Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

edmond του stuart gordon. αρκετά καλό, αφορά τη πτώση ενός μεσήλικα απο τη βαρεμάρα στα σκατά και τη τρέλα. με κλασσικό gordonίστικο μπλακ χιούμορ και μηδενισμό, έβγαζε παρόμοια μηνύματα με το stuck του ίδιου για τη παρακμή του πολιτισμού. αν και εκεί που λάμπει ο γκόρντον ειναι οι λαβκραφτοταινίες του …

Το τελευταίο James Bond, αρκετά καλό:!:
Αν εξαιρέσεις την φάση με το αεροπλάνο, οι υπερβολές του παρελθόντος έχουν δώσει την θέση τους σε καλό σενάριο και καλές ερμηνίες:!:

Ήταν λίγο υπερβολικό με το αεροπλάνο, αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε…ΑΛΛΑ την γκόμενα έπρεπε να την πάρει στο τέλος!!

Now playing: The Mahones - Star Of The County Down
via FoxyTunes

The Majestic. Συμπαθητική.

Yes Man.
Δεν το περίμενα τόσο καλό!Ο Jim για άλλη μια φορά υπέροχος!Περνάει ευχάριστα η ώρα και έχει και αρκετό γέλιο!

Now playing: Pain - It’s Only Them
via FoxyTunes

Golden Compass. Καλούτσικο αλλά έλειπε το τέλος του βιβλίου…

Και η ταινία ήταν ο κύριος λόγος που χρεωκόπησε η εταιρία που την έκανε, αν δεν κάνω λάθος…
Πάντως και εγώ, όπως όλοι,σπάστικαν με το τέλος, καθώς τα βιβλία είναι πάρα πολύ καλά για να τους φέρονται έτσι…

Now playing: Pain - It’s Only Them
via FoxyTunes

Ποο,ναι,μεγαλη ηττα το golden compass…ειδα το Equilibrium,futuristic περιπετεια με Κριστιαν Μπεηλ…παρα πολυ καλο εργο,προτεινεται σε φαν του ματριξ και γενικοτερα των cyberpunk-sci/fi φιλων,καθως ειχε πολυ καλες προεκτασεις και ωραιες ιδεες…παντως,με ενα μεγαλυτερο μπατζετ και εναν σκηνοθετη με οραμα(και ονομα),θα μπορουσε να ειναι ταινια σταθμος του ειδους…τωρα απλα,ειναι μια γαματη καλτια…

Mες την βδομάδα :

Hot Fuzz (χθες βασικά), απλά τα σπασε, :lol::lol:.
Μεγάλη θεϊλα.

Slumdog Millionaire, πολύ καλό, άψογη δομή της ταινίας, καθόλου μελά κλπ, απλά με ξενέρωσε λίγο αυτό με το “πεπρωμένο”.

The Lord of the Rings: The Return of the King. (ναι, δε το είχα δει ως τώρα :P)
Υπερπαραγωγή. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Όμως, στο τελευταίο τέταρτο κι έπειτα, όλο περίμενα το τέλος κι όλο αυτό δεν ερχόταν :-sΕλεγες πως κάθε σκηνή είναι η τελευταία. Αλλά κατά τ’αλλα, ήταν καταπληκτική ταινία με απίστευτα εφφε και πολύ επιβλητικές σκηνές.

και η πλάκα είναι ότι το βιβλίο δεν τελειώνει εκεί… Δλδ στην ουσία, έχει ΚΙ ΑΛΛΟ! :lol:

Breakfast on pluto

Mετά από τόσο καιρό επιτέλους αποφάσισα και την είδα!Ωραία ταινία και ο Cillian Murphy ήταν απλώς απίστευτος στο ρόλο!

Ειδα το Trainspotting,λιγο περισσοτερο “σκληρο” απ’οτι το περιμενα,μ’αρεσε ομως.
Γαματες ερμηνειες.

Επειδή έφαγα μια φλασιά πήγα και νοίκιασα το “Ντονι Ντάρκο”, το ξαναείδα και μου φάνηκε ακόμα πιο θεϊκό σε σχέση με τις άλλες δύο φορές που το είχα δει…Ρε μάγκες το “Dark City” του Πρόγιας δεν υπάρχει σε DVD ή απλά δεν το έχει ο βιντεοκλαμπάς που πάω και με δουλεύει πως δεν έχει βγει καν; Όποιος ξέρει ας απαντήσει…

Δεν ξερω γι αυτο που λες,αλλα το Ντονι Νταρκο ειναι μεγαλο επος.Απλα ηθελα να το επισημανω.

Το Dark City πριν απο 2 χρόνια που το έψαχνα δεν ειχε βγει σε ελληνικό DVD και είχα καταφέρει να το πετύχω σε εφημερίδα. Δε νομίζω να το έχουν κυκλοφορήσει ακόμα σε Ελληνική έκδοση DVD. Therie δεν υπάρχει αυτή η ταινία. Από τα καλύτερα Sci-Fi όλων των εποχών και για μένα μέσα στις 5 καλύτερες των 90’s.

Changeling. Δε ξέρω άμα εφταιγε η διάθεση μου, αλλά, έπαθα σόκ με την ταινία.Το οτί είναι αληθινή ιστορία, σε φρικάρει ακόμα περισσότερο.

• άπειρο για το Donnie Darko!!

Slumdog Millionaire

Πολύ καλή! Δεν έχω καταφέρει να δω όσες φετινές θα ήθελα αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί ξεχώρισε και έγινε τόσος θόρυβος γι’ αυτήν

Crossroads

Παλιά ταινία με τον Καράτε Κιντ(Ralph Macchio) να μην κατατροπώνει αντιπάλους μόνο στο καράτε αλλά και σε διαγωνισμό κιθάρας με έναν εκπρόσωπο του διαβόλου(Steve Vai) για να σώσει την ψυχή ενός παλιού φίλου και μουσικού του Robert Johnson που του υποσχέθηκε οτι θα του μάθει το τριακοστό τραγούδι που δεν ηχογράφησε ποτέ ο Johnson!!Βλέπεται χαλαρά και ειδικά οι φίλοι των Blues περνάνε μιάμιση ώρα πολύ ευχάριστα…

Και γω με τη σειρα μου,απειρα ρησπεκτ σε μια απο τις πιο Mind fuck ταινιες εβα,τον Donnie Darco…

Μιας και επεσε πολυ χρατς χρουτς σημερα,ειδα το Καποτε στη Αμερικη,ξανα…το ειχα δει μια φορα γυμνασιο και ηθελα να φρεσκαρω…να τολμησω να το συγκρινω με το Νονο?Να πω πως ειναι και καλυτερο?θα το κανω βασικα…Επος,με ολη τη σημασια της λεξης,η σκηνοθεσια του Λεονε ειναι υπερανω κριτικης και η ιστορια απιθανη…μου αρεσε παρα πολυ,που τολμουσε και εδειχνε τα παντα,προσδιδοντας ετσι μια αυθεντικοτητα,μια αισθηση οτι ναι,αυτα συμβαινουν,δεν ειναι ολα τοσο κουλ που τα παρουσιαζουν οι αλλες ταινιες του ειδους,που ολοι οι ηρωες ειναι διφορουμενοι και δεν ξερεις αν πρεπει να τους λυπηθεις ή να τους μισησεις…τρομερες ερμηνειες απο ολους,και βεβαια,για αλλη μια φορα,in morricone we trust,εγραψε παλι ο τυπος…ειδικα η σκηνηκατω απο τη γεφυρα,με τη δολοφονια του πιτσιρικου και την αργη κινηση,ηταν κανονικο μαθημα κινηματογραφου…τεσπα αυτα,οποιος δεν το εχει δει,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!:lightsabre:

Το 2ο μισο της ταινιας μου θυμισε Βουγιουκλακη-Παπαμιχαηλ…
Αν εξαιρεσεις αυτο εξαιρετικη προσπαθεια και παρα πολυ καλο σεναριο πιστευω…
Το μονο που με ξενερωσε ηταν η υπερβολη στην ατελειωτη αγαπη…
Και μιας και ειπα για μελο,ειχα δει πριν 3 χρονακια σινεμα το Half nelson και θυμαμαι πως με λιγο μελο θα μπορουσε να ηταν αρκετα συγκινητικη εδειχνε τα γεγονοτα με πολυ “καθημερινο”-αληθινο τροπο χωρις υπερβολες και ηταν αυτο που μαρεσε κιολας…Την εχει δει κανεις?..:-s
Καλα Donnie Darko που αναφερθηκε προσκυνω ταπεινα…