Μεσα στις 3 πιο αγαπημένες μου ταινίες…Κρίμα που πέρασε σχετικά απαρητήρητο από εδώ…
:roll:
Μεσα στις 3 πιο αγαπημένες μου ταινίες…Κρίμα που πέρασε σχετικά απαρητήρητο από εδώ…
:roll:
ειδα το dvd των Porcupine!!!
θεικο!!!νταξει ο gavin ειναι θεος!!!βασικα ολοι τους ειναι.αλλα γουσταρα που ειδα gavin να κανει τα δικα του!!!
wilson απο αλλο πλανητη.οταν αρχιζει το headbaging καταλαβαινεις ποσο πολυ γουσταρει το metal!!!
Το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο της 2-disc collector’s edition του 1408, που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε Region 1. 8) 8)
Ελπίζω αυτή η έκδοση να κυκλοφορήσει και σε Region 2, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε και το director’s cut με το εναλλακτικό τέλος, και όχι μόνο την έκδοση που βγήκε στους κινηματογράφους. 8) 8)
Ειδα το Ακρως Εμπιστευτικο. Νταξει καλο, αλλα οπως ολα του ειδους, με ναρκωτικα, λεφτα, απατες, μπατσους κ.λ.π. Ο Νταστιν Χοφμαν μορφη οπως παντα.
Ειδα την Αιωνια Λιακαδα ενος καθαρου Μυαλου.
Ειχα καιρο να την δω.Ταινιαρα.
Revenge of the Pink Panther
καλά,νταξ,τι να λέμε τώρα,έπος,θρησκεία,εικόνισμα κλπ σε δαύτες τις ταινίες…
Xθές είδα το Κάθε φορά πρώτη φορά. Απλά υπέροχη
αυτό με την αμνησία?
αχ αναμνήσεις:roll:
Χτες ειδα “The Clerks”. Τα σπασε, γελασα πολυ!! Σημερα ειδα επιτελους V for Vendetta το οποιο τελικα ηταν πολυ καλυτερο απ’ οτι περιμενα. Δηλαδη μπαινει στο τοπ-20 μου ανετα…
Lady in the water
καλή ιδέα,υπέροχη η Ηoward,αλλά της έλειπαν πολλά…δυστυχώς,σε σημεία “κρίσιμα” υποτίθεται,χαμογέλασα κιόλας από την…κακή αμερικανίλα…
Μεγάλη απογοήτευση αυτή η ταινία
Όπως έχω ξαναπει, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΛΛΕΝΙΟΥΜΣ.
ΤΕΛΟΣ
την πηρα να την δω μες την τρελη χαρα και τελικα αποδειχθηκε μεγαλη μουφα!!!
γιατι κυριε σιαμαλαν???
βλέπω τώρα,τώρα βλέπω Μαύρη Ντάλια,νταξ,Σκάρλετ,θεά,ηδονή,πόθος,φαντασίωση,έρωτας,αποπλάνηση,σεξ,παιδιά…θα επανέλθω
πολύ καλή ταινία,δεν την περίμενα έτσι…
καλές ερμηνείες και πλοκή που τρέχει συνέχεια και δε βαριέσαι…
Ο Χρησμος Της Πεταλουδας.
Ενω ξεκινησε και εδινε σημαδια οτι κατι πολυ καλο παιζει, θα ελεγα οτι δεν ειχε καθολου βαθος σαν ταινια…Μια καλη ιδεα που ομως δεν αναπτυχθηκε και εμεινε στα πολυ επιφανειακα. Κριμα.
Επισης ξαναειδα το V For Vendetta και μπορω να πω πως μπαινει ανετα στις αγαπημενες μου ταινιες…
Ετσι μπραβο, το Β φορ Βεντεττα καθε φορα ειναι και καλυτερο.
Εμένα τουλάχιστον έτσι έχει ισχύσει μέχρι τώρα σ’ αυτές τις 10 φορές
Nightmare on Elm street
για χιλιοστή φορά,και παραμένει ταινιάρα:D
το πρωτο ε?
με τζονυ ε?
η σκηνη που τον τραβαει μεσα στο κρεββατι και πεταγεται το αιμα ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!!
Προχτες ειχε στην ΝΕΤ τον 13ο πολεμιστη με Banderas .Αυτη η ταινια ειναι στις αγαπημενες μου,
και δεν την χορταινω.Να ειχε και κανα Bathory στο soundtrack.
Οσον αφορα το V for Vendetta,το ειχα δει σινεμα και οταν τελειωσε ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.
Ταινιαρα με εναν hugo weaving απλα τελειο.