Μπορεί να φανεί υπερβολικό αλλά χωρίς το Μορικόνε, αυτές οι ταινίες θα έχαναν ένα μεγάλο μέρος της αξίας τους…
εγω τωρα ξαναβλεπω στην ερτ1 το eduart.
Εγω ειδα χτες βραδυ (ή καλυτερα σημερα το πρωι:p) τη σιωπη των αμνων (μουγκα στη στρουγκα). Αχ αυτο το βλεμμα του Χοπκινς! 8O ειναι οντως τρομαχτικο.Και η Φοστερ εκει που κανει τη πανικοβλητη λιγο πριν σκοτωσει τον Μπαφαλο Μπιλ με επηρεασε και κραταγα απο την αγωνια μου σφιχτα το μαξιλαρι Πολυ ωραια ταινιααα!
Ripper… με την φανταστική A.J. Cooc…δείτε το:!:
Θα δω τώρα το Number 23 για δεύτερη φορά, μια και την πρώτη με παρέα δεν το πολύ παρακολούθησα , και μου ξέφυγε αρκετά[-X:!:
Τον Πληροφοριοδότη χθες με καλή παρέα:!:
E είσαι λιγο υπερβολικός λοιπόν. Παντως σιγουρα η μουσικη παίζει μεγαλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και την ατμόσφαιρα της ταινίας.
για 6η ισως και 7η φορα…
full metal jacket.
a stanley kubrick film.
αριστουργημα.
Ολα ειναι δρομος. Ωραια ελληνικη ταινια του 1998.
Χωρισμενη σε τρεις ασυνδετες μεταξυ τους ιστοριες με κορυφαια φυσικα την τελευταια.
παιδια ειδα 28 days later και ειναι και γαμω…(οχι σημερα)
Και ναι επιτέλους είδα το Dracula του Coppola!
Ωραία ταινία (αλίμονο!) απλώς επειδή είναι παλιά μου φάνηκαν λίγο περίεργα ίσως και πρόχειρα τα γραφικά…βέβαια λογικό είναι εν μέρει. Πάντως στο σύνολό της μου άρεσε πολύ, πολύ καλοί ηθοποιοί και άψογες ερμηνείες!
Η Bellucci τι πέρασμα ήταν αυτό που έκανε?:-s
^Γεμάτη ταινία! Δεν σε κάνει να βαρεθείς ούτε λεπτό.
Ξεκίνησα για να δω τις Νύχτες της Καμπίρια αλλά κόλλαγε σε όλα τα dvd players στο ίδιο σημείο και ξενέρωσα γιατί κυλούσε πολύ καλά γαμώ. Τεσπά του Φελλίνι είναι, στις Κάννες πήγε αν δεν κάνω λάθος το 55-57 και η Giulietta Masina δίνει ρεσιτάλ. Η ιστορία μιας πόρνης που ψάχνει να βρει την αληθινή αγάπη.
Αν έλειπε και ο Κιανού, θα ήταν καλύτερη#-o:!:
Eιδα (επιτελους!) το “The Last Temtation Of Christ” του Martin Scorsese. Κορυφαια. Ειδικα προς το τελος καταπληκτικη. Απιστευτη ερμηνεια ο Dafoe…
Και Α-ΨΟ-ΓΗ μεταφορά από το βιβλίο παράλληλα, ε. Πιάνει 100% το κλίμα του.
Θα ρίξω λίγο το επίπεδο και θα πως ότι είδα το Twilight. Προκατελειμένος ξεκίνησα να το βλέπω, εντάξει δεν ήταν καμιά αριστουργηματική ταινία αλλά το περίμενα κατά πολύ χειρότερο. Τελικά βλεπόταν. Οι ερμηνείες άθλιες βέβαια,ε. Αυτή τύπισα έπαιρνε σε όλη την ταινία πόζες “θέλω να το κάνω με το γκομενάκι αυτό”, ο τύπος έπαιρνε πόζες “είμαι πάαααρα πολύ ωραίος”. Από έναν πιο σοβαρό σκηνοθέτη και με μία πιο σοβαρή ματιά θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερο.
ελα ρε η σκηνοθετης γενικα ειναι αρκετα συμπαθητικη
αλλα οταν το σεναριο δε βοηθαει γιατι ειναι στην καλυτερη περιπτωση ανυπαρκτο τοτε τι περιμενεις να κανει? θαυματα?
Εγώ να πώ οτι εχθές είδα την πιο οχληρή, δυσάρεστη και φορτική ταινία της ζωή μου. Δεν ξέρω άμα έχει προ-αναφερθει ή την έχει δεί κάποιος.
Λέγεται Mysterious Skin, είναι μια δραματική ιστορια δυο αγοριών. Στο imdb έχει πάρει 7,9.
:?
Ειδα χτες 2 ταινιουλες.
Young People Fucking - http://www.imdb.com/title/tt0913445/
5 ζευγαρια και ολη η διαδικασια του σεξ.Το πριν,το κατα την διαρκεια,το μετα.
Ωραια κωμωδια τελικα,αρκετα τραβηγμενες οι ιστοριες αλλα στο τελος η ταινια μου φανηκε καλη.
:thumbup: στις γυναικειες παρουσιες της ταινιας.
Filth And Wisdom - http://www.imdb.com/title/tt1042499/
Kαποιος ειχε πει γι’αυτη την ταινια αλλα βαριεμαι να ψαχνω.Πρωταγωνιστης ο τραγουδιαρης των Gogol.
Ευχαριστη ταινια,τιποτα εξωπραγματικο.Mια επιθυμια να δεις τους Gogol στην δημιουργει
παντως.
To Juno.Ευχαριστη ταινιουλα.
Το young people … το ειδα και εγω χθες !.Περασε ευχαριστα μπορω να πω η ωρα.Και αυτη η Carly Pope ειναι πωπωπωπω