Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα…
Ον Τόπικ: Είδα το Walk The Line. Πολύ ωραίο, και η μουσικούλα γάμησε.
Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα…
Ον Τόπικ: Είδα το Walk The Line. Πολύ ωραίο, και η μουσικούλα γάμησε.
SAW 5…αν σας άρεσε αυτή η σειρά ταινιών, με το πέμπτο μέρος την κλείνου πολύ καλά την ιστορία:!:
Dr Strangelove. Εντάξει, απίστευτη ταινία. Η σκηνή του τηλεφωνήματος με τον Ρώσο (Πρόεδρο?) ήταν όλα τα λεφτά.
Την κλεινουν επιτελους; ΟΛΕ.
Kαμία απολύτως.Δε μου άρεσε καθόλου!
ειδα το amusement.αρκετα εξυπνο.
28 weeks later…Εντάξι…Έτσι και έτσι…Το πρώτο ήταν καλύτερο αλλά αν βλέπεις τέτοιου ταινίες την βλέπεις άνετα…
To 28 days later είναι γενικά καλή ταινία. Όχι μόνο συγκριτικά. Αν είχε πέσει βέβαια σε χέρια Αμερικάνων θα ήταν μία ταινία μέσα σε όλες. Σου βγάζει μια κλειστοφοβία. Το 28 weeks later δυστυχώς είναι έτσι κι έτσι όπως λες.
zelig…Του woody allen…Ενα dockumentary για εναν τυπο χαμαιλεων τον leonard zelig.Ενταξει δινει ρεστα για αλλη μια φορα.Η νεοτερη Αμερικανικη κωμωδια χρωσταει παρα πολλα στον Woody.
Ειδα χθες βραδυ το Shawshank Redemption(1994) με τους Tim Robbins & Morgan Freeman.
Η ταινια αυτη εχει τη μεγαλυτερη βαθμολογια(9,2 με αριστα το 10) απ ολες στο imdb.com το μεγαλυτερο database για ταινιες και ηθοποιους…
Εννοειται οτι δν παιζεται η ταινια…
Την πόλη του Θεού.Πραγματικά πολύ καλή ταινία
Αυτό είναι που στα Ελληνικά το μεταφράζουν “Ριτα Χειγουορθ: Τελευταία έξοδος” ή κάπως έτσι? Δεν θυμάμαι να είχα ακούσει ποτέ τον Αγγλικό τίτλο.Ταινιάρα απο τις λίγες!!!
Χθες είδα το The International με τον Clive Owen και τη Naomi Watts. Πολύ μέτριο εργάκι αλλα νταξει για Κυριακή βράδυ στο χαλαρό βλέπεται άνετα…
Ναι αυτη ειναι.Τι χαλια μεταφραση που καναν ελεος…
μπενταιμ στορις.
αγαπαμε εβραιο.(σπανια περιπτωση)
Είδα και εγώ το bedtime stories.Αρκετά καλή ταινία, πέρασε ευχάριστα η ώρα.Γέλασα σε αρκετά σημεία.Κλασικά ο Sandler κορυφή!
Now playing: Dirty Granny Tales - Twins
via FoxyTunes
Προσωπικα δεν μου αρεσε … ειδικα για Oscar … για φετος κλασεις ανωτερη πιστευω ηταν το The Reader με την Kate Winslet …
Eγω ειδα το Watchmen …τραγικη ταινια … δεν ειναι ουτε καν η κλασσικη χαζοταινια/περιπετεια με τους super-ηρωες … προσπαθει και καλα να περασει " βαθυτερα νοηματα " , οι ερμηνειες παιδικες , πλατιαζει πολυ …γενικα ενα χαλι πιστευω
Είδα το Ghost Dog: The way of Samurai του Jarmusch. Ντάξει απλά τέλειο και αρκετά πρωτότυπο. Σαν dead man στο σήμερα μου φάνηκε :-k
Επίσης είδα το Η γυναίκα με τα σπίρτα του Καουρισμάκι. Καλό κι αυτό, αναμένομενο σαν σκηνοθεσία, πολύ ωραίο στορι και άμεσο.
Μετά από σχετική κουβέντα που είχε γίνει μερικές σελίδες πιο πίσω είδα το Clerks.
Μου άρεσε πάρα πολύ οπότε θα πάρουν σειρά και άλλες του Smith.
Βέβαια μας τα χάλασε λίγο αυτός που έφτιαξε τους υπότιτλους…
Σε κάποια φάση λέει καποιος " Ι owe you big" και αυτός μετέφρασε " Σου χρωστάω γουρούνι" …#-o:lol:
The Big Lebowski :respect:
Ειχα κανα χρονο να την δω.