Πρώτον,ναι αυτό.
Δεύτερον,βάλε το τι γίνετε στη σκηνή σε σπόιλερ.
Τρίτον:τα είπες όλα,αυτό ακριβώς ενοώ:D
Charlotte’s Web
Ειδα το Αρωμα. Πολυ καλη σκηνοθεσια, ομορφη αφηγηση, ωραια αποδοση της εποχης (αν και μιλανε αγγλικα στο Παρισι -λιγο ακυρο), καλες ερμηνειες (ο Χοφμαν φυσικα τους παταει κατω ολους) αλλα η ιστορια ειναι τοσο αναληθοφανης και τοσο ασυνδετη που τα χαλαει ολα…
Kαι το βιβλίο και η ταινία δεν με τρελάναν και σίγουρα δεν πιστεύω ότι δικαιολογούσαν όλο αυτό το ντόρο που έγινε γύρω από το ονομά τους. Ενδιαφέροντα και τα δύο αλλά ως εκεί…
Σε αντίθεση με το V for Vendetta που και το κόμιξ αλλά και η ταίνια είναι εκπληκτικές(από 5 φορές εχώ διαβάσει το κόμιξ, από 8 έχω δεί την ταινία and still counting…
Το El Greco.Καλό.Σπάστηκα όμως από την προφορά της Ματσούκα που έφερνε λίγο σε αυτή του Σημίτη και με το γεγονός ότι η γυναίκα του ήταν επιεικώς άσχημη και λόγω πρωταγωνιστικού ρόλου την είχαμε συνέχεια μπροστά μας να χαλάει την αισθητική:p
σοβαρα μιλας???
το βιβλιο ειναι επος!!!
Σοβαρότατα πιστεύω οτί υπάρχουν πολύ καλύτερα βιβλία για τα οποία δεν έχει γίνει τόσο σάλος… Πάντως οι περιγραφές του συγγραφέα ομολογώ ότι ήτακ καταπληκτικές:)
Ρε μην με παίρνετε και στα σοβαρά αλλό ένα ηλήθιο 17 χρονό είμαι και άλλωστε αυτά υποκείμενικα είναι όπως και η μουσική:wink:
καλα ναι.
απλα ο ντορος εγινε για αυτες τις φανταστικες περιγραφες!!!και γιατι αρνιοταν εδω και καιρο να δωσει τα δικαιωματα για να γυριστει η ταινια.
Νοικιασα το Β φορ Βεντετα σημερα να δω προς τι ο ντορος… Θα εχετε γνωμη μου απο βδομας.!
Αυτο μονο…
κάπου, κάποτε το είχα πει. Πολύ Hollywood το V for Vendetta και αμπελοφιλοσοφίες. Ωραία ατμόσφαιρα κλπ, αλλά όχι και επαναστατική ταινία. Την ίδια χρονιά είχε κυκλοφορήσει και η Γερμανική ταινία “ανθρωποκτονία”. Σχετική με το V for Vendetta, αλλά σε θέματα ουσίας κλπ πολλές κλάσεις πιο ψαγμένη…
Όπως είπε καποτε κάποιος σοφός…
Μάνο,έγραξες:D :lol:
Remember, remember the fifth of November
The gunpowder treason and plot.
I see no reason why gunpowder treason
Should ever be forgot.
Guy Fawkes, twas his intent
To blow up king and parliament.
Three score barrels were laid below
To prove old England’s overthrow.
By God’s mercy he was catched
With a dark lantern and lighted match.
Holler boys, holler boys, let the bells ring
Holler boys, holler boys, God save the King.
Την ειδα τη βεντετα, νταξει δεν ξετρελαθηκα, ωραιο μυνημα ομως αλλα πολυ ουτοπικο για τα τωρινα δεδομενα…
αναλογισου το εξης :
εινα μεταφορα απο κομικ
που γραφτηκε 20 χρονια πριν
στην αγγλια
οπου κυβερνουσε η θατσερ
και ο κοσμος δεινοπαθουσε
δεν βρηκα την φωτο που ηθελα
παραθετω ομως αυτη
και το τελος (ενα απο τα καλυτερα ολων των εποχων)
οποιος δεν εχει δει την ταινια και θελει να την δει,εννοειται να μην πατησει το λινκ για το βιντεο!!!
Δεν μου αρεσε σαν ταινια…
Το σεναριο μια χαρα ητανε…
Eίδα τις Νύφες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε!!!Συγκινήθηκα κιόλας!..καλά δεν έβαλα κ τα κλάματα εννοείται!
Σχετικα με το V for… παντως, μια ταινια δεν την κανει καλη το αν συμφωνουμε με το μηνυμα της η οχι. Την κανει καλη η σκηνοθεσια, οι ερμηνειες, το συναισθημα κ αν καταφερνει να κανει τον θεατη να σκεφτει καποια πραγματα. Το V for Vendetta ηταν καλη ταινια γιατι εκανε προσιτα καποια μηνυματα και προς τους θεατες…
Πιστευω οτι το επαναστατικο μηνυμα της ταινιας δεν ηταν τοσο η ανατιναξη του κοινοβουλιου, οσο η εσωτερικη επανασταση της Πορτμαν. Αυτη αλλωστε ειναι η πραγματικη επαναστατρια κατ’ εμε. O V ειναι απλα η ιδεα…
Lost Boys…Για πολλοστη φορα…Τιγκα 80ιλα…:bow2: :respect: