Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ω ναι!

ενδιαφέρον…

πες το απ’την αρχή βρε αδερφέ.
ok κατεβάζω.

έχουμε και λέμε:

Madagascar 2 - όχι τόσο καλό όσο το πρώτο

Goya’s Ghosts - καλή ταινία με Javier Bardem και Natalie Portman

Clerks II

Πολύ γέλιο, μερικές σκηνές ήταν απίστευτες, καλύτερο από το Ι!

The NotebookΠληροφορίες από το cine
www.cine.gr/film.asp?id=704661&session-id=09394417fd344c579841e2558d2032b7 ) :
Αισθηματική-Δραματική με ωραίες ερμηνείες από τους πρωταγωνιστικό ζευγάρι αλλά δε μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο, απλά μέτρια. Μπορεί να φταίει ότι δε με συγκινούν οι αισθηματικές αυτού του ειδους. Προτιμώ κάτι σε : Το Τελος μιας Σχεσης ή Τιγρης και Δρακος ή Ερωτικη Επιθυμια.

Συνυπογράφω! Ήθελα να το γράψω εδώ και καιρό και συνέχεια το ξεχνούσα. Ξεκινάει λίγο βαρετά αλλά σιγά-σιγά γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. “Θεατρική” ταινία… Όλη γυρισμένη σε ένα δωμάτιο αλλά από τους διαλόγους και μόνο το ενδιαφέρον αυξάνεται λεπτό με το λεπτό. Πάντως ακόμα και αυτό που αποκάλυψες Tollki θα μπορούσες να μην το κάνεις… Δηλαδή το τι θέλει να τους αποκαλύψει ο καθηγητής. Θα μπορούσες να πεις “Ενας καθηγητης φευγει απο τον τοπο που μενει και φωναζει τους συναδελφους του για μια τελευταία συζήτηση”. Γενικά καλό είναι να μην αποκαλυφθεί τίποτα για την υπόθεσή της σε κάποιον που δεν την έχει δει… Να την δει με πλήρη άγνοια. Εγώ για παράδειγμα την είδα χωρίς να ξέρω την παραμικρή λεπτομέρεια και το σοκ ήταν ακόμα μεγαλύτερο…

Μόλις είδα το Ιnkheart.Παίζουν οι Brendan Fraser, Sienna Guillory, Andy Serkis κ.ά.
Πάρα πολύ καλή ταινία(παραμύθι ουσιαστικά).Αξίζει να το δει κάποιος.
Dustfinger by far my favorite character…8)

Now playing: Shinedown - Crying Out
via FoxyTunes

Είδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ‘‘Spinal Tap’’. Χρόνια και χρόνια άκουγα για αυτό, και χτες έτυχε να το προβάλλει μία κινηματογραφική ομάδα. ‘Νταξ’, τα 'σπασε. Ιδίως η σκηνή που παρουσιάζει τις κιθάρες και τους ενισχυτές του είναι απίστευτη. :lol:

Ποσο παιζει να ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ αυτη η ταινια;
Μεσα στις τοπ μου ανετα.

Ειδα σημερα σε dvd το Slumdog Millionaire(κατεβασμενο απο το ιδερνετ και καταλληλα επεξεργασμενο ωστε να παιζει και στην τηβη.8))

Μου αρεσε παρα παρα παρα πολυ.
Οι ερμηνειες απο τον κομπαρσο εως τον πρωταγωνιστη ακρως ικανοποιητικες.
Απιστευτο σεναριο… παιζει να μου κοπηκε η ανασα σε αρκετα σημεια.

ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ… δεν ηξερα αν επρεπε να χαρω ή να κλαψω για την ταυτοχρονη νικη του Τζεμαλ και τη δολοφονια του Σαλιμ.

Τα χορευτικα στο τελος με χαλασαν λιγο, ειπα κι εγω πως και δεν επαιξε μπολυγουντ πουθενα.:stuck_out_tongue:

Βλεπω τωρα τη βασιλισσα των καταραμενων.τι κουκλαρα τι κουκλαρααα

Ωραία ταινία αλλά όντως δεν ήταν κάτι το τόσο τρομερό…
Τίγρης και Δράκος :respect:

quantum of solace, την ειχα δει ακι στο σινεμα. η αλλαγη του James Bond στις δυο τελευταιες ταινιες εχει κανει πολυ πιο ενδιαφερον τις ταινιες James…

Είδα μια ταινία The Rocker λέγεται.
Είναι ένας τύπος που παίζει σε μια glam metal band και τον διώχνουν την ώρα που πάει να γίνουν διάσημοι, και μετά από20χρόνια αφού ακόμα το φέρνει βαρέως (ποιον σας θυμίζει;) φτιάχνειένα γκρουπ γειτονιάς και με διάφορα μαγικά και Αμερικάνικα, φτάνουν να παίζουν σαπόρτ σε εκείνο το γκρουπ που τον είχαν διώξει.
Εκεί συμβαίνει η μεγάλη ανατροπή…
Για dvd στο σπίτι δεν είναι άσχημο:!:

hahaha η σκηνη που τους κυνηγαει απο πισω στην αρχη ειναι ολα τα λεφτα!

Oμορφος χαβαλες με ροκοπαρεα :smiley:

lol, την είδα κι εγω… Ενδείκνυται για απόγευμα με παρέα… :lol:#-o

Κατέβασα και είδα chemical wedding. Ωραίο b-movie, αν και εχει τεχνικά προβλήματα με την ένταση του ήχου(δυνατά η μουσική χαμηλά οι διάλογοι). Το πρώτο μισάωρο χωρίς υπότιτλους ήταν αρκετά ανακατωμένο και μπερδεμένο χωρίς υπότιτλους, και το είδα δύο φορές για να πιάσω τι ακριβώς γίνεται.
Γενικά το στύλ της μου θύμισε ταινίες του Stuart Gordon (κλασσικές τρόμου, με λίγο splatter, λίγο φυσική, λίγο μεταφυσική ,λίγο χιούμορ) αν και η συγκεκριμένη στο τομέα της φυσικής τουλάχιστον ήταν 100% λανθασμένη σε σημείο βιασμού των εννοιών φυσικής ( ο Gordon είναι πάντα πιο προσεχτικός ίσως επειδή είναι φαν του Λάβκραφτ ο οποίος ήταν λάτρης της επιστήμης και της αστρονομίας). Ο τύπος που κάνει τον μετενσαρκωμένο Κρόουλι δίνει ρεσιτάλ , και εμφανίζεται και ο Μπρούς σε 1-2 σημεία αλλά αγνώριστος!
Στα + της ταινίας το οτι δίνει αρκετές πληροφορίες για τη φιλοσοφία του Κρόουλι που αν και δεν είναι ακριβέις με το σταγονόμετρο αποτελούν μια καλή και διασκεδαστική αρχή για όποιον ενδιαφερθεί να ψάξει κάτι παραπάνω.

ΟΠΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΝ ΤΑΙΝΙΑ!σκηνοθετης?ανεφερες κ gordon πιο πανω…επηρεασμένο απο διηγημα λαβκραφτ ειναι κ αυτο?

δε γνωριζω σκηνοθετη, απο σενάριο του bruce dickinson και ενός άλλου, βασισμένο στη ζωή του aleister crowley, το αναφέρουν και στα νέα του ροκινγκ,αποκεί το μαθα.

Κ μολις απογοητευτηκα.