Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

EEEΤΣΙ ΡΕ! MONTY PYTHON ΦΟΡΕΒΑ!

Star Trek : The Undiscovered Country (απ τις καλές star trek, προτείνω)

Qapla’ Balth je’!

Μόλις τελείωσε το Knowing.Ταινία επιστημονικής φαντασίας, δεν την προτείνω γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν και καλύτερες.

Καθαρή αμερικανιά,περι καταστροφής του κόσμου από τους εξωγήινους για ένα καλύτερο αύριο.Ενώ στην αρχή τολμώ να πω ότι φοβήθηκα,διότι έχει κάποιες σκηνές που σε προειδοποιούν ότι θα γίνει κάτι άσχημο,στο τέλος γέλαγα.Οι ερμηνείες δεν θεωρώ ότι ήταν καλές,και ενώ στην αρχή φαινόταν ότι θα ήταν ένα καλό θρίλερ,στο τέλος αποδείχτηκε πατάτα.

Προσωπική άποψη πάντα,μπορεί κάποιοι άλλοι να την βρουν καλή.

Έπαιζε ο Κέιτζ. Τι περίμενες δηλαδή?

Σωστή η παρατήρηση,αν και πίστευα ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτός ο άνθρωπος.Ε,δεν αλλάζει.:stuck_out_tongue:

Η αλλαγή θα αρχίσει όταν θα προσπαθήσει για πρώτη φορά να γίνει ηθοποιός. Μέχρι τότε έχει μέλλον.

ενταξει στο leaving las vegas καλα επαιζε !

Δεν την έχω δει,αλλά σε όσες ταινίες έπαιζε θεωρώ ότι ήταν το λιγότερο αστείος.Η μόνη ταινία που μου άρεσε ήταν στο National Treasure,και αυτό όχι επείδη τρελάθηκα με την ερμηνεία του,αλλά επειδή μου φάνηκε ωραίο το στόρυ.

Σωστα , οπως και στο 8mm ( που μαρεσε πολυ )

Ειδα το Watchmen,καλο αλλα λιγο μεγαλο.
Ο Dr.Manhattan τερμα ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΗΣ χαρακτηρας ε.Ενω ο Ρορσακ λατρειας.

διαβασε το κομικ να γουσταρεις, τωρα που δεν εχεις να κανεις και τιποτα χαχαχαχαχ

λεω να ριξω κανα μεγαλο βιβλιο στη χεστρα για πλακα καλυτερα,χαχαχαχαχ

τουλαχιστον το τελειωσες?

Σχεδον,50 σελιδες,μετα μπλουμ.

The Unborn

Μην.το.δειτε.
Ευτυχως κραταει 1 ωρα κι ενα τεταρτο και δεν χανεις πολυ ωρα απ’τη ζωη σου.

Το closer με τον κουκλο clive owen και τους julia roberts,natalie portman kai jude law. Mου αρεσε αρκετα. Ο clive owen ειναι κουκλος.

δεν θα σου παει η καρδια αλητη γιατι ξερω οτι σε γαμησε ομορφα. και οι τελευταιες 50 θα σε γαμησουν ακομα πιο ομορφα.

Για αυτο υπαρχουν και οι κριτικοι που οι περισσοτεροι βριζουν:p(καλα ναι τους χρειαζεαι καμια φορα)

Εγω ειδα το ‘‘to kill a mocking bird’’ που ειναι παρμενο απο το ομονυμο βιβλιο(μου ανοιξε η ορεξη για διαβασμα στο χωριο) με gregory peck…Ωραια ταινια,αρκετα πολυσχιδης και οχι τοσο ηθικολαγνα σοσ θα μπορουσε να ειναι…Ενταξει 8,7 δεν θα της εβαζα(βαθμολογια imdb) αλλα περασαν ευχαριστα 2+ ωρες και μου εμεινε κιολας.

Δε νομιζω να καταλαβες τι εγινε…

Οι εξωγηινοι ηρθαν για να σωσουν το ανθρωπινο γενος απο την επερχομενη καταστροφη των ηλιακων καταιγιδων και γιαυτο πηραν τα 2 πιτσιρικια.

Δεν είαι και τόσο χάλια…όχι ότι με ενθουσίασε:wink::!:

Έστω.:pΓια μένα εαξκολουθεί να είναι μια μεγάλη πατατούφκα.