twilight(ναι,ξερω,γιατι??βαριομουν πολυ…)…νταξ,ειχε χαβαλε…πλην της πλακας,με εναν ΚΑΛΟ σκηνοθετη και μια αναθεωρηση λιγο του αρχικου σεναριου(οπως εκανε ο κιουρικ στη λαμψη),θα μπορουσε να βγει ενα αρκετα καλο vampire movie,σε στυλ interview with a vampire(γνωμη μου…)…πλακα ειχε παντως,αμα ημουν 10 χρονων και το εβλεπα παιζει να κολλαγα λιγο…
Είδα ξανά το “Ρεμπέκα” του Χίτσκοκ που δεν το θυμόμουν… Εντάξει, ταινιάρα…
Ειδα το Revolutionary Road…Τι να πω ρε παιδια…Πολυ καλη και η Winslet και ο Di Caprio…Ειδικα ο δευτερος πολυ εκφραστικος…Εκει που στεναχωριοταν μαυριζε η ψυχη μου Παντως ψυχοπλακωμα η ταινια…Αλλα για αυτους που τους αρεσουν οι δραματικες/κοινωνικες να την δουν σιγουρα!
ταινιαρα το revolutionary road,τοδα και γω σχετικα προσφατα και μου αρεσε πολυ…τρομερες ερμηνειες απο ολους…
Eπιτέλους είδα τον Σκοτεινό Ιππότη χθες!!! Πολύ καλό, νομίζω όμως ότι το προηγούμενο ήταν καλύτερο…
Είδα το Death at a Funeral, αγγλικό ελαφρώς χοντροκομμένο χιούμορ αλλά ότι πρέπει για την αρχή της σκατοβδομάδας. Το συστήνω. Από ηθοποιούς δεν ήξερα κανένα όνομα, αλλά αναγνώρισα φάτσες από Trainspotting, Love actually, Pride and prejudice. A και σκηνοθέτης ο Frank Oz.
Γαματο ειναι το Death at a Funeral,να το δειτε.
Εμένα μου άρεσε πολύ το death at a funeral! Είχα μια μέρα αυτό και το planet terror… Με έπιασε τόση αηδία με το ΡΤ που το έβαλα για να ξεχάσω τις αηδιαστικές σκηνές… Κατέληξα να το βλέπω ολόκληρο και να λιώνω στο γέλιο στις 4 το πρωί!!!
για τους άντρες του φόρουμ προτείνω αυτό… http://www.imdb.com/title/tt0291341/
Το είχα δει “αναγκαστικά” με παρέα φίλων αλλά ήταν καλό…:lol:
Είδα χθες το Collateral (έτσι γράφεται; ) με τον Tom Cruise και μπορώ να πω ότι με άρεζε ιδιαίτερα. Η πρώτη φορά που μου άρεσε η ηθοποιία του.
Ρε φιλε ποσο ταινιαρα?
Ποσο μελαγχολικα γαματο soundtrack?Ποσο γραφικες οι σκηνες στην πολη,την οποια μετα την ταινια θελω να επισκεφτω…
Και τη ξερει πολυ λιγος κοσμος…Θυμαμαι στο σινεμα ημουν εγω,ο φιλος μου και μια γιαγια 70 και βαλε ποθ στο τελος μας κανει:“Μα καλα τι βλακεια ηταν αυτη!”:lol::lol:
‘’…maybe that’s what hell is: the entire rest of eternity spent in fuckin’ Bruges…’’:lol::lol::lol:
Χαχα έλα ρε κι εγώ αυτή παίζει να δω το μεσημέρι. Την είχα αρχίσει στην ΝΕΤ νομίζω ένα βράδυ πρόσφατα αλλά με πήρε ο ύπνος. Ισάξια με τις άλλες 2;
το 1.στην αρχη η σκηνη με τους rammstein τα σπαει.κυνηγανε εναν τυπο που μπλεκει με το πληθος μετα ανεβαινει στην σκηνη που επαιζε το συγκροτημα,τον πυροβολουν και πεφτει πανω στον κοσμο οι οποιοι
νομιζοντας οτι εκανε stage diving τον κρατανε στα χερια τους για crowd surfing ενω εχει πεθανει
Kαι γω στην ΝΕΤ την ειχα πετυχει αλλα ηταν στη μεση.Το θεμα ειναι οτι δεν εχ δει τις αλλες 2:D…Αλλα αφυ ειναι η πρωτη της τριλογιας θα τις παω με τη σειρα.
the piano…το ειχα ξαναδει βεβαια,αλλα με επιασε σημερα…αριστουργημα…ταινια-ποιημα,ντυμενη με ενα απο τα καλυτερα soundtrack των 90s…
εγώ πάλι έχω δει τις άλλες δύο… η Κορέα παράγει ταινιάρες. μαύρο χιούμορ και συμβολισμός.
απλα,τελειοτητα…δεν βγαινουν τετοιες ταινιες πια γμτ…
Μπα δεν έχω παράπονο…κάθε δεκαετία έχει κ τα διαμαντάκια της…On topic είδα clerks…Ντάξει όποιος θεωρεί κωμωδίες όλα τα αμερικανοτύπουamericanpie ας τσεκάρει κ ας αναθεωρήσει σύντομα…