UFO - Showtime
Blind Guadian - Imaginations Through the Looking Glass
Family Guy - The Movie.
Τα σπασε.Προσκυναμε Stewie.
The number 23.
Μου άρεσε αρκετά. Ιδιαίτερα οι σκηνές μέσα από το βιβλίο που θύμιζαν Rodrigues αισθητική.
To Ματωμένο Διαμάντι…Οτι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό…
Είδα προσφατα το Τεστοστερόνι:thumbdown: :thumbdown:
και το κουρδιστό πορτοκάλι:) :bow2: :yes: :thumbup: :thumbup:
Blood Diamond (Ματωμένο Διαμάντι)
Σκηνοθεσια Edward Zwick
Σεναριο Charles Leavitt
Ηθοποιοι Jennifer Connelly
Leonardo DiCaprio
Djimon Hounsou
Michael Sheen
Arnold Vosloo
Bryan Adams
Διαρκεια 143 λεπτά
Ετος παραγωγης 2006
Χωρα παραγωγης ΗΠΑ
Περιληψη
Σιέρα Λεόνε, Αφρική, τέλη της δεκαετίας του '90. Η χώρα σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο και βρίσκεται σε χαώδη κατάσταση. Οι αντάρτες χρηματοδοτούν τον αγώνα τους με διαμάντια που βρίσκουν στα αδαμαντωρυχεία της χώρας και τα οποία ανταλλάσσουν (παράνομα!) με όπλα! Με φόντο αυτό το σκηνικό τρεις άνθρωποι θα διασταυρώσουν τις πορείες τους. Από τη μια, ο λευκός Ντάνι Άρτσερ από τη Ροδεσία (νυν Ζιμπάμπουε), μισθοφόρος και τυχοδιώκτης, που ψάχνει μια ευκαιρία για να φύγει από την Αφρική. Από την άλλη, ο ντόπιος Σόλομον Βάντι, ψαράς της φυλής των Μέντε, που συλλαμβάνεται από τους αντάρτες, δουλεύει για αυτούς ως σκλάβος στα αδαμαντωρυχεία, ανακαλύπτει (και κρύβει) ένα τεράστιο ροζ διαμάντι και προσπαθεί να βρει το παιδί του. Και υπάρχει και η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Μάντι Μπόουεν, που πιστεύει πως μέσω των γραπτών της μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, έχοντας στόχο να αποκαλύψει τον βρώμικο ρόλο των εμπόρων διαμαντιών…
Αληθινή ιστορία και με προβλημάτισε αρκετά.
Χτες ειδα το Monty Pythons and the Holy Grail (ναι επιτελους τα καταφερα να το δω ολο!Τελικα ειχε αρκετο γελιο.Αλλα το τελος ειναι λιγο ακυρο…:roll: ) και το Live Free Or Die Hard(πολυ καλο,οσο κι αν γερασει,ο Τζον Μακλεην παραμενει θεος.).
Ωραιο συνδυασμο εκανες. Και οι 2 ειναι :bow2: παντως.
αφου εψαχνα να βρω τι dvd να δω για κανα 20’, έβαλα για 4η φορά το Big Fish.
Χθες ειδα Hitch με Will Smith… η οποια ταινια λεει πολλα σε μενα!:roll:
Και σημερα Gigli με Lopez και Ben Affleck (ελπιζω να το εγραψα σωστα:-s ). Μετριοτατη.
Ξαναείδα το Καταραμένη Σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.Το σενάριο είναι βασισμένο στη ζωή ενός απ’ τους πιο διάσημους ποιητές τις Γαλλίας,τονΑρθούο Ρεμπό.Πολύ καλή ταινία,που βασίζεται κυρίως στην αντισυμβατικότητα του βασικού χαρακτήρα.Μια από τις λίγες καλές ερμηνίες του Ντι Κάπριο,και πιστεύω και να μην σας αρέσει τουλάχιστον θα το βρείτε ενδιαφέρον.
ναι το χα δει πολυ παλια στην τηλεοραση,δεν ειναι αυτο που “τα χε” με εναν μεγαλυτερο του??παντως απο τις παλιες του ταινιες που τανε πιο νεαρος φαινοτανε οτι ειχε ταλεντο το παλικαρι.αν και δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους και ουτε καμια ταινια του ειναι στις αγαπημενες μου!
To Unknown. Καλούτσικο. Πέρασε η ώρα…
5 τύποι ξυπνάνε σε μια κλειδωμένη αποθήκη στην μέση του πουθένα και δεν θυμούνται τίποτα, ουτε ποιοι είναι. Καθώς η μνήμη τους επανέρχετε…
Είδα το Harry potter 4. Μαμακία
‘‘Tenacious D in The Pick of Destiny’’
…Για τρίτη φορά!
Απίστευτη ταινία με καταπληκτικό soundtrack!!:lol:
Και γω 3 φορες το χω δει και ελιωσα στα γελια σε ολες!:lol: Θεος ο Τζακ Μπλακ.
Ολα τα λεφτα το πιτσιρικι στην αρχη,που την βρηκαν αυτη τη φατσα???
Έτσι! :thumbup:
Εγω πολυ μετρια την βρηκα την ταινια για το επιπεδο του Jack Black…
κι’εγω το ιδιο. περιμενα πιο πολυ γελιο. αλλα μονο και μονο για την ερμηνεια του Dio και του Ben Stiller αξιζε…
καλα η πρωτη σκηνη με το dio ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! :lol: :lol: :lol: