Eτσι ο Βαγγελης…Και μενα μ αρεσει παρα πολυ σκεφτομαι συνεχεια σκηνες απο την ταινια(οχι αυτες που θα νομιζει καποιος…μονο)…Εκτος αυτου η φωτογραφια ηταν τοοοοοσο εκπληκτικη…Δεν ηθελες να τελειωσουν τα πλανα…Στιγμα μου αφηνει νομιζω.
Ειδα του Κουστουριτσα το Η ζωη ειναι ενα θαυμα…Οκ ωραιο ηταν…Σε μερικα σημεια πλατειαζε λιγο και εχασε την ευκαιρια να παισει τις παλιοτερες δουλειες του αλλα σιγουρα ηταν πολυ καλο.Επειδη ειναι θεος.
Σημερα και χθες ειδα Kung Fu Panda,Igor,Madagascar 2…πολυ ωραια ηταν και τα 3 αλλα μαδαγασκαρη και παντα να τα δειτε οπωσδηποτε,μιλαμε για τρελο γελιο:)
Πριν 3 βδομάδες στο cinema, αλλά το λέω γτ μάλλον βγήκε στα γνωστά torrentάδικα με καλή ποιότητα --> Coraline!!! Έπος!! Δείτε το οπωσδήποτε, απίστευτη ατμόσφαιρα! In Neil (and Henry!) we trust!!!
Μολις ειδα το Fanboys,και ομολογω πως μου θυμησε καποιες φασεις απο τα γυμνασιακα μου χρονια:lol:
Ενταξει για τους φανς του Star Wars εχει να πει πολλα και βεβαια σε καποια σημεια εχει αρκετα γελοιο…
Εγω ειδα το Role Models χτες επειδη βαριομουν,παιζουν ο Στιφλερ απο το American Pie και ο Μαικ απο τα Φιλαρακια,νταξει ειχε καποια αστεια σημεια αλλα γενικα μαλακιουλα.
Χθες είδα το Tanguy, για όσους δεν το ξέρουν είναι μια γαλλική κωμωδία με έναν 28άρη επιτυχημένο νεαρό, με πτυχία και καλή δουλειά, που πηδάει συνέχεια, αλλά μένει με τους γονείς του ακόμη, πράμα που εκείνοι δεν αντέχουν άλλο.
Και συνέχεια καταστρώνουν σχέδια να τον ξεφορτωθούν από το σπίτι.
Ανάλαφρη, ξεκαρδιστική σε μερικές σκηνές, και με ωραίο θέμα, την ανεξαρτητοποίηση των νέων.
Αξίζει μια προβολή.
Εχθές Valkyrie και σήμερα το Κύμα.
Πολύ ωραίες και οι 2. Την πρώτη θα την προτιμούσα αν ήταν και στα γερμανικά, θα με έπειθε περισσότερο.
Πάντως και το Κύμα είχε πολύ ωραία πλοκή…βασίζεται σε αληθινή ιστορία?