Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Τι υπερτατος θεος ειναι ο πρωταγωνιστης ρε ? :lol:
Εννοειται οτι πηρα την εφημεριδα και για το Τσιου και για το Κακο.

‘‘ρε φιλαρακι,15αυγουστος ειναι ρε,δεν παιζει μια,αντε να γινουμε λιγο…’’…:lol::lol::lol:,θεος ο Τσιου…

Ειδα προχτες,μετα απο πααραα πολλα χρονια,για δευτερη φορα το MIDNIGHT EXPRESS…σοκαριστικη ταινια,σε σημεια μανιφεστο μισανθρωπιας και πολυ σκληρη ματια πανω στο σωφρονιστικο συστημα της τουρκιας…δεν το θεωρω,οπως πολλοι,ουτε εθνικιστικο(απο που και ως που),ουτε προπαγανδα ουτε τπτ…και αλλα κρατη,πιο ‘‘πολιτισμενα’’ και καλα,εχουν τα ιδια συστηματα και ισως χειροτερα…(μακρονησοι,γκουανταναμο και τα γνωστα…)…ειναι σε σημεια οντως,παραπανω απο το κανονικο εχθρικη απεναντι στους τουρκους,αλλα δεν ξερω,δεν με πειραξε και τοσο:p…
Τεσπα,στα της ταινιας,σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-ο soundtrack απο τον τεραστιο Giorgio Moroder και φυσικα,τρομερες εμηνειες,με αποκορυφωμα τον Μπραντ Ντεηβις προφανως,που δεν εγινε γνωστος στη συνεχεια και ηταν απο τα πρωτα celebrity θυματα του AIDS(αν και λεγεται πως αυτοκτονησε μαλλον,παρολο που επασχε απο τον ιο…)…συνολικα,προσωπικα κιολλας,μαλλον το αγαπημενο μου prison movie,αφου ξεφευγει απο τα συνηθισμενα κλισε,σοκαρει διχως να το κανει με τροπο εξωφθαλμο,αλλα περαν των σκληρων εικονων,σοκαρει με την αγωνια και με υπονοουμενα,καθως και με μια ανυπερβλητη ατμοσφαιρα σαπιλας,τρελας και μηδενισμου των παντων…απιστευτη αποτυπωση της απολυτης ανθρωπινης εξαθλιωσης(πνευματικης και σωματικης)…οποιος δεν το εχει δει,ας το κανει,δεν θα χασει,σιγουρα μια απο τις πιο καλες στιγμες του αμερικανικου κινηματογραφου της δεκαετιας του '70…

καλα το midnight express ειναι αριστουργημα
και γω το ξαναδα τωρα που το βαλε

οντως ο ντειβις δινει ρεστα στον πρωταγωνιστικο ρολο
αλλα και ο φοβερος john hurt ειναι εξισου καλος

σκηνοθεσια : alan parker
screenplay : oliver stone

Κι εγώ την είδα χθές. Την άρχισα στο mega αλλά τελικά την ολοκλήρωσα από dvd σε εφημερίδα. Πράγματικα συγκλονιστική. Μετά από τον Πεταλούδα παίζει να είναι η καλύτερη (για μενα πάντα) ταινία που διαπραγματεύεται το θέμα φυλακή-ελευθερία. Βασισμένο και σε αληθινή ιστορία :expressionless:

Η σκηνή που κόβει την γλώσσα εκείνου του καθάρματος ήταν απίστευτη. Κανονική υστερία.

Xθες είδα το Four Rooms, το οποίο προτείνεται σε αυτούς που:

α)άκουσαν ότι σκηνοθετούν οι Ροντρίγκεζ, Ταραντίνο, μια έκαστος από τις 4 ιστορίες της ταινίας και θέλουν να το δουν μπας και είναι ωραίο.

β)είναι 12 το βράδυ Σάββατο, δεν έχει τίποτε άλλο να κάνουν, το έχει η τηλεόραση, καλό είναι να κάτσουν να το δουν.
Αν είναι και Πρωτοχρονιά, ε αν καταφέρουν να το δουν μπράβο τους, μεγάλος σαδομαζοχισμός.

Οι 2 πρώτες ιστορίες είναι αδιάφορες, απαράδεκτες ερμηνείες, μηδενική βάση.
Του Ροντριγκεζ έχει πλοκή, έναν καλό Μπαντέρας, και είναι πολύ καλά σκηνοθετημένη.
Του Ταραντίνο, καλή αλλά έχει και καλύτερες στιγμές σαν σκηνοθέτης.

χτες το βραδυ ειδα αγκαλια με τον συντροφουλη μου τα φτηνα τσιγαρα και μου αρεσε παρα πολυ! :D=D> ευχαριστως την ξαναεβλεπα.Πιστευω θα αρεσει και σε αρκετους απο δω μεσα :slight_smile:

O ιδιος που εφτιαξε το τσιου εφτιαξε και τους ‘‘κλεφτες’’ περυσι η προπερσυ…Πιο σοβαρη πιο σκοτεινη και πιο βιαη ταινια…Σιγουρα καλυτερη…

αυτο τι ειναι, απο κεινα τα αρκουδια που αναβοσβηνουν στο σκοταδι? φωτεινουλης κι ετσι?

Κατέβασα το Franklyn που απ’ ότι ξέρω βγαίνει σε λίγες μέρες και στις ελληνικές αίθουσες. Κάτι μεταξύ “V for Vendetta” και “Dark City” μου φαίνεται. Πάρτε και ένα trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zHFCZBKfugg. Το βράδυ που θα το έχω δει θα σας πω και εντυπώσεις.

Tην εχω δει και ειναι παρα πολυ καλη ταινια.Καλογυρισμενη και αρκετα καλο στορυ.

και καλο soundtrack !!

Το πρωτο Back To The Future και εμεινα με την απορια γιατι ειχα τοσο καιρο να το δω.

@Angel:Αν και δεν εχει τυχει να δω ολη τη ταινια εκει υπαρχει και η σκηνη-ρεσιταλ απο τον τεραστιο Τσακωνα(δε ποσταρω λινκ γιατι θα μας πανε μεσα).

εχμ…μπορεις να το πεις κι ετσι :stuck_out_tongue: :oops:

:smiley: ναιιιι!!! Βασωωωω Βασουλαααα :trombone:

Butterfly effect, πολύ μου άρεσε. Το 2 βλέπεται??

α δεν ξερω, εγω με αυτον τον ρολο ταυτιστηκα

"-και με τι ειπαμε οτι ασχολεισαι ?

-ειμαι ληστης τραπεζων

-δεν μου φαινεσαι για τοσο σκληρος τυπος

-και για τι σου φαινομαι?

-για τιποτα

-κοβει το ματι σου…"

:lol:

ΟΧΙΙΙΙ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2!!!

haha ok thnx:D

‘‘ειμαι ειδικος περι των γενικων…καλλιτεχνης’’

‘‘Νομιζω οτι δεν εχω καμια επαγγελματικη ικανοτητα.Δεν εχω σπουδασει κατι συγκεκριμενο.Διαβαζω τυχαια.Αλλα διαβαζω,αλλα καταλαβαινω…Θα μπορουσα ομως να πω οτι παραγω καλλιτεχνικο εργο.Περιφερομαι στη πολη.Θα επρεπε να παρω επιχορηγηση απο το υπουργειο πολιτισμου.’’

‘‘Με ενοχλει ν’ακουω το σ’αγαπω.Ξερεις…ειναι πολυ υπουλο.Κρυβει μια ερωτηση…το μ’αγαπας.’’

Μακρια από ταινίες με τον Άστον Κάρτσερ…σόρυ αν δεν πρόφερα σωστά το ονομά του:!: