Είδα το Milk και μου άρεσε πολύ. Πολύ καλές ερμηνείες, ωραία αναπαράσταση της εποχής και ωραία μουσική από τον Danny Elfman.Πέρασε πολύ ευχάριστα το δύωρο!
Εμένα μάρεσε πολύ, και ας ήταν ο Μελ πίσω από τις κάμερες.
Εξαιρετικό!!
Elephant Man του David Lynch, με τον Αντονυ Χόπκινς.
Αριστούργημα, τίποτε άλλο.
Κάντε τον κόπο να το δείτε.
Φόντο το ομιχλώδες Λονδίνο (DOOM), και μερικά απίθανα πλάνα που θυμίζουν industrial black metal καταστάσεις.
Ετσι ετσι…:D…Δες και τα υπολοιπα τωρα…Θα ετοιμασω αφιερωματακι στο chaos.
Η πιο πιασάρικη ταινία του αλλά εκπληκτικό. Δεν μετράει βέβαια γιατί ήταν από τις πρώτες του ταινίες. Εξπρεσιονισμός και φιλμ νουαρ μαζί. Αληθινή ιστορία :?
Ναι, είδα προχθες - ξανά - το The Lost Highway.
Το έχει δει κανείς ; Εχω την εντύπωση οτι πρέπει κάποιος να δει αυτη τη ταίνια πάνω απο 4 φορές για να βγεί μια άκρη…
εγώ πάντως με 5 ακόμα δεν τα’χω καταφέρει…:-k
ρε συ τι ταινια είναι αυτη ; σπάζομαι πολυ που δε μπορω να βγάλω άκρη :!:
Υπάρχουν και χειρότερα. Δες Eraserhead ή Tetsuo I κι αν βγάλεις άκρη έλα χέσε με.
Αγαπητά μου παιδιά, σε ταινία του Lynch περιμένετε να βγάλετε άκρη;;;
Απλά την βλέπετε προσεκτικά και την αφήνετε να μιλήσει στο υποσυνείδητό σας. Αυτό ξέρει καλύτερα. 8)
Πολύ σωστός! Και στο κάτω κάτω πρέπει να μπορούμε να βγάλουμε άκρη για να μας αρέσει μια ταινία?
Δεν είπαμε αυτό.
Το Τετσούο εμένα προσωπικά είναι η αγαπημένη μου ταινία, κι ας μου πήρε 5 φορές και 3 μέρες σερτς στο νετ για να καταλάβω τι παίζει.
Teetsuuoo:bow:…βασικα,το μονο που εχω καταλαβει απο ταινιες του Ληντς,πλην ενος,δυο,ειναι πως επρεπε εξαρχης να μην τις δω ποτε…καποιες ωρες τις ζωης μου που ποτε δεν θα ξαναβρω:(…
Γενικό ήταν το σχόλιο πάντως. Δεν πήγαινε σε κάποιον προσωπικά αλλά σε όσους βλέπουν μια ταινία και επειδή δεν καταλαβαίνουν τι παίζει στην ταινία αρχίζουν διάφορα σχόλια του στυλ " ελα μωρέ με τον απατεώνα τον Lynch " ή την απαξιώνουν γενικότερα.Να το ψάξω δηλ. το Τετσούο ε? Αν και γενικά δεν τα πάω καλά με ασιατικό κινηματογράφο
[-X
μπαν.μπλοκ.ντιλίτ.μολότοφ.γκαζάκια στον κύριο!
Κρίμα και ήμουν έτοιμος να δώσω όλο μου το είναι στον αγώνα σου εναντίον της γυναικείας βράκας
Μάλλον τον πήρα από την αρχή στραβά αφού κάποιες ταινίες που είχα δει δε με ενθουσίασαν
τσέκαρε τετσούο. Είναι η ιντάστριαλ εκδοχή του Λυντς.
Μέχρι τότε έλα να ενισχύσεις τον αγώνα μου.
Όχι στις βράκες! ΝΑΙ στα σορτσάκια! 8)
Από τις πιο άρρωστες ταινίες το tetsuo. Ό,τι ήθελα είχα καταλάβει, πλέον δεν ξέρω αν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μια ώρα ταινία και σου βγάζε την πίστη. Η Χαμένη λεωφόρος ωραία ήταν. Πολύ θριλεράτη στην αρχή. Το πιο ακατανοητο πρεπει να ειναι η οδος Μακχολαντ.
Έχω την εντύπωση ότι ο τύπος που έμοιαζε με μίμο ήταν η συνειδηση.Χρειαζοταν γιατι ο πρωταγωνιστης ηταν χαμενος μεσα σε ψεμα και ονειρο. Και αυτο φανηκε απο το ΟΜ που ειχε τατουαζ στο χερι του. Γι’ αυτο οι 203943 γυναικες, η δολοφονια κτλ. Τωρα μπορει να λεω και βλακειες.
Είδα για μια ακόμη φορά το υπέροχο " For A Few Dollars More " ή " Μονομαχία στο Ελ Πάσο". Ο ελληνικός τίτλος βέβαια είναι,ως συνήθως,άκυρος. Καμία μονομαχία δε γίνεται στο Ελ Πάσο αλλά τέσπα…Είχα ξεχάσει πόσο καλή ταινία είναι από πολλές απόψεις. Και με ένα από τα καλύτερα φινάλε που έχω δει και δεν εννοώ μόνο τη μονομαχία…
πολύ ωραία ταινια πραγματι. τη γουστάρω κ γω πολύ
Προσκυνούμε και μουσική του Ennio Morricone.