Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

παει να πει,ναι,αλλα μου φαινεται πως εκβιαζει τοσο πολυ το συναισθημα,που κατανταει ενοχλητικο…εμενα παντως δεν μου ειπε τπτ και πραγματικα μετανιωσα το διωρο που εκατσα να το δω…μου φανηκε μια μελοδραματικη σαχλαμαρα,που λεει ‘‘ρατσισμος=κακο’’ λες και απευθυνεται αποκλειστικα σε 10χρονα…

Κοίτα, βασικά δεν προσπαθεί να πει ακριβώς αυτό. Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει είναι ότι ο ρατσισμός είναι μια νοοτροπία με την οποία ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. Και ότι στην ζωή ο μεγαλύτερος ρατσιστής αλλά και ο μεγαλύτερος αντιρατσιστής μπορούν να αλλάξουν νοοτροπίες πανεύκολα ανάλογα με τα βιώματά τους. Πάντως ναι, είναι υπερεκτιμημένη ταινία… Συμφωνώ…

^ Για το Crash συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Η ταινία είχε μερικές δυνατές σκηνές και αρκετά αληθινές (από άποψη συναισθήματος εννοώ) αλλά κυρίως αποτελούνταν από σκηνές που εκβίαζαν τη συγκίνηση και έκαναν γλοιώδη επίκληση στο συναίσθημα.

Χθες είδα το Pineapple Express. Θεός James Franco :D:oops: Η ταινία δεν ήταν τόσο ξεκαρδιστική όσο περίμενα, είχε όμως πολλές ωραίες στιγμές και μέχρι τη μέση ήταν πάρα πολύ ευχάριστη. Νομίζω όμως μετά έπεφτε σε αδιέξοδα και έκανε κοιλιά με τα άπειρα απίθανα που γινόντουσαν… Πάντως ευχάριστη ταινία και ωραίες ερμηνείες.

ποσο πιο θεος???

Γαμάτα έπαιζαν όλοι αλλά έχω μια αδυναμία στον Franco! :καρδούλες:

είδα το ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ για το πρωταγωνιστικό δύδιμο -Ντενίρο, Πατσίνο- και ήταν ψιλοαπογοήτευση, ειδικά το παίξιμο του ΝτεΝίρο. Το σενάριο καλό, με μια γερή ανατροπή -ίσως και προβλέψιμη- αλλά λίγη δράση…

Slumdog Millionaire.

Ωραια σκηνοθεσια,εξυπνη ιδεα αλλα εχει κανει περισσοτερο ντορο απ’οσο της αξιζει.

Being John Malkovich.
Περιπέτεια φαντασίας για περιπέτεια φαντασίας ένα πράμα, πολλή διαστροφή, αρκετά καλό.
Θα θελα να ξερα τι είπε ο ίδιος ο ηθοποιός για το σενάριο.

Μεγάλη ταινιάρα

το είδα χθες και συμφωνώ. Πολύ καλοστημένη ταινία, εξαιρετική σκηνοθεσία αλλά δεν ξέρω μου φάνηκε πως γινόταν λίγο κλισέ στο τέλος και γενικώς δεν πέθανα κιόλας.

πω προσκύνημα στο θεό που έγραψε το σενάριο. Είναι ο ίδιος που έγραψε και το αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού… Τρελή έμπνευση

Αrizona Dream

Tην περίμενα καλύτερη και με κούρασε σε κάποια σημεία!
Ωραίο soundtrack έχει πάντως!

και Guess Who που ήταν ευχάριστη ταινία!!

8O Σε κούρασε; Μιλάμε για ταινιάρα! Και ναι, με φοβερό soundtrack. Bregovic ftw. 8)

in bruges,για δευτερη φορα…το διαμαντακι της προηγουμενης σεζον…ερμηνειαρες,μελαγχολια,τρομερη σκηνοθεσια και μουσικη,καταπληκτικοι μπλακ χιουμορ αγγλικοι διαλογοι και καταπληκτικη ατμοσφαιρα…cult status απο τωρα…

και μενα με κουρασε το arizona dream…καλη ταινια,απο τις πολυ μετριες ομως του κοστουριτσα,με γαματο soundtrack…

Eίναι η πρώτη του ταινία που βλέπω και δε μου έκανε τρελή εντύπωση…:confused:
Αν θέλετε όμως πείτε καμία άλλη καλύτερη δικιά του να δω!:slight_smile:

underground,με τη μια ομως…το αριστουργημα του και η πιο αγαπημενη του ταινια απο κοινο και κριτικους…δες το αμεσως,ειναι καταπληκτικο…μεγαλο βεβαια,3 ωρες αλλα αξιζει…το ειχα δει στο σινεμα το 95-96,δεν θυμαμαι ακριβως και ειχα μεινει,αν και μπομπιρας…και βεβαια,το καλυτερο soundtrack του Goran Bregovic…http://www.imdb.com/title/tt0114787/…ο κοστουριτσα,για αυτες τις ταινιες του με τα βαλκανια κτλ,την δεκαετια του80 κυριως και μετα 90,εγινε γνωστος και αγαπητος…το arizona dream ηταν η πρωτη του αμερικανικη παραγωγ και βγηκε τελειως εκτος του στυλ και της ταυτοτητας του γιαυτο ηταν και πολυ μετρια η ταινια…

Σε ευχαριστώ πολύ!
Θα το ψάξω και θα το δω!:slight_smile:

To arizona dream εχει μεγαλυτερη φημη απο αξια νομιζω.Σιγουρα δεν ειναι κακη ταινια αλλα το ονομα του Johnny Depp ισως εχει κανει καποιο κακο διοτι την εχει πολυδιαφημισει.Παντως οπως και να η μουσικη ειναι απιστευτη.

Ειδα Corpse Bride.Ωραιο οχι οσο ο Χριστουγεννιατικος εφιαλτης ομως.Δεν με πειραξε που ηταν πιο μελο αλλα νομιζω πως οι ιδεες που ειχε ηταν πολυ πιο λιγες σε σχεση με τον εφιαλτη…

Dead poets society.Πολυ ωραια ταινια.Το θεμα που διαπραγματευεται παρα πολυ σπουδαιο και τα καποια κλισε που εχει δεν ειναι μεμπτα μαις και το θεμα τα σηκωνει.Προς το τελος σκοτεινιαζει και απογειωνεται.

το κομμενο. το κανονικο νομιζω ειναι γυρω στις 5

Εγω θα προτεινα και το Life is a Miracle

life is a miracle,το θεωρω απο τις κακες του μαλλον,ειναι μια προσπαθεια να επαναλαβει τις επιτυχιες του,χωρις ομως πρωτοτυπια ή εκεινη την τρελα που ειχαν οι παλιες…μια δικη μου τοπ λιστα για να ασχοληθει καποιος με κοστουριτσα,θα ηταν:

Black Cat, White Cat-ισως το τελευταιο πολυ καλο του εργο,με τρελο γελιο και απιστευτη πλοκη-χαρακτηρες…
underground-το καλυτερο του για μενα και το πιο αναγνωρισισμο…
Time of the Gypsies-o καιρος των τσιγγανων,τεραστιο,αλλα επος…
When Father Was Away on Business-ο μπαμπας λειπει ταξιδι για δουλειες,αριστουργημα…

Ναι! Ταινιάρα και ΠΟΛΥ γέλιο :smiley: Και κλασικά, φοβερή μουσική!