Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ΈΕΕΕΕΕΕτσι!!!Προσέξτε ειδικά τον Sex Machine(Tom Savini)μάστορα τον sfx και θεό της ατάκας…
Αυτόν τον καιρό κάνω ξανά αφιέρωμα στον -τεράστιο για μένα- david cronenberg.Σήμερα ήταν η σειρά του the brood.(Μέσα στα 20 favs of all times)

Καλά,ο sex machine θεός,αλλά κορυφαίος είναι ο Κλούνει στη ταινία:D και ο ρόλος του Ταραντίνο είναι και γ@μώ επίσης

Και μια που αναφέρθηκε το Grindhouse, φέτος στις Νύχτες Πρεμιέρας, είχε αφιερώμα στο εν λόγω κίνημα, με υπερσπάνια διαμαντάκια που μας έδωσαν στιγμές άφθονου γέλιου και exploitation αποθέωσης…Όσοι δεν ήρθατε,χάσατε…

8O Ευχαριστό,μόλις μου έδωσες ένα καλό λόγο για να κτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο όλο το βράδυ:cry:

Είδα και το 28 εβδομάδες αργότερα,όπως και το Bad Guy από τον Κιμ Κι Ντούκ.Με απαγοήτευσε ίγο,γιατί χωρίς να τον λατρεύω,σίγουρα περιμένα περρισσότερα.

Να δεις το 3extremes.Εξαιρετικό.3 ιστορίες από 3 ασιάτες μάστορες του horror.H μεσαία είναι του Κιμ Κι Ντουκ.Και φυσικά έχει μια από τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ Takashi Miike.

Το έχω δεί.Καλό ήτανε,αλλά η υπέρτατη ταινία είναι του θεού Chan Wook Park.Αυτή είναι σκηνοθεσία:D Και το Dumblings ήταν καλό,αλλά το προτιμώ στη long version.

green street hooligans.
πολύ καλό εργάκι,καλές ερμηνείες
δείτε το ω ρε

Ωχ αμάν!!Έχεις δίκιο…Μπερδεύτηκα…
Ναι η lonh version είναι jet,αλλά και στο 3xtrms έχουν κρατήσει τα καλύτερα…
Πόσο καιρό έκανες να φας κινέζικο???

Δεν τρώω κινέζικο,μισώ τα λαχανικά…ζήτω το κρέας:D

Θεικο, Αλ Μπαντι respect.

Ειδα το Ματωμενο Διαμαντι. Παροτι ενας βλακας φιλος φροντισε να μου πει χτες το τελος, ηταν πολυ ενδιαφερουσα ταινια. Αυτον τον Λεοναρντο τον ειχα γνωρισει και αφησει στην εποχη του Τιτανικου με εκεινη την υπεροχα κρυα ερμηνεια του, εχει βελτιωθει τοσο που τρομαξα να τον γνωρισω.:smiley:

Μπρρρρρρρρρ ζήτω τα λαχανικά και τα ψάρια.Βαριέμαι το κρέας…εκτός αν είναι στα κάρβουνα.Αλλά γι αυτό πρέπει να έχεις άντρες στο σπίτι…να το κατέχουν το θέμα.Κι εμείς δεν έχουμε.Μη σου πω ότι έχω να φάω αρνί σουβλιστό από τα 11…

Ντροπή[-X :stuck_out_tongue: Αν θές να αρχίσεις να τρώς κρέας ξανά,δες κανά θρίλερ με μεταλαγμένα φυτά-νομίζω είχα δεί ένα κάποτε-και θα αλλάξεις γνώμη:lol: :stuck_out_tongue:

το ξέρω,το χιούμορ μου είναι κρύο,τι να κάνω:(

Οh man…τρώω και τα μεταλλαγμένα…μια ματιά θα σε πείσει χεχε

Ο Αλ Μπαντι ειναι ο καλυτερος ηρωας σειρας εβερ.

Παρτε το προτυπο του καθε σωστου αντρα.

Στο πρισμα+ “το ταμπουρλο”…

Καλη φαση ηταν…

*Οι τρεις ταφές του Μελκιάδες Εστράδα,πολύ καλογυρισμένο,σύγχρονο western,ύμνος στη φιλία
*Ο πιανίστας,καλό για το είδος του,φοβερές ερμηνείες

ποιος θυμαται ενα επεισοδιο που ηταν μια αργια και θα κανανε μπαρμπεκιου στην αυλη τους με καλεσμενος την μαρσι και τον αντρα της (που εγινε και το σκηνικο με τις σταχτες της γιαγιας της μαρσι) που οταν ητανε ετοιμοι να ξεκινησουν το ψησιμο,παει ο αλ να ετοιμαστει και βγαζει ενα κουτι και σιγα σιγα σαν ιεροτελεστια βγαζει τα απαραιτητα για το μπαρμπεκιου,και βγαζει μια ποδια μαγειρεματος και μολις τη φοραει,φαινεται τι ειναι γραμμενο πανω στη ποδια : "KISS THE COOK AND KILL THE WIFE!!! :lol: :lol: :lol:
ΕΠΟΣ.επεσα απο τα γελια.
τι κορυφαια σειρα!!!πολυ μπροστα!!!

οκ.με σποιλερ βαλτε τι συμπερανατε απο την ιστορια του ΠΑΡΚ!!!η οποια κατα την γνωμη μου ηταν η καλυτερη σκηνοθετικα,αλλα σαν σεναριο με κερδισε το Dumplings.ο Takashi φοβερος,αλλα περιμενα παραπανω!ποιος εχει δει το visitor Q??

Επος!!!Την δειχνει ενα μικρο καναλι εδω Πατρα αλλα οποτε τους καπνισει :?
Και μην ξεχναμε την εμφανιση των Anthrax σε ενα επεισοδιο.

πρέπει να κάνουμε διαλογική συζήτηση επί του θέματος εμείς οι 2:D :lol: