χ1000:wink::!:
Revolutionary road
Φοβερη ερμηνεια απο Κεητ Ουινσλετ κυριως αλλα και Ντικαπριο.
Απο τις ομορφοτερες ταινιες που χω δει τον τελευταιο καιρο
οι ανειροπόλοι του μπερτολούτσι
ενδιαφέρουσα ταινία.Δεν ξετρελάθηκα
Η 3η καλύτερη ταινία του Σκορτσέζε μαζί με GoodFellas.
ΥΠΕΡΕΠΟΣ, η σκηνή της κουζίνας με άφησε τελείως μαλάκα.
Α κι ο ΝτεΝίρος οσκαρικός κλασικά. Αν δηλαδή δεν έπεφτε πάνω στον Dr. Lecter θα τόχε καπαρώσει στάνταρ το αγαλματάκι…
Νεανικα οραματα.Απ τις σαπιες που βαζει το ΣΤΑΡ μετα τις 2.Πιο ανουσια και ακυρη ταινια δεν εχω ξαναδει αληθεια!Οταν τελειωσε κοιταζομασταν μεταξυ μας οσοι την ειδαμε και μας επιασε νευρικο γελιο!Το μονο καλο ηταν οι 2 αδερφες και η μανα τους!:naughty:
Είδα το Street Kings με τους Keanu Reeves,Forest Whitaker,Hugh Laurie,Chris Evans…
Ήταν πάρα πολύ καλή ταινία, και με κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος.Νταξ έχω δει τον Reeves να παίζει πολύ καλύτερα, και ναι καταλαβαίνεις τον Hugh Laurie ότι παίζει στο House MD.Έβλεπα ίδιες κινήσεις που έκανε!!
Ευχαριστήθηκα που την είδα και την συνιστώ!
Now playing: Be’lakor - Paths
via FoxyTunes
Kusturica to Zavet…Η πιο ακυρη ταινια του…Χαωδης με την κακη εννοια ενιοτε, σιγουρα αστεια αν και σε σημεια λιιιγο τραβηγμενη με χαωδες πανω απο τα ορια του ιδιου ανυπαρκτο σεναριο και γαματους αν και λιγο δανεισμενους απο προηγουμενες του ταινιες χαρακτηρες…Η μας κοροιδευει ολους η εχει ξεμεινει απο εμπνευση…Οποιος αλλος φαν του Κουστουριτσα(που δενε χει δει μονο το υπερτιμημενο arizona dream δηλαδη) να το δει να βγαλει κανα συμπερασμα.
Σκηνη με κατουρο και σπασιμο λαμπας υπερατατη παντως.
:ban:
Στραβοι πιλοτοι Φ 16… τα λογια ειναι περριτα
Πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ για πόσο απαράδεκτη ερμηνεία μιλάμε…
Eτσι…τις πρωτες 3-4 φορες που το χαδει εκλανα στο γελιο(αν και ο αρχηγος αυτης της ‘‘σχολης’’ κατ εμε ειναι το Aκρως τρελο και απορρητο)…Τωρα πια θυμαμαι ολα τα γκαγκς απεξω αλλα και παλι:p
wretch για το αριζονα ντρημ το πιστευω…Ειναι απροσανατολισμενος κουστουριτσα και αν δεν ειχε Τζονι Ντεπ θα θεωρουταν μια απο τις μετριες στιγμες του…Ξερω παρα πολυ κοσμο που εχει δει μονο αυτο και ειναι κριμα γιατι για να δει τον χιλιοαγαπημενο(και λιγο υπερτιμημενο εμ το ειπα στα κρυφα ) Ντεπ χανει αλλες ταινιαρες του…
Ειδα Usual suspects…Πολυ καλο…Αν και γενικως δεν τρελαινομαι για συμμοριες αστυνομικα και ετσι αυτο ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει…Και Κεβιν Σπεισι πολυ καλος.
Όχι ρε πούστη μου!έχασα το στραβοί πιλότοι!#-o#-o#-o
Now playing: Dark Tranquillity - Focus Swift
via FoxyTunes
Cape Fear:!:
les 400 coupes του francois truffaut μακράν η αγαπημένη μου ταινία!
Happy Together του Kar Wai Wong (2046, In The Mood for Love)
πολυ ωραια ταινια σχετικα με την μοναχικοτητα, την περιπλανηση, των ερωτα και αλλα τετοια πουστικα. υπεροχο σαουντρακ. χρυσος φοινικας (σκηνοθεσιας). κριτικες και στορυ εδω:
Όποιος δεν το έχει κάνει, να δει όπως και δήποτε την ταινία “Οι κλέφτες”. Ταινία του 1990 με τον Τζον Κιούζακ, την Αντζέλικα Χιούστον και την Ανέτ Μπένινγκ. Την είδα χθες το βράδυ σε DVD και έπαθα!
Επίσης είδα το τελευταίο Teminator που ήταν ο ορισμός της μετριότητας.
Βλέπω τον άνθρωπο Της Μαντζουρίας…μια χαρά είναι:wink::!:
ΗΕΑΤ:respect::bow2::bow2::bow2: Αυτά πάνω κάτω:p
τώρα βλέπω και το τρον στη νετ πλάκα έχει και πολύ καίλα.
το blow με τον johnny pepp
Ταινιάρα:wink::!: