Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

To δα και γω το Χανγκοβερ.Οχι σινεμα ομως.Συμφωνω με Nihilist.

το domino ειδα με την Keira. Αλλα δεν το πολυ επιασα:?

Vicky-Christina-Barcelona…ωραιο soundtrack,ωραια φωτογραφια,πολυ οι Μπαρδεμ-Κρουζ,γενικα ηλιθια ταινια,δηθεν οσο δεν παει αλλο(δες ρε Αλλεν βλακα κανα Λινκλεητερ και ‘‘πριν το ηλιοβασιλεμα’’/’‘μετα το ξημερωμα’’ να δεις τι σημαινει ταινια με ψυχη και νοημα),με απιστευτα βαρετα σημεια ανα περιοδους…χαρτινοι χαρακτηρες,βαρετο και προβλεψιμο σεναριο και δεν ξερω αν το ειπα ξανα,ποοοοολυυυυ βαρετο…

αν βαρέθηκες, ψήσου για μπασκετάκι αύριο κατά τις 8 8)

χαχαχα…οφτοπικ αλλα δεν μασαμε,μιλαμε για αυριο,το ψηνω:p!!

μαλλον εκρινες την ταινια απο λαθος σκοπια η γενικα δεν εισαι φαν η δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα woody allen.

Μπα,οχι,εχω δει σχεδον τα απαντα απο Αλλεν,και τα πολυ παλια του,ποτε δεν ημουν φαν(βσκ τον εχω μεσα στους χειροτερους μου σκηνοθετες και καργα υπερτιμημενο),πλην 2-3 ταινιων που μου αρεσουν και δεν νομιζω πως την εκρινα απο λαθος σκοπια,ισα ισα που την ειδα απο την αρχη με πολυ θετικη προδιαθεση…νταξ,γενικα απεχθανομαι τον Αλλεν για πολλους λογους,αλλα το matchpoint μου αρεσε,μιας και δεν εμοιαζε με αλλες ταινιες του και ηλπιζα και σε κατι διαφορετικο και με αυτο…απαισια ταινια,πολυ δηθεν,πολυ ψευτικη,κανενας ρεαλισμος-ουτε καν σουρεαλ-,πολυ βαρετη,γεματη κλισε,αθλια αφηγηση και μου απεπνεε σε κατι ‘‘ειμαι κ καλα αμερικανος διανοουμενος(του π@@τσου για μενα) και μεταφερω τα αμερικανικα κλισε και τις αψυχες-και μη ρεαλιστικες-αμερικανικες αποψεις περι σχεσεων κτλ σε ευρωπη για να φανει πιο κουλτουρε’’…(νταξ,ναι,το θαβω ισως υπερβολικα,αλλα πραγματικα με αυτο το ντορο που ακουγα,δεν περιμενα να απογοητευτω τοσο)…

+1 για αυτές τις 2 ταινιάρες που ανέφερες!

Τι μ’έπιασε και βλέπω Τζέιμς Μποντ…το Οκταπούσι:!:

Αξιωθηκα να δω το requiem for a dream. Απο τις ταινιες που σε τραβανε μεσα τους και δεν σε αφηνουν λεπτο. Δραματικες κορυφωσεις δοσμενες με αψογη τεχνικη και ενα σεναριο που δινει ρεστα. Μετα την ταινια ενιωθα να εχω μετατοπιστει στο χωρο και στο χρονο βασικα. Επιρρεασε πολυ.

cruel intentions. Ναι ειμαι φλωρος και αδελφη :smiley: Πολυ καλοι ηθοποιοι, ωραιο σεναριο. Ειναι μια απο τις αγαπημενες μου. Παιζει και placebo στην αρχη :slight_smile:

Μακράν κορυφαία ταινία, και αξεπέραστο OST:wink::!:

Yes Man…Jim Carey:bow2::respect::!:

Συμφωνώ, την περίμενα κι εγώ πολύυυ καλύτερη με όλα όσα είχα ακούσει…και γιατί σε κάθε ταινία η Scarlett πρέπει συνεχώς να “ψάχνεται” και να μην ξέρει τι θέλει?
είναι τόσο προβλέψιμο πια!

ρε παιδια μια κλασσικη γουντι αλλεν ταινια ηταν. ειτε σ’αρεσει ο αλλεν ειτε δεν σ’αρεσει. ενταξει οχι οτι ξετρελαθηκα η οτι την βαζω στις καλυτερες του αλλα ηταν ευχαριστη.

λουπιν την λαθος σκοπια την υπεθεσα λογω της συγκρισης με τις ταινιες που ανεφερες. τωρα απο κει και περα γενικα για αλλεν διαφωνω. τον θεωρω απο τους πιο εξυπνους, ευστοχους και “ρεαλιστες” σκηνοθετες οσον αφορα ταινιες που χουν να κανουν με σχεσεις κτλ.

Δυστυχως,δεν εχω προλαβει να δω καμια!:dunno:

Δεν είναι ότι δε μου αρέσει ο Woody Allen, απλώς στη συγκεκριμένη ταινία και στο Scoop επίσης δε βρήκα κάποιο νόημα…:-k
Από το Vicky Christina Barcelona μου άρεσε πολύ όπως έπαιζε η Πενέλοπε Κρουζ όμως :wink:

Τα σπασε το Ali G Indahouse.
Η καλύτερη ταινία του.
Δείτε το οπωσδήποτε.

Και φυσικά…

συμφωνω με σποιλερ. αλλα οχι ρε συ και η καλυτερη ταινια του.

Monty Python’s And Now for Something Completely Different ξανα μετα απο πολυ καιρο

http://www.youtube.com/watch?v=Qw6dvcRRB0k