Ως τώρα έχω δεί σερί:Children of the corn,Texas Chainsaw Massacre ,28 Weeks Later,και σκέφτομαι να συνεχίσω με The doll master και From dusk till dawn.5 ταινίες τρόμου σε 1 βραδυνό και ένα πρωινό.Αυτά είναι:D
Το είδα και εγώ…το Apocalypto.
Κάποια στιγμή στη μέση της ταινίας θυμήθηκα αυτό το ποστάκι και …#-o :lol: :lol: :lol:
Δεν είχα καταλάβει… όταν το πρωτοδιάβασα έσπαγα το κεφαλάκι μου… “μα ο Ροναλντίνιο δεν έχει παίξει σε ταινία…Η Ρεάλ είχε γυρίσει μία…Ο Ρόνι μόνο τα πατατάκια…” :oops:
Πολύ πιο ωραίος από τον Ροναλντίνιο ήταν αυτός ο μάγκας!
Έκανε μια κοιλιά το έργο…με ανάγκασε να πω…“μήπως να δούμε το υπόλοιπο αύριο…?”
Τελικά το είδα όλο όμως.Με κούρασε αλλά μου άρεσε!
Κάτι για να θυμηθείτε προς το τέλος αν θα το δείτε…
“Τώρα αυτοί τι κοιτάνε???”
“Μάλλον τον Μελ Γκίμπσον με τις κάμερες…”
Θα καταλάβετε σίγουρα σε ποια σκηνή αναφέρομαι,χωρίς κόπο και θα γελάσετε.
number 23 Πολυ σαπιο εργο . α ρε τζιμ ολο σε μαλακιες πας και παιζεις .
Εμενα μου αρεσε. Νταξει μπορει και σε καλυτερες αλλα το τελευταιο μισαωρο πιστευω σε αποζημιωνει για την υπολοιπη ταινια. Γενικα ο Καρευ πιστευω οτι εχει ψιλοχαντακωσει το ταλεντο του λογω λαθος επιλογων.
Mη μου λετε τετοια.Χτες το νοικιασα και σκοπευω να το δω σημερα
the prestige…τι να πω…φοβερό
Ωραια ταινια :thumbup:
Πολυ ωραια ταινια οντως!Ειδικα το τελος ολα τα λεφτα!!!
και ευχαριστη εκπληξη ο ρολακος του Δαβιδακου!!!
καλά ναι,αυτός ο άνθρωπος είναι θεός σε ό,τι κι αν κάνει:wink:
πραγματικά καλή ταινία…
εντάξει τώρα?
Λουκ εισαι μουρη, σορρυ για το πρηξιμο…
οχι ρε οκ τπτ σιγά
είδα το πρώτο SAW…νταξ,πολύ καλό για το είδος του.
τα άλλα δυο είναι στο ίδιο επίπεδο?
To αλλά δύο θεωρούνται κάπως κατώτερα αν και το 2 εμένα μου άρεσε και πάλι…Το 3 πιστεύω ότι ήταν αρκετά κατώτερο από τα άλλα 2
Προσωπικός θεωρώ το δεύτερο πολύ καλύτερο-χωρίς να σημαίνει ότι είναι και αριστούργημα-.Το τρίτο είναι προσβολή για κάθε φάν των θρίλερ,απλά αισχρό.
Είδα ξανά το From dusk till dawn,και ήταν ακριβώς όπως το θυμόμουνα.Έξυπνο,με πολύ αίμα,διασκεδαστικότατο και ήτανε πραγματικά στο πνεύμα των καλών b-movies.Α,και ο Τζόρτζ Κλούνει είναι θεός.
Ε αμα εχεις δει το πρωτο, στα αλλα 2 βλεπεις το ιδιο στορυ να επαναλαμβανεται. Γενικα κατα την γνωμη μου δεν υπηρχε λογος να το κανουν τριλογια δαυτο, το κουρασαν.
Απιστευτη ταινια…Προσεξα προχτες οτι το μισο καστ του Σουρουπου επαιζε και στο Planet Terror που βγηκε τωρα. Ο Ροντριγκεζ επιμενει στα δοκιμασμενα.
Τετραλογία.Δυστηχώς για 'μάς,βγαίνει και 4.
Και καλά κάνει,για αυτό τον αγαπάμε:D
Το κουρδιστό πορτοκάλι…
Εντάξει,δεν χρειάζονται λόγια…
Aγορασα σημερα τη 2η σεζον απ το"Παντρεμενοι με παιδια" και αρχισα ηδη να την (ξανα)βλεπω.Η αποθεωση του κυνισμου…