8)8)HELL YEAH
Age of Innocence, στο οποίο η εξαιρετική σκηνοθεσία σκηνοθεσία του Scorsese, η φωτογραφία και οι πολύ καλές ερμηνείες (εξαιρουμένου του ξενέρωτου Daniel Day Lewis) δεν κατάφεραν να τη σώσουν από το εκνευριστικά προβλέψιμο/μονότονο/κοινότυπο/υπερβαρετό love story σενάριο.
Για να συνέλθω από τη βαρεμάρα ξανάβαλα το The Wall, δάκρυσα ως συνήθως στο τέλος και στάνιαρα κάπως.
The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford
Ωραίο ήταν (και με μουσική από Nick Cave) αλλά 3 ώρες… σε κάποια φάση κουτούλαγα…
8.5/10
Listening to: Devin Townsend - Solar winds
via FoxyTunes
Το Kill Bill Vol.2 για χιλιοστη φορα.Σαφως ανωτερο του πρωτου,ειδικα στη σκηνη που η Thurman κανει τρυπα στο φερετρο με την γροθια της:bow:
Χμ, τις τελευταίες μέρες
ξαναείδα το φοβερό Night On Earth, έτσι για να αισθανθούμε κοσμοπολίτες και να αγαπήσουμε τους ανθρώπους.
και είδα το Into The Wild, το οποίο χμμμμμ. Δε μου άρεσε τόσο. Πιστεύω ότι ο Σον Πεν το κατέστρεψε. Συμπαθητικό πάντως.
το’χω λατρέψει,φοβερό
Είδα το Μέδουσα του Γιώργου Λαζόπουλου. Πολύ καλή ήταν.
Είδαμε και Melinda and Melinda του Γούντι. Πάρα πολύ μας άρεσε.
Την τελευταια βδομαδα επιασα τα ντοκυμανταιρ, νορβηγικα κιολας.
-Once Upon A Time In Norway
-Nocturno Culto - The Misanthrope
Α ναι για τη φυση της Νορβηγιας8)
Shaun of the dead
Το οποιο ναι μεν μ αρεσε αλλα το hype που το ακολουθει ειναι λιγο μεγαλυτερο απο την ιδια την ταινια νομιζω…Ο simon pegg ειναι ο πιο αμερικανος-Αγγλος παντως…Εχει ανακατεψει μια μικρη δοση βρετανικου χιουμορ με μια μεγαλη δοση αμερικανικου και κυριως παρωδιας blockbusters…Αυτο το κανει και στο spaced(thnx hatebreed) και στο shaun και στο fuzzed…Ειναι ταλαντουχος σιγουρα αλλα απο την αλλη δεν μου ταιριαζει τοοοσο πολυ.
Σήμερα είπα να καώ. Οπότε:
-The Gamers: Dorkness Rising (8/10, μόνο για rpgόφιλους)
-Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά (8.5/10)
Listening to: Epica - Unholy trinity
via FoxyTunes
Πολύ Πάτρικ παίζει σήμερα, λόγω του πρόσφατου θανάτου του:!:
Συνήθως μόνο για Έλληνες ηθοποιούς το έκαναν αυτό:!:
City of Life and Death:
Η ταινία παρουσιάζει ένα από τα πιο μελανά σημεία της ανθρώπινης ιστορίας, τη Σφαγή του Νανκίν (1937), γνωστή και ως ο Βιασμός της Νανκίν, κατά τη διάρκεια της οποία δολοφονήθηκαν από τα ιαπωνικά στρατεύματα 300.000 Κινέζοι.
Σκληρή, ασπρόμαυρη, συγκλονιστική ταινία, με ένα από τα μεγαλύτερα καθίκια επί οθόνης και μια επική πολεμική χορογραφία προς το τέλος αυτής. Ευτυχής που την είδα…
Ειδα για 5η φορα το The Pink Panther Strikes Again και για μια ακομη φορα φορα εκλαιγα απο τα γελια, μιλαμε για ταινια του 1976 “πραγματικα τι ειχαν γυρισει οι θεοι τοτε” και ο Peter Sellers ειναι απλα απιστευτος…
http://www.youtube.com/watch?v=IA8QrOAghZ0&feature=player_embedded#t=178 :lol::lol::lol:
Εγώ είδα το Public Enemis με τον Johnny Depp.
Στην αρχή άργησα λίγο να μπω στο κλίμα, αλλά μετά μου άρεσε πολύ, και ιδιαίτερα το γεγονός ότι πέτυχαν αρκετά καλά το κλίμα της εποχής.
χαχαχαχαχ προσπαθώ να την δούμε με την κοπελιά μου, αλλά δεν τις αρέσουν οι κωμωδίες…χαχαχαχ
με έψησες παίζει να την δω σήμερα!χαχαχαχαχ μα τι θεός!!!
εδιτ:στο 0.46 είμαι στο πάτωμα και μόνο που το σκέφτομαι!χαχαχαχαχαχ
Καθώς δεν τα κατάφερα να πάω στην προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας, κατέβασα και είδα το “Dead Snow” στον υπολογιστή μου. Ωραία και διασκεδαστική ταινία με ζόμπι (και πώς θα μπορούσε να μην είναι, όταν συνδυάζει ζόμπι και ναζί;) που δεν παίρνει και τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά.
Κορυφαία σκηνή εκεί που…
…οι δυο τύποι παίρνουν το δρεπάνι και το σφυρί από την αποθήκη για να πατάξουν τον απέθαντο ναζισμό! :lol:
Kλεινει το βιντεο 7 στη γειτονια μου και δινει ολα τα DVD απο 1,70 εως 2,20.
Αυριο παω για καταθεση
περιοχη???
In the middle of a heartbeat
:cold: