Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

To Nights of terror

Ναι ρε…

Εγώ είδα το Shaun of the Dead.
ΓΑΜΑΤΟ, και γαμώ τις κωμωδίες - παρωδίες.
Απίστευτοι θεοί και οι 2 φίλοι, ειδικά ο Ed.:smiley:

‘‘somebody kill the queen!!!’’:lol::lol::lol::lol::lol:απιστευτο γελιο…δες αν σου αρεσε και το hot fuzz…ιδιοι πρωταγωνιστες,ιδιος σκηνοθετης,ιδιοι στο σεναριο…τρομερη κωμωδια-παρωδια των χολιγουντιανων Buddy movies με μπατσους…

Το έχω κατεβάσει και αυτό.:smiley:
Credits to Therion.

Ειδα κι εγω προσφατα το Shaun of the Dead,αρκετα καλο αλλα το Hot Fuzz μου αρεσε περισσοτερο.

Είδα χθες στο Star το Billy Elliot (ξανά) και συνειδητοποίησα πως θα μ’αρέσει αυτή η ταινία όσες φορές κι αν την δω. Πολύ δυνατή!

Λούπιν, είδα το Clerks! Πολύ καλό, μερικές σκηνές ήταν απίστευτες, σε αναμονή για το δεύτερο τώρα!

Control (2004) με τον Ρέι Λιότα. Πάρα πολύ καλό.

Χθες το βράδυ - Blackadder Season 2

MIRRORS!

Πολύ καλή!

αλλά… χεσμεντένε… :eek:

Green Street Hooligans! Σίγουρα από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει!

Παίζει και ο Φρόντο :stuck_out_tongue:

^^Ταινιαρα ε.

Και γω την είδα αυτή τώρα πρόσφατα!!
Πολύ ανατρεπτικό φινάλε!!:slight_smile:

Εγώ είδα
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb(Kubrick ωρέ!)
La Haine
The Big Lebowski

Τα σπασαν και οι 3 με το δικό τους τρόπο η καθεμία

Αυτές είναι ταινίες, your dudeness! 8)

Dogma

Δεν υπαρχει η ταινια.Προσκυναμε Silent Bob.

Eιδα Woll-e σε DvD χθες.

Γαμησε βασικα.

Eτσι ετσι!!!

Για να πω την πικρη αληθεια ομως το dr strangelove οσο και αν ηθελα να κανω τον εαυτο μου να του αρεσει μου φανηκε καπως παροχημενο…

είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει.όποιος δεν την έχει δει καλό θα ήταν.:wink:

Now playing: Blind Guardian - 07 Bright eyes
via FoxyTunes

Είδα το A knight’s tale με το συγχωρεμένο τον Heath Ledger που το 'χε χτες στην τηλεόραση. Ανάλαφρη ταινία εποχής για να περνάει η ώρα. Ευχάριστη.Τίποτα παραπάνω. Αλλα είχε Χηθ.

μία πολύ καλή ταινία είναι “Οι ζωές των άλλων”,γερμανικός κινηματογράφος,πολύ καλή ταινία