Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

είδα επιτέλους ολόκληρο το πρώτο zeitgeist

Προσκυνώ ταπεινά μια τεράστια ταινία.
΄
Επωφελήθηκα από τον πυρετό για να ξαναδώ όλη την πρώτη σαιζόν του Blackadder.

Ειδα American Gangster και Wall-e. Η πρωτη πολυ καλη για το ειδος της αλλα οχι κατι ξεχωριστο. Μαλλον εχει κορεστει το ειδος, νιωθεις πια σαν να εχεις ξαναδει σκηνες και διαλογους. Το Wall-e πολυ ομορφο, ειχε πλακα. =)

το american gangster,αν και με ειχε λιγακι ενθουσιασει στην αρχη που το ειχα δει,τωρα πια πιστευω πως δεν ξεφευγει απο τον σωρο των γανγκστερικων ταινιων…βαρετο και υπερτιμημενο(ουτε καν…)…
Ειδα το Valkery(ή οπως γραφεται),με τον Τομ Κρουζ,του Μπραιαν Σινκερ…στην ουσια,σαν να βλεπεις μια ταινια του HISTORY CHANNEL,κυριως απεικονιση των γεγονοτων και καταστασεων,διχως ιδιαιτερη αναπτυξη χαρακτηρων ή background τους…παρολαυτα,δεν μπορω να πω πως δεν μου αρεσε,ειχε νευρο,ρυθμο,πολυ καλη σκηνοθεσια που εβγαζε ενα δυνατο σασπενς,καλες ερμηνειες απο ολο το καστ,και κυριως,μια ιστορια που προσωπικα δεν την γνωριζα απο πριν,ικανη να σε ιντριγκαρει ως το τελος…δεν ειναι η ταινια της χρονιας-ουτε του μηνα-,αλλα μια πολυ καλη ιστορικη ταινια,με ολα τα παραπανω θετικα,που βλεπεται ευχαριστα και σε κραταει…α,και επισης,τρομερη ατμοσφαιρα,κουστουμια και σκηνικα…οι WWII φανς,ας το δουν,αξιζει…

θα δω το Pink Flamingos.ευτυχια κ internet.

Πηρα να δω Το νησι. Την ειχε τις προαλλες η του βου. Την ειχα δει στην αρχη λιγο αλλα την ειχα παρατησει.

Μεγάλη μπαρούφα πρέπει να ταν Μαριάννα, ασε που μου την έσπαγε η μουσική και ούτε εγώ τη παρακολούθησα όλη…
Είδα πρόσφατα την Τροπική Καταιγίδα. Ατακαδόρικη κομωδία καταστάσεων, ο ορισμός του παλαβού… βλέπετε πάντως…
Είχε και το πρώτο μέρος εχθες της τριλογίας του oldboy αλλά κοιμήθηκα :-s

7 Ζωες με τον Will Smith ο οποιος εχει γινει πολυ καλος ηθοποιος τα τελευταια χρονια!
Πολυ ωραιο εργο, κοινωνικοδραματικο, βαρυ αλλα αξιζει να χαλαστεις!Το προτεινω με τρελα!:roll:

Ωραιο ηταν τελικα το Νησι. Σε κρατουσε καθηλωμενο, ειχε πολυ φαντασια ε και περνουσε και μηνυμα.

Δειτε ολοι ταινιες Κεβιν Σμιθ.Τωρα.

Taken,περιπέτεια,αρκετά καλή.Με ενθουσίασε και την είδα ευχάριστα.εε παίζει και η Maggie Grace(aka Shannon Rutherford από lost),και ο Liam Neeson.

Now playing: Shinedown - Better Version
via FoxyTunes

Crossroads! Χτες το βράδυ.

Αν και βασικά ούτε στην τηλεόραση, ούτε σε dvd… στο youtube. :-s:p

Cult b-movie της δεκαετίας του ‘80 απ’ αυτά που αγαπάμε με όλες τις ατέλειές τους. Blind Dog Fulton και blues του Μισσισσιπή λέμε! 8)

Ειδα το ‘‘Μεγαλο Φαγοποτι’’.Αριστουργημα.τελος.

Kέβιν Σμιθ; ένα χιντ αγαπητε; δε κατέω πράμα :-s

Είδα το Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες. Υποθέτω θα τρόμαξε στην εποχή του. Αδιάφορο για μένα.

Γιατι ουρε καλουλη ηταν.να πα να δεις τν νοσηρη τριλογια.μικρα επάκια.

Rear Window, Vertigo, Slumdog Millionaire, Don’t Say a Word
Αυτά είδα αυτή τη βδομάδα.Καλά όλα και περισσότερο το 1ο και το 3ο.

Μετά από πόσο καιρό που την είχα στο pc την είδα!
Μου άρεσε πάρα πολύ…είχε πολύ ωραία νοήματα και άξιζε που πήρε το όσκαρ καλύτερης ταινίας!

John Rambo 4…μηδεν σεναριο,μηδεν ερμηνειες,μηδεν νοηματα,αλλα ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ…ομορφο απογευμα περασα anyway…(crash,απο τις πιο υπερτιμημενες ταινιες ολων των εποχων και απο τις χειροτερες που εχω δει προσωπικα…τοσο κλισε και τοσο αμερικανια,λιγες ταινιες τα εχουν…)

Νταξ’… Κάτι πάει να πει αλλά δεν το λέει…