ναι μωρε,εχει,αλλα ταινιες εποχης ειδικα,απο τη δεκαετια του 90 και μετα,δεν μου κανουν τετοια αισθηση οπως παλια…υπηρχε και ενας Αιβορυ τοτε που εκανε θαυματα,κτλ…CLERKS προσκυναμε,λατρευουμε,υποκλινομαστε…δες και το 2,που δεν ειναι τοσο καλο,αλλα εχει τρελο γελιο και ειναι αξια συνεχεια,καθως και τσεκαρε mallrats,chasing amy,τα καλυτερα του κατ εμε και μετα τα υπολοιπα kevin smith…
Θα τσεκάρω man…Γέλασα πολύ σήμερα…διάβασα ότι σε αυτό το μαγαζί δούλευε ο Smith απο τα 19 του και έγραψε εκεί το σενάριο του clerks…Είδες να έχεισ φαντασία και δημιουργικό πνεύμα…anyway, thanx again και διαπιστώνω ότι μιλάω με έναν ποιοτικοτατο cine φίλο!!
:lol::lol:merci,αλλα μην νομιζεις,χρειαζομαι και γω τον σβαρτζενεηγκερ μου ωρες ωρες και τον μαικλ μπεη μου για να στανιαρω:D…οντως,το σεναριο του clerks ειναι αφανταστα εξυπνο,μιας και εχει πολυ καθημερινη γλωσσα και τοσο καθημερινους προβληματισμους πανω σε θεματα,οχι φιλοσοφικα και ψαγμενα υποχρεωτικα,αλλα θεματα των 20+,για γκομενες,για βαρετη δουλεια,για star wars:p:lol:,για χιλια δυο,που το κανουν ευκολο να ταυτιστεις μαζι του…επισης,http://www.youtube.com/watch?v=us1BH3dIxIo:D:D + respect στην ταινια που εισηγαγε τους Jay and Silent Bob,και τους απογειωσε στις επομενες,αγγιζοντας την θεωση:p:lol::lol:
κάτσε…συνδέεται το παζλ…αυτούς δεν είχες άβαταρ??εγώ πάντως χωρίς να θέλω να το παίξω ποιοτικός δεν την παλέυω με όλα όσα ανέφερες…χοχοχο!!μάλλον παραγέρασα!
ναι,αυτους ειχα,απιστευτες μορφαρες,αμα δεις και αλλες ταινιες του σμιθ,θα καταλαβεις τι λεω,τα σπανε σε καθε ταινια,ακομα και στις πιο μετριες…ναι,εισαι γερος,μονο για λοστ μονο κανεις,που το βλεπουν τα παππουδια:p:lol::lol::p…αλλα κερδιζεις ποντους και χρονια ως ποστ ροκας:thumbup:
χαχα!οκ!κ εσύ την γλιτώνεις (για στιβεν σηγκαλ κ λοιπούς) επειδή ακους gy!be τώρα ( μην ρωτησεις πως το ξερω…ναι ναι είμαι μάγος…
Για lost δεν σηκώνω κουβέντα…[-X
Eίχε βγει και στον κινηματογράφο και δεν την είχα δει…
Συμπαθητική ταινία, θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο για ταινία ευρωπαικού κινηματογράφου όσον αφορά το θέμα!
Ο Adrien Brody είναι λατρεία!
Αmelie, πολύ όμορφη ταινία, με πολλά μυνήματα, γλυκύτατη η Όντρευ.
Νεφέλη ο Wes Anderson είναι μοναδικά ξεχωριστός σκηνοθέτης…Να τσεκάρεις και τα Rushmore, Οικογένεια Τένεμπάουμ και υδάτινες ιστορίες (life aquatic) που είναι επίσης δικά του…Αν βρήκες ενδιαφέρον το κινηματογραφικό του στυλ με τα άλλα του έργα θα ξετρελαθείς…
8O Την Οικογένεια Τένεμπάουμ την έχω δει και μου άρεσε πάρα πολύ!!Δεν το ήξερα ότι είναι αυτός!
Θα τις δω οπωσδήποτε αυτές που είπες!Ευχαριστώ πολύ!!:)
Είχε το Sleepy Hollow και δεν κάθισα να το σκεφτώ καθόλου αν θα το δω, από το δημοτικό που το χα πρωτοδεί δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτε.
Γαμάτο ρε, αν και όχι το καλύτερο του Burton (Big Fish).
Ο Depp καλός, μέχρι εκεί όμως.
Έκατσα και είδα στο youtube το The Gamers, με μια παρέα καμένων που παίζουν D&D. Κρατάει μια ώρα περίπου, είναι homemade, το τέλος εντελώς ό,τι να’ναι, αλλά αν είσαι και λίγο ψαγμένος με τα rpg πιάνεις πράγματα και έχει αρκετό γέλιο…
Μετά από αρκετές αναβολές είδα το Leaving Las Vegas. Καλός ο Cage αλλά δεν ξέρω αν ήταν και για όσκαρ…
Το Ζοχαν! Πολύ γέλιο! Το είχα δει και στο σινεμά, αυτός ο Σαντλερ δεν παίζεται σε αυτή τη ταινία!
Είδα My Bluberry Nights του Kar Wai Wong σε dvd και μου άρεσε αρκετά. Η Norah Jones, η Natalie Portman και η Rachel Weisz έπαιξαν πολύ ωραία!
Και επίσης το Sin City στην τηλεόραση και δε μου άρεσε καθόλου!Χάσιμο 2 ωρών![-X
Το My Blueberry nights το βρήκα λίγο βαρετό…
Σήμερα είδα το Forgetting Sarah Marshall. Κάψιμο.
War…Jet Li και Jason Statham σε μια περιπετεια που σε κραταει σε εγρηγορση μεχρι το τελευταιο λεπτό…Αξίζει να την τσεκαρετε…
για δευτερη φορα το Slumdog Millionaire…Τι απιστευτη ταινιαρα ρε…
Α ρε Boyle…μας τρελανες για ακομα μια φορα…
Είδα χτες το Dellamorte Dellamore(δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο ελληνικός του τίτλος…). Κωμωδία θα έλεγα, με zombie και τον Rupert Everett στο ρόλο του φύλακα νεκροταφείου όπου οι νεκροί ξαναζωντάνευαν μετά από 7 μέρες. Θεωρείται cult στο είδος της και όντως είχε μερικές πολύ καλές στιγμές χωρίς ωστόσο να φτάνει σε επίπεδα Braindead κατά τη γνώμη μου.
Επίσης είδα και το τοπίο στην ομίχλη του Αγγελόπουλου. Δεύτερη που βλέπω μετά το ταξίδι στα Κύθηρα και λαμβάνοντας αυτές τις 2 ως δείγμα μάλλον θα δω κι άλλες…
Το withnail and I…Βρετανικη ταινια…Μπηκε στις τοπ μου.Οποιος φιλο-αγγλος να την δει παραυτα.