Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Είδα το ‘‘Mirrors’’, και τά’δα όλα:!:

καμια σχεση με το βιβλιο οπως συνηθως ε? λες και το κανουν επιτηδες

πριν λιγο το In the name of the father κορυφη!

Στις περιπτώσεις του Στίβεν Κινγκ, γράφει ο ίδιος το σενάριο, άλλωστε τα περρισότερα βιβλία του σαν σενάρια είναι με πιο πολύ ανάλυση:!:

To Ταξιδι στα κυθηρα του Αγγελοπουλου…Ε δεν θα κανω και κριτικη…

ωραια, γιναμε τρεις

Εμεις οι τρεις και οι καννες:D

:thumbup::thumbup:

Εγώ χθες είδα τις πρώτες Φυλακές Ανηλίκων. Ποιότητα λέμε :lol::lol:

Xθες το βράδυ είδα στην ΕΤ1 το θρίλερ “Χενρι: το πορτρέτο ενός serial Killer”. Άρρωστη ταινία με ωμή βία. Κάνω αντιγραφή από ένα άλλο site:

“Η καταγραφή της αληθινής ιστορίας ενός από τους μεγαλύτερους κατά συρροή δολοφόνους. 'Eνα σκληρό και ωμό φιλμ για τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Χένρι Λι Λούκας, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του σκότωσε περισσότερους από 100 ανθρώπους. Ο σκηνοθέτης Τζον Μακ Νόουτον βασίστηκε σε αυτούς τους ισχυρισμούς για να περιγράψει με ανατριχιαστικά ρεαλιστικό τρόπο, σαν ντοκιμαντέρ, την εγκληματική δραστηριότητα του Λούκας, για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι ήταν δεν ήταν παρά ένας παθολογικός ψεύτης χρεώνοντάς του μόνο δυο φόνους. Ο Μακ Νόουτον, ωστόσο, μας τον παρουσιάζει ούτε αντιπαθητικό, ούτε συμπαθητικό, ως έναν κοινότοπο ψυχοπαθή που σκοτώνει από «ψυχολογική ανάγκη» και προσπαθεί να δώσει απάντηση σε μερικά ερωτήματα: πώς αισθάνεται ένας σίριαλ κίλερ την ώρα του φόνου; Πώς βλέπει το θύμα του; Τι τον οδηγεί στα εγκλήματά του; Η ταινία γυρίστηκε το 1986 με ελάχιστα χρήματα και μόλις μέσα σε ένα μήνα. Ωστόσο, δεν βγήκε στις αίθουσες παρά τέσσερα χρόνια αργότερα, καθώς οι παραγωγοί δεν εκτίμησαν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αντιμετώπισαν προβλήματα με το σήμα καταλληλότητας της ταινίας. Οι κριτικοί, πάντως, υποκλίθηκαν στη ρεαλιστική αφήγηση και χαιρέτισαν τον Χένρι ως ένα από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών και μια ταινία σταθμό του σπλάτερ. Την ίδια απήχηση είχε η ταινία και σε πολλούς σινεφίλ ως ένα cult αριστούργημα”.

ισχυει απολυτα ειδικα το σαλεμς ειναι σαν να βλεπεις ταινια οταν το διαβαζεις - περα απο το σεναριο ομως αυτο που εβγαλαν και η παλια και η πιο προσφατη ταινια απεχει πολυ… δεν εχει την ατμοσφαιρα του συγκεκριμενου βιβλιου. Κατι που δεν εχει να κανει μονο με το αν ειναι πιστο το σεναριο στο βιβλιο…
πχ ο Κιουμπρικ της λαμψης της αλλαξε τα φωτα κρατησε μονο τα βασικα απο το βιβλιο αλλα την εκανε ταινιαρα, σε βαζει απολυτα στο ιδιο κλιμα με το βιβλιο. Αυτο ηθελα να πω λεγοντας οτι ειναι σαν να το κανουν επιτηδες, οτι ειναι προχεροδουλειες…ευτυχως υπαρχουν εξαιρεσεις

Τσέκαρε το ‘‘Καρδιές Στην Ατλαντίδα’’:!:

το χω δει δεν το εχω διαβασει, γιατι?

Τα σπάει η ταινία! δε το ξερα οτι την είχε. Θα το βλεπα ρε γαμώτο.

ταινιαρα το henry

και ο τυπας που παιζε τον henry
επαιζε και στο cliffhanger με τον stallone ,που ειχε βαλει πριν λιγες μερες η τηλεοραση

Οσοι εχουν διαβασει το βιβλιο μου λενε οτι η ταινια δε πιανει μια…
Εγω παλι που εχω δει μονο ταινια μαρεσε αρκετα χωρις να ξετρελαθω παντως…
Αλλα λογικα θα ειναι σε αυτα τα βιβλια που θα διαβασω πολυ συντομα καθως ειναι καργα Dark tower-related…:smiley:

Tην υπερτατη τριλογια!:smiley:

Tα σπας!!!

“Το Ψωνηστίρι” με τον Πατσίνο το χει δει κανείς;

Οι 2 πρωτες Μπακ του δε Φιουτσουρ ειναι για πολλα λεφτα.

Το τριτο δεεεεν

oυ ρε,καλυτερες οι 2 πρωτες αλλα και η τριτη πολυ καλη…my name is Eastwood…Clint Eastwood:lol::lol:…

Nταξ εμενα και τα 3 μου αρεσαν αν και οντως το 3ο κουραζε σε καποια σημεια.Το 2ο δεν το ειχα ξαναδει, γιατι την συγκεκριμενη ταινια την ειχα ανακαλυψει απ το Σταρ αλλα ειχε τυχει να δω μονο το 1ο και το 3ο.Για την χρονια που γυριστηκε παντως ειχε και γαμω τις σκηνοθεσιες οσον αφορα την ‘‘παραλληλη συνδεση’’ γεγονοτων/σκηνων απο ταινια σε ταινια.