Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Αυτό το είχα πετύχει πρόσφατα στη τηλεόραση και δεν ήξερα καν ότι είναι του τύπου. Αρχικά μου έκανε για κάτι παρακμιακές ταινίες που βάζει το σταρ τα ξημερώματα, αλλά τελικά μου άρεσε :slight_smile:

Ναι, στην αρχή δεν ξέρεις από που σου έχει έρθει. Εγώ είπα “είναι σίγουρα Τζάρμους;” αλλά ντάξει ήταν το κερασάκι στην τούρτα τελικά αυτό το… μπέρδεμα :stuck_out_tongue:

τι να συζηταμε τωρα…top class!!!:bow:

Terms Of Endearment - Δεν ήταν κακό αλλά περίμενα κάτι καλύτερο… Πάντως ο Θεός διέπρεψε και πάλι.

Zeitgeist Addendum

πιο καλή και από την πρώτη κατ εμέ, μπράβο!

Body of lies http://www.imdb.com/title/tt0758774/ - βαρετή όσο δεν πάει

Igor http://www.imdb.com/title/tt0465502/ - σκοτεινό animation, πλάκα είχε. Ο λαγός τα σπασε ούλα.

Τι ξέρεις περί soundtrack.

Είδα και εγώ το The Mist.
8O8OHoly Cow!!8O8O

[SPOILER]Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση τέτοιο τέλος!Αρχικά δεν το πίστευα που τους σκότωσε όλους, και λίγα δεύτερα μετά εμφανίζονται οι στριατιώτες!Τέτοια τραγική ειρωνία πραγματικά πρώτη φορά.8O

Επίσης δεν τα πήγαινα καλά με την θρησκεία, τώρα πραγματικά δεν ξέρω.Μίσησα την θρήσκα τύπισσα όσο τίποτα άλλο…Και έλεγα ποιος θα την σκοτώσει![/SPOILER]

Now playing: Dirty Granny Tales - King Of Ants
via FoxyTunes

Spoiler ? No ?

πω να τι ξέχασα τελικά πριν το ποστάρω…#-o

Now playing: Dirty Granny Tales - Didi’s Show
via FoxyTunes

με ένα γρήγορο ψάξιμο στο imdb

Είδα το Let the Right One in για 2η φορά, καλό ταινιάκι :slight_smile:

καλο ναι?μου εχουν πει ολοι που το ειδαν πως ειναι σουπερ κτλ,ειδα και τρεηλερ και με εψησε πολυ…παρατηρησα ενα αμοκ βασικα με οποιον το ειδε,γουσταρουν οι παντες δλδ…το εχω προμηθευτει και λεω σημερα αργα να το δω…

Βασικά 2-3 άτομα που ξέρω μου είπαν πως δεν τους ενθουσίασε. Κατά τα άλλα σε όλους τους άλλους άρεσε :stuck_out_tongue: Κοίτα είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ 2 περιθωριακών ατόμων με κάποια στοιχεία τρόμου. Δεν είναι Twilight και αυτό το λέω γιατί και στο σινεμά που είχα πάει να το δω πρώτη φορά, είδα κάποιους -κυρίως κοριτσάκια- να απογοητεύονται.

Στα + οι μικροί πρωταγωνιστές που σήκωσαν όλο το βάρος της ταινίας στους ώμους τους (άσχετο αλλά το κοριτσάκι όταν μεγαλώσει θα γίνει κούκλα), τα όμορφα σουηδικά τοπία και η γενικότερη ατμόσφαιρα (είπες στο άλλο τόπικ πως λατρεύεις σουηδικό κινηματογράφο :wink:) και ένα όμορφο soundtrack. Απ’ τις ταινίες της χρονιάς (το 2008 βγήκες αλλά τώρα μας ήρθε στις κινηματογραφικές αίθουσες) που αξίζει να δει κανείς.

:slight_smile:

Γιεα,διαβασα καπου πως ειναι κ καλα απο τις ταινιες που προσπαθουν να βγαλουν τον σουηδικο κινηματογραφο απο το αδιεξοδο που εχει μπει,ζωντας μοναχα στη σκια του μπεργκμαν,ή κατι τετοιο τεσπα,και με ενθουσιασε αρκετα…εχω διαβασει υποθεση κτλ,και μου φαινεται ενδιαφερον…θενκς μεητ,θα το τσεκαρω ελπιζω σημερα/αυριο,…!:smiley:

Der Untergang

αξιολογότατο ταινιάκι…

Δε τα λέω στη τύχη αυτά μάνα μου. Και Patton έχει το soundtrack!

Τhe man from earth.

Απλα εκπληκτικη.
Low budget ταινια που δε κυκλοφορησε στους κινηματογραφους παρα εγινε γνωστη απο στομα σε στομα μεσω διαδικτυου.

Οι παραγωγοι δεν περιμενα τοσο καλες κριτικες και προτρεπουν τον κοσμο να κατεβασει την ταινια αρκει βεβαια να μιλησουν και σε αλλο κοσμο για αυτη.

Δειτε την αξιζει με 1000

αυτήνα λες? http://www.imdb.com/title/tt0756683/

είδα the untouchables ψες, κλασσικό ταινιάκι.

The Prestige

Με Christian Bale ,Hugh Jackman και David Bowie!
Καταπληκτικη ταινια!!!