Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

:lol: Ελα ντε…:lol:
Εκεί με το Big Foot είναι τρελά αστειος… Όλα τα λεφτά όμως η σκηνή ‘Rock off’ με τον Διάβολο … (You are the Devil, We are the D :lol: )

O πληροφοριοδότης (the departed)…Συναρπαστικό,αγωνιώδες και απρόβλεπτο…

Το ειδα κι εγω το Pick Of Destiny,γελιο ειχε,αλλα λιγο μιουζικαλ το εκαναν.
Μπεν Στιλερ,Μπιγκφουτ και Ντιο στην αρχη ολα τα λεφτα :lol:

The Usual Suspects.
Τι να λεμε τωρα, ενας κι ενας οι ηθοποιοι. Ατμοσφαιρα γκανγκστερικης ταινιας 30 χρονων πριν. Απλα απιστευτο τελος.:respect: :respect: :respect:

Κάλλιο αργά…

:stuck_out_tongue:

The pursuit of happiness
και ξαναείδα το Halloween

τώρα ετοιμάζομαι να δώ το ‘Τελευταίος βασιλιάς της Σκωτίας’.

αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω8O

πολύ καλό,φοβερή ερμηνεία φυσικά που έφερε και το όσκαρ…

Eπικίνδυνες Αποστολές 3!πολύ ωραία ταινιούλα με δράση, αν και κάπου χάσαμε την μπάλα αλλά εντάξει!:smiley:

Sleepy Hollow!!!8O 8O 8O :roll:

Johnny marry me I said!

Τωρα το ειδες πρωτη φορα;;; Ανεπιτρεπτο…Απιστευτη creepy/gothic ατμοσφαιρα αυτη η ταινια…

Αν και λατρεύω τον Τζόνυ,η ταινία ήταν χάλια.Ήμουν έτοιμος για ύπνο στα μισά.Μόνο για τον Τζώνυ την είδα.

δεν ειδα…

το dvd των confessor!!!απλα τα σπανε.δεν υπαρχει κατι να πεις για αυτη τη μπαντα.ο drummer ειναι θεος!!!

Αμα δεν σ’αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες λογικο. Για μενα μαζι με Ψαλιδοχερη ειναι στις best του Burton.:slight_smile:

Μου αρέσουν αυτού του στύλ οι ταινίες…αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο δεν μου άρεσε αυτό:(

Οχι, το ειχα ξαναδει.Αλλα προσφατα ανακαλυψα οτι την εχουμε και σπιτι (ξερεις, απο τις εφημεριδες και τα σχετικα) και επαθα πλακα!Την εχω δει 2 φορες μεσα σε 10 μερες!8O Ρε ναι.Ειναι απιστευτη… Και πιστευω οτι ειναι μια απο τις ταινιες που ο Johnny ειναι πιο ομορφος! Τερελα με πιανει!:?
red pyramid αστο.Μην μιλας εσυ.Εσυ πρεπει να εισαι υπο.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Είδα το Apocalypto.Πολύ πολύ καλό (για το είδος του)…

και είδα και το Bean’s Holiday.
Χωρίς ιδιαίτερες εμπνεύσεις,δυστυχώς,αλλά είδαμε λιγάκι Bean τουλάχιστον…μέτριο.

Mr. & Mrs. Smith

και?καλό?

Το περιμενα καλυτερο για τον ντορο που ειχε γινει… Δεν ηταν ασχημη παντως…