Προσφατα ειδα το κουρδιστο πορτοκαλι του Στανλει Κιουμπρικ και μου αρεσε παρα πολυ μπορω να πω.Προχθες ειδα το shining με τον jack nickolson αν και δεν αντεξα να το δω ολοκληρο γιατι ημουν πολυ κουρασμενη(ατιμη εξεταστικη…)!Επισης καλη ταινια που ειδα την προηγουμενη εβδομαδα ηταν το the μan from earth.Παρα πολυ καλο σεναριο κατα τη γνωμη μου ακομη κι αν ολοκληρη η ταινια ειναι γυρισμενη μεσα σε ενα δωματιο…:!:
Eιδα προχτες το fight club με Brad Pit. Τελειωσε η ταινια και ειχα μεινει μακακας. Αρκετα καλη.
Μαρεσε πολυ το JUNO !
Εγω παλι ειδα χθες, ως σωστος Star Wars geek, το Fanboys ! Κλασσικη gee-ο κωμοδιουλα ! Must για τους καμενουσ και πολυ γελιο
Gran Torino,επιτελους.
Γαματο.
Γκρρ.
Όντως ταινιάρα το Gran Torino…
Εγω σήμερα είδα για πρώτη φορά το ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ “Εις το όνομα του πατρός” με τον Ντάνιελ Ντεϊ Λούις.
αυτή η ταινία σε κάνει να θες να τα σπάσεις όλα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κάθε φορά που τη βλέπω…
Το Δυτικά Του Κόκκινου Βράχου…καλό:!:
με τον Nicolas Cage δεν λες? Το ειδα λιγο στην αρχη χτες. Θα το παρω σιγουρα σε ταινια να το δω.
Ντεσπερέσιον - Στίβεν Κινγκ…πολύ καλό:!:
Ειδα το Juno,ψιλοβαρεθηκα.
Νομιζα ειναι κωμωδια. :Ρ
Είδα το απόγευμα στο cine+ Τα Φτερά Του Έρωτα.
Απίστευτη ταινία, υπέροχη ατμόσφαιρα. Με λίγα λόγια ό,τι καλύτερο έχω δει εδώ και αρκετό καιρό!!
Λέω να ξανά δω το Score, γιατί δεν με παίρνει ο ύπνος:lol:…κακός που είμαι:!:
Δεν βγαινουν τετοιες κωμωδιες πια,δυστυχως…το ειδα ξανα,μετα απο κατι χρονακια και πεθανα στο γελιο…ολοι ρεσιταλ ερμηνειας και ατακας…α ρε Κλιζ,σεναριαρα που εγραψες…Κεβιν Κλαιν,σε αυτη τη ταινια,ο χαρακτηρας του,του ψευτοκουλτουριαρη/φιλοσοφου ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ δολοφονου δεν υπαρχει απλα(τσιμπησε και οσκαρ το '88)…και η συναντηση Παλιν-Κλιζ σε μια σκηνη της ταινιας,περαν του οτι ειναι τελειως Μοντυ Παηθον,σε κανει να κλαις απο τα γελια…
Καλτ- Ύμνος-Αξεπέραστο:!::!::!::!::!::!:
Πάω να δω στο Σταρ, το Ομίχλη Πάνω Από Το Άβαλον:!:
Καλή φάση, ότι πρέπει για τέτοια ώρα:!:
Καλά τώρα η ταινία “Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα” θέριζε! Ειδικά η αποτυχημένες δολοφονικές απόπειρες που κατέληγαν με τα σκυλάκια της γριάς νεκρά ήταν θεϊκές.:lol:
Να παναδεις το νεκρομαντικ ρε.αυτο ειναι το οτι καλυτερο.
Το είδα πριν μερικά χρόνια γι’αυτό και δεν το αναφέρω στα καλύτερα που έχω δει πρόσφατα…
Τέτοιο έπος δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν
Αγκαλιτσα ρε.
Ξαναδα το freeze me γιατι οι αιματοβαμμενες πατατες με ιαπωνεζες πρεπει να ξαναβλεπονται.
Καμια προταση για ταινια δρασης? Ξερω γω σε στυλ terminator ,blade και τετοια πραγματα.