ρε,ξέρτε καμιά ταινία που να έχει γυριστεί στα 70’ς με θέμα τίποτα τύπους που ταξιδεύουν στην αμερική και να συνοδεύεται και από μουσική φάσης lynyrd skynyrd?
Easy Rider?? Πάντως Skynyrd δεν έχει αλλά το soundtrack είναι θεϊκό…
ΠΑΙΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΣΟΝ ΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Ξαναείδα το Blue Velvet μπας και καταλάβω τι είναι το τόσο συγκλονιστικό με αυτή την ταινία. Δηλαδή αν εξαιρέσουμε τον ομολογουμένως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Hopper και την ωραία Ιταλιδούλα δεν μένει και τίποτα. Κι η ξανθιά είναι πολύ ΚΩΛΟΜΠΑΖΟ.
almost famous… wrea tenia…
EDIT: nomiza oti eleges thema 70s… afti pou sou lew ine prosfati
2o EDIT: simera ida kai to lockstock tou guy ritchie… teniara!!!
Βασικά χθες τις είδα αλλά δεν βαριέσαι…
Α) Windtalkers: Μια απο τις χειρότερες, πιο ανούσιες και λιγότερο εντυπωσιακές πολεμικές ταινίες όλων των εποχών. Σκληρή προσπάθεια απο τον Nicolas Cage για να μας δώσει την χειρότερη και πιο αδιάφορη ερμηνεία που έχει κάνει ποτέ. Και τα καταφέρνει. Απλά μην την δείτε.
Υ.Γ. btw κύριε John Woo όταν γυρίσετε ξανα πολεμική ταινία πάρτε εναν στρατιωτικό σύμβουλο μαζί σας και δείξτε εστω τα βασικά στους ηθοποιούς σας. Το να τρέχει ο Cage κάθε φορά προς τους Ιάπωνες χωρίς κάλυψη, κρατόντας το όπλο του χειρότερα απο 5χρονο και αδειάζοντας γεμιστήρες αβέρτα προς ολες τις κατευθύνσεις (σκοτώνοντας παρ’ολα αυτα τους εχθρούς) ούτε την δεκαετία του 50’ δεν το καναν στις ταινίες τους. Δες το Saving Private Ryan ή το Band Of Brothers να μάθεις πώς γίνεται η δουλειά.
B) Road To Perdition: Σε αντίθεση με τον πάνω εδω ο Tom Hanks δείχνει πως είναι ηθοποιός.
Επιβάλεται.
Γ) Sweeney Todd - The Demon Barber Of Fleet Street: Τα λόγια είναι περιττά όταν Burton και Depp συνεργάζονται.
*Ναι βαριόμουν τόσο που είδα τρεις ταινίες.
ποο,αυτη τη π@π@ρια την ειχα δει κσι στο σινεμα,αθλιοτητα…παιζει και ο αμπαλοα ο Κεητζ…κριμα για τον Γου αυτη η ταινια,γτ ειναι τρομερος σκηνοθετης(μονο ομως τλκ οταν παιζει εντος εδρας)…
dead ringers μια του 88’ με τον jeremy irons αρκετα καλη,αλλα αμα την εχει δει κανεις να μου στειλει τι καταλαβε απο το τελος γιατι ημασταν 3ατομα και οι 3με διαφορετικη αποψη!!wtf!!!
dead ringers ταινιαρα
jeremy irons ερμηνειαρα
howard shore μουσικαρα
και φοβερα τα opening credits της ταινιας με τα εργαλεια (carcass κανεις???)
το τελος τωρα
δεν μπορω να σου το περιγραψω γιατι δεν ειμαι καλος με τα λογια
ον τοπικ
ειδα
my name is bruce
δυστυχως απλα συμπαθητικο
ειχε τις στιγμες του
αλλα
μαλλον πρεπει να δουμε τον bruce να ξανακανει τον ash για να γουσταρουμε
…βλέπω για μια ακόμη φορά τους Πειρατές Της Καραιβικής(νετ τώρα):!:
Άπαικτα και τα τρία:!:
Το μόνο παρατράγουδο της ταινίας είναι ο Φλοράντο Τσοκομπλούμ, σε καμιά ταινία να μην πεθαίνει να το ευχαριστηθούμε!
V for Vendetta
Όσοι την έχετε δει, ξέρετε…
Όσοι δεν την έχετε δει, δείτε την!!!
Φοβάμαι ότι δε θα αργήσει η μέρα που όλα αυτά θα συμβούν στην πραγματικότητα, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη να συμβαίνουν…:-k
Είδα μια τηλεταινία με σεισμούς και καταποντισμούς στο Άλτερ:!: Μόλις τέλειωσε8O:!:
Καλή φάση να τα βλέπεις αυτά αλλά μακριά από τον κόλο μας:!:
anarchy in the GR ρε8)
F for Faltseta, Μην ξεχνιώμαστε.Έχει νόημα αλλά είναι φτιαγμένη γτπ.
Space Cowboys είδα ψες.
Τους πειρατές ας μην τους σχολιάσω καλύτερα.Αν βγει 4ό θα μου ρίξω ρούμι και θα με ανάψω να ησυχάσω και εγώ και εσείς.
Before the Devil knows you are dead !
Πολυ ωραιο
Εγώ είδα το Easy Rider.Ωραία ταινία αλλά δεν κατάλαβα το νόημα που ήεθλε να δώσει.Μου φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι θέλει να πει ότι η ελευθερία τελικά είναι κάτι ουτοπικό που δεν το πετυχαίνει κανείς,γιατί δεν θέλουν οι άλλοι να το πετύχει.Κάτι τέτοιο
Είδα λίγο χθες στο Σταρ, ένα έργο που σε μια σκηνή δυο metakάδες πεθαίνουν και πάνε στην κόλαση των ροκάδων που είναι μια ντίσκο:D:!: Το είδε κανείς; ξέρει τίποτα;:!:
Περίπου 01:30!
Δεν την ειδα αλλα η ταινια ειναι αυτη:thumbup:
http://www.star-tv.gr/site/content.php?sel=1&show_id=2553&prog_id=41245
http://www.imdb.com/title/tt0274906/
Σ’ευχαριστώ:wink::!:
Aυτό κι εγώ θέλω να το δω λίαν συντόμως…
Είδα τις προάλλες το Τhe Reader και μου άρεσε πολύ, ειδικά το 2ο μισό της ταινίας ήταν πολύ συγκινητικό.
Cape of fear,του Σκορτσεζε,που ειχα να το δω απο το δημοτικο…πολυ καλη ταινια,οχι η καλυτερη του σιγουρα,αλλα πολυ ψηλα και παλι,οχι τοσο ως προς το-πολυ καλογραμμενο και με εξαιρετικους διαλογους- σεναριο,αλλα κυριως για την σκηνοθεσια,οπου στην συγκεκριμενη ταινια,ο Μαρτιν κανει παπαδες,με τα χρωματα,το μονταζ,τα αρνητικα/sepia κτλ πειραγματα σε εικονες κτλ…πραγματικα σε αυτο το φιλμ δειχνει ξανα πως στη σκηνοθεσια ειναι απο τους πιο σπουδαγμενους σκηνοθετες στο αντικειμενο…στα συν,οι καταπληκτικες ερμηνειες ολων,με μπροσταρη τον ξανα εξωπραγματικο Ντενιρο…δειτε το οι φαν-και οχι μονο-,αξιζει με τα 1000!!!(κατι τετοια βλεπω και ξενερωνω με την πορεια του και την ατολμεια του τα τελευταια χρονια…)…