τηλ.απο την εταιρια τρελαθηκα…ειχα απειρα νευρα με αυτη τη σκηνη…ΘΡΑΣΣΟΣ!!!
αυτα.[/SPOILER]

το paranormal activity 1 μπορω να πω ανετα οτι ειναι η χειροτερη ταινια που ειδα ποτε…το 2 δεν θα το βλεπα και να με πληρωναν…

το buried μ αρεσε…

το ονομα του ροδου ειδα προχθες απ τις αγαπημενες μου ταινιες ever…

Μάλλον δεν διαβάζεις το thread όσο πρέπει… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ειδα χτες το The Sorcerer’s Apprentice

καλουτσικο ηταν, ειχε ωραιες σκηνες και το σεναριο ενταξει οκ, αν και ηταν αρκετα παιδικο. Περασε ευχαριστα η ωρα.

[SPOILER] Ειχε ενα μεταλλικο πουλι που ζωντανευε και μου θυμιζε χαλαρα το μεταλλικο πουλι απο το [SIZE=“3”]ΘΕΙΚΟ [/SIZE]εξωφυλλο του Screaming For Vengeance…


[/SPOILER]

Την είδα…όντως καλή ταινία, αλλά πια ο Κέητζ δεν με πείθει με τίποτα:):!:

…fuckin’ A :smiley:

H αποπανω σηκωνει κουβεντα, πιο μικρος την ελεγα τεραστια, τωρα αμφιβαλω αρκετα για τις προθεσεις και τον τελικο της σκοπο…

οντοπικ

μαρεσε αρκετα, κυριως γιατι ειχε αναλαφρη διαθεση και περασε ευχαριστα η ωρα(+ με εφτιαξε για Παρισι που μαλλον θα παω γεναρη)…καλυτερα 3 ταινιακια, σιγουρα των Κοεν και Πεην, μαζι με του Τικβερ μαλλον που εφερε στο νου Λολα…κακα των Κρεηβεν και Βαν Σαντ(βσκ σκατα κ τα δυο)+κανα 2 ακομα,αλλα στο συνολο τους τα περισσοτερα ηταν ομορφα…

εδιτ,και τα βαμπιρια μετρησαν

Εγώ καθόλου βασικά. Ξεδιάντροπη προπαγάνδα είναι και τίποτα παραπάνω. Γελοία ταινία που την έκαναν και “διαχρονικό αριστούργημα” μην χέσω.

Paris Je T’Aime και Deer Hunter που αναφέρατε πιο πριν τις λατρεύω. Μπορώ να τις βλέπω ξανά και ξανά και πάντα να περνάω καλά, να προβληματίζομαι κλπ.
Btw, ωραίο και το soundtrack του Deer Hunter.

ok, το πως απεικονίζονται οι Βιετναμέζοι και το αν στέκει αυτό με τη ρώσικη ρουλέτα στον πόλεμο του Βιετνάμ δε ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά με το να στέκεσαι μόνο σε αυτό πιστεύω ότι υποβαθμίζεις την ταινία γιατί εκτός απ’ το ότι σβήνεις τις ερμηνείες, δε βλέπεις πλέον και τον συμβολισμό πίσω από τη ρώσικη ρουλέτα όπως και τον τίτλο της ταινίας, που θεωρώ ότι είναι και τα βασικά σύμβολα της ταινίας. Όπως και να έχει, ο καθένας με την άποψή του.

Όσες φορές και να την δω,πεθαίνω στα γέλια!!! :lol: :lol: :lol:

Αναφέρομαι κυρίως στο φινάλε της ταινίας και όχι στο πως απεικονίζονται οι Βιετναμέζοι, όχι πως είναι λίγο και αυτό. Όχι δεν νομίζω πως την υποβαθμίζω, πρόκειται για μια βαθιά συγκεκαλυμμένη προπαγανδιστική ταινία, το χειρότερο είδος προπαγάνδας για μένα.

Αλλά όπως είπες απλά γνώμες είναι αυτά.

Μπορεις να μου πεις ποια ακριβως ειναι η …“συγκεκαλυμμένη προπαγανδα” στην συγκεκριμενη ταινια?

θα την πω και γω πιο αργα, dead χωσε συ αμα προλαβεις:p

Ελ Γκρέκο…δεν τό’χα δει και εντυπωσιάστικα…εντυπωσιακή παραγωγή:):!:

Δεν πρόκειται να στο δώσω στο πιάτο αλλά θα σου πω τι να προσέξεις στην ταινία να το καταλάβεις μόνος σου. Σκεφτείτε και λιγάκι αυτά που βλέπετε σε μια ταινία.

Δες ξανά την ταινία προσεχτικά και κάτσε να προσέξεις την σκηνή της προσευχής που κάνουν όλοι μαζί στο τέλος. Μια μόνο σκηνή σου λέω, μετά ξανασκέψου τι είδες όλη την προηγούμενη ώρα. Στοιχειώδη γνώση της εποχής κάποιον γεγονότων αλλά και του american way of life να έχεις φτάνει για να ξαναδείς την ταινία με άλλα μάτια.

Η σκυτάλη περνάει στο Lupin :stuck_out_tongue:

αν και συνήθως με απογοητεύουν οι κωμωδίες η συγκεκριμένη ήταν καλή… έξυπνο concept, πολύ καλός ο Murray και του ταίριαζε ο ρόλος…

Ε νταξ, το Groundhog Day είναι από τις κωμωδίες που πλέον δεν μπορούν να βγούν σήμερα. Καρακλασσική ταινία (κι ας την είδα μεγάλος).

Χθες είδα το Centurion, μια ωραία grim & gritty ιστορική παραγωγή, σχετικά με τις περιπέτειες μιας ομάδας ρωμαίων λεγεωνάριων στα ανυπότακτα χωριά της Σκωτίας (ο Αστερίξ δε νιώθει πλέον μόνος). Καλύτερη από το King Arthur για όσους θέλουν να εντρυφήσουν στο υποείδος “ταινίες με Ρωμαίους στη Μεγάλη Βρετανία”.

Εγώ λοιπόν είδα χτες για πρώτη φορά το City of God. Πολύ καλή ταινία, δείχνει την ιστορία κάποιων παιδιών στην Πόλη του Θεού, μιας φτωχογειτονιάς έξω από το Ρίο. Δείτε την!

Επίσης είδα για πολλοστή φορά το “The constant gardener”. Απίστευτη ταινία επίσης, δείχνει το σκηνικό με τις φαρμακοβιομηχανίες στην Αφρική, καθώς και τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων εκεί, μέσα από την ιστορία μιας ακτιβίστριας που σκοτώνεται εκεί και του άντρα της που προσπαθεί να μάθει τι έγινε τελικά. Προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ασε τον lupin,εγω εσενα ρωτησα αφου εσυ εκανες σχολιο περι προπαγανδας.Εχεις κατι συγκεκριμενο να μου πεις?Ποια ειναι η προπαγανδα της ταινιας?Η απαντηση σου ειναι αλλα λογια ν’αγαπιομαστε,δηθεν μας προτρεπεις να …σκεφτουμε κιολας.Πετας μια εξυπναδα δηθεν να το παιξεις ψαγμενος κι επι της ουσιας παπαριες.Αν δεν ξερεις απο κινηματογραφο,μην κανεις σχολια ή μην παπαγαλιζεις οτι μαλακια ακους.