:thumbup:
Ξανα είδα το Τenacious D the pick of destiny χαχαχααχχαχα μιλάμε για γαμώ τα γέλια
και το Ηannibal the rissing! Aίμα και αγνή βία…
ειδα το inland empire του david lynch.και δυστυχως απογοητευτηκα.
λατρευω ολες του τις ταινιες,αλλα πιστευω οτι σε αυτη εδω το εχασε λιγακι.
Είδα το Spiderman 3,το οποίο μου άρεσε πάααααααααρα πολύ:wink:
Αυτό είδα και τα έσπασε αγρίως…
saw2,απλά φοβερό,ισάξιο σίγουρα του πρώτου…
the pink panther,με τον Μάρτιν,νταξ,αθάνατος peter selers…
children of men,καλό αλλά κάτι έλειπε…:-k
Χθες, το Εξπρες του Μεσονυχτίου.
Ξέρει κανείς γιατί χθες το Έθνος αντί να βάλει το 3ο sequel των ταινιών του Ροζ Πάνθηρα έβαλε το 4ο?
μπα.
αντί να μαζεύεις από κείθε όμως τις υπερταινιάρες,πάνε να αγοράσεις ένα box set που κυκλοφορεί,αξίζει α8)
V For Vendetta. Πολυ καλη ταινια, το μονο που με χαλασε ειναι οτι ορισμενες(εως πολλες φορες) επιασα τον εαυτο μου να λεει “αυτη η σκηνη μου θυμιζει την ταδε ταινια”…Πιστευω μερικες σκηνοθετικες(; ) κοινοτυπιες θα μπορουσαν να τις ειχαν αποφυγει. Κατα τα αλλα σουπερ, θεος ο V, πολυ καλη η Ναταλι Πορτμαν.
το έχω δει 3 φορές:D
*Borat,καλό αλλά με κούρασε…είχε γέλιο σε αρκετά σημεία,αλλά θα ήθελα επιτέλους να γελάσω με κάτι που να έχει σενάριο,αρχή-μέση-τέλος και να μην είναι παρωδία…
*The Aviator,ασταδιάλα το τσογλάνι ο ντικάπριο με κάνει να το συμπαθώ.Καλή ταινία-σκηνοθεσία και η ερμηνεία είναι αρκετά καλή.
*Monty Python and the holy grail,μπορεί να είναι love or hate,αλλά εμένα απλά μού άρεσε.Πολύ γέλιο,σαρκαστικές και σατιρικές σκηνές,αλλά μέχρι εκεί…δεν μπήκε στα…ευαγγέλια των ταινιών (μου)
To “the crow” No 1 με τον Brandon Lee , για πολλοστη φορα…
Gothic ατμοσφαιρα και καταπληκτικη μουσικη…
κακως!!!
ναι το σαουντρακ ειναι τρομερό και φοβερό! Πολύ μπροστά. Η ταινία νταξ, είμαι αιρετικός, προτιμώ το Κορακι 2 :roll:
Θα το ξαναδεις. Και θα το λατρεψεις. Ελα ε, εχεις χιουμορ, μην μου το κανεις αυτο.
Χτες βραδυ ειδα επιτελους το Shawshank Redemption.
Πολυ ωραια ταινια,θεοι οι Ρομπινς και Φριμαν.
Και καπως Prison Break η ολη φαση :lol:
καλά,γέλασα,ok,το προτείνω κιόλας στον καθένα,αλλά δεν είναι και για λατρεία…:roll:
Κι εγω αυτο ελεγα αλλα πεσαν να με φανε.Αρκετα καλο,με μερικα παρα πολυ αστεια σημεια,αλλα ως εκει.
ε μα…με το ζόρι ευαγγέλιο…δε γίνεται…
Serendipity