Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ε νταξει δεν ειναι ταινια για σεναριο κ.λ.π. απλα βλεπεις την τελειοτητα την ιδια.

Τον Μπραντ εννοεις να φανταστω??:-s

Και τους 2 βασικα.:wink:

Mια νυχτα στο μουσειο και μιαμιση ωρα απο τη ζωη μου χαμμενη

Αρκετά ξενέρωτο ώστε να μην αντέξω να το δώ μέχρι το τέλος:( Πάω στοίχημα ότι ο μισός κόσμος που το παρακουλούθησε το έκανε λόγω τη Τζολί,και ο άλλος μισός λόγω του Μπράντ Πίτ.Και δεν ενοώ τις υποκριτικές τους ικανότητες:p

• το ηλιθιο σεναριο…

Πάλι καλά που δεν πλήρωσες να το δεις στο σινεμά όπως κάτι βλάκες σαν κι εμένα!

Δε λες καλα που την νοικιασε το αμορε και θα την πληρωσει αυτη :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτο με τον Ροναλντινιο? Σ’αρεσε? Εγω κοντεψα να κοιμηθω.

α γεια σου,αυτό.Ναι με άρεσε αρκετά

Ειδα το Match Point.
Καλη ταινια, ψιλοβαρεθηκα στην αρχη αλλα νταξ. Καλη και η Σκαρλετ Γιοχανσον και ο αλλος ο τυπας. Το τελος δεν μου αρεσε παντως.

8O από τα καλύτερα φινάλε ever…ντροπή!!!

είδα τον πληροφοριοδότη…φοβερό!Τελικά αυτός ο Ντι Κάπριος το κατέχει…

Τι το καλο ειχε μωρε δαυτο.

Αλλα βεβαια αντρας εισαι…Θα στηριξεις το γουρουνι που την γλυτωσε…:roll:

αααα,σαν feeling λες?καλά ναι…αλλά σαν έμπνευση του δημιουργού ήταν πολύ καλό

blood diamond.πολύ καλό…αυτός ο Ντι Κάπριο αρχινάει να με αρέσει

μόνο εγώ postάρω δώθε?3 edit έχω κάνει για να μην διπλοποστάρω (αυτό να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ)

*seven,2η φορά,γιατί είχα μερικά…κενά…φοβερή ταινία,τι να πεις…

Είδα χτες (στην πραγματικότητα σήμερα καθώς ήταν περασμένα μέσανυχτα)
το Reign over me, τους Adam Sandler και Don Cheadle.
Νομίζω πως δεν είχα ξαναδεί τον Adam Sandler σε μη-κωμικό ρόλο…
αγνώριστος ήταν… τελικά είναι καλός ο άτιμος…άμα παίζει έτσι και τραγικούς,δραματικούς ρόλους.
Μου άρεσε αρκετά το soundtrack ,καθώς είχε και Who. Ο τίτλος του έργου άλλωστε είναι εμνευσμένος από το Love Reign O’er Me (από το Quadrophenia) των Who,το οποίο για τις ανάγκες της ταινίας διασκευασαν οι Pearl Jam!
Γενικότερα,παρόλο που η ταινία όλη βασίζεται σε ένα πάρα πολύ τραγικό γεγονός, δε σε κρατάει εύκολα μέχρι να φτάσει το δράμα στην κορύφωση του… (έβλεπα,έβλεπα δηλαδή και είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσει επιτέλους… και μετά από λίγο βρέθηκα να κλαίω…).

To “O ανεμος χορευει το κριθαρι”.

Πολυ δυνατη ταινια,με καποιες σκληρες και ωμες σκηνες στις οποιες απεικονιζεται περιτρανα η φρικη ενος πολεμου.Ομορφες ερμηνειες,καλογραμμενο σεναριο και δινει τροφη για σκεψη,αν και παρουσιαζει λιγο μονοπλευρα την Αγγλικη παρουσια στο νησι(κοινως οι Αγγλοι παρουσιαζονται ως ουγκα-ουγκα βαρβαροι που μονο ουρλιαζουν και σκοτωνουν κοσμο).Οχι οτι απεχει πολυ απ την πραγματικοτητα,απλα μαλλον δεν δινει κανενα περιθωριο για ελαφρυντικα.Πιστευω πως κατι αναλογο λογικα(???) θα εκανε και ενας Ελληνας σκηνοθετης γυριζοντας ταινια με Ελληνες και Τουρκους ή Γερμανους.Ακομα και η Τεχνη μερικες φορες δεν καταφερνει να αποδεσμευτει απο στερεοτυπες αντιληψεις δυστυχως…Ωραια ταινια παντως,συστηνεται για οσους δεν γουσταρουν μονο ειδικα εφφε και χολυγουντιανα σεναρια-μπουρμπουληθρες.

1 bold. καλα η σκηνη στην αρχη ηταν…

2 bold. γι’αυτο το american history x ειναι κορυφαια ταινια,απο τις λιγες.αποδεσμευεται απο στερεοτυπα και αντιληψεις και παραθετει την αληθεια.

Το United 23…

Περιγραφει τα γεγονοτα της 11ης Σεπτεμβριου στο αεροπλανο που επεσε στη Πενσυλβανια…

Αρκετα καλη…8)

Ειδα το Bobby. Περιγραφει ζωες φαινομενικα ασχετων ανθρωπων και γεγονοτα γυρω απο την δολοφονια του Robert F. Kennedy. Προτεινεται.

Το The contractor, όπου τον κοντράκτορ(εκτελεστή κατά παραγγελία) υποδύεται ο Γουέσλι Σνάιπς.
Καλούτσικο ήταν… άλλωστε το έχει το σωστό ύφος ο Γουέσλι…(βλ.blade).
Mη φανταστείτε όμως,δεν ήταν όλο εκτελέσεις… πολύ κυνηγητό είχε.