Κερατσινι
:lol::lol::lol::lol:
Κερατσινι
:lol::lol::lol::lol:
αα καλα πολυ μακρια
lup… ελεος…
Midnight Express.
Σαν περιπέτεια είχε τις καλές της στιγμές, αλλά “τα πραγματικά γεγονότα” στα οποία βασίζεται και η γενικότερη απεικόνιση των Τούρκων την καθιστά μια ρατσιστική μαλακία.
Κρίμα για τον Alan Parker.
Βασικά την είχα δει πριν χρόνια και μου άρεσε πολύ θυμάμαι. Γιατί επικεντρώνεσαι στο ‘‘τουρκική’’ και όχι στο ‘‘φυλακή’’; Δε μου είχε φανεί ρατσιστική, για αυτό το λέω.
συμφωνω
βασικα οι περισσοτερες ταινιες με φυλακες
δειχνουν τους δεσμοφυλακες απανθρωπους και γενικα το συστημα σαπιο
ακομα και αμερικανιες
απο το lock up του σταλλονε
το κορυφαιο murder in the first με το σαδιστη gary oldman
μεχρι ακομα και το prison break
Εμένα μάρεσε το Midnight Express αλλά στο θέμα του ρατσισμού θα συμφωνήσω μαζί σου.
Όντως έχει ακουστεί πως η ταινία αυτή είναι στην πραγματικότητα προπαγάνδα κατά της Τουρκίας αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση…
Ε, τότε γιατί ζητούσαν συγγνώμη μερικά χρόνια αργότερα ο Oliver Stone που έκανε τη μεταφορά από το βιβλίο στο σενάριο και ο ίδιος ο Billy Hayes (που έγραψε το βιβλίο) για “άστοχη” απόδοση των γεγονότων?
Βασικά check this: http://en.wikipedia.org/wiki/Midnight_Express_(film)
Έγραψα ότι ώς περιπέτεια σε φυλακή είχε τις καλές τις στιγμές (ειδικά από το σημείο που μεταφέρεται στην ψυχιατρική πτέρυγμα και μετά).
Αλλά στο θέμα των Τούρκων έκανε πολλές γενικεύσεις.
Anyway, σήμερα το μενού είχε The Mask Of Zorro, όπου χάρηκα μετά από καιρό μια χολιγουντιανή περιπέτεια. Καταπληκτικό cast, σκηνοθεσία και soundtrack.
Και Catherine Zeta Jones ίσως η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη. καρδούλες
Hollywood ending. Του γούντυ άλλεν. Κλασικά όμορφη ταινία γούντυ.
Τρελά γέλια!! :lol::lol:
Πανέμορφη ταινία θα έλεγα,με γέλιο γνήσιας κωμωδίας.
Bιριδιανα,του Μπουνιουελ…αν και το ειχα δει προσφατα σε σινεμα στη Κρητη,ξαναμπηκα στο τριπακι,μιας και προκειτε για αριστουργημα με ολη τη σημασια της λεξης,απο τις πιο βλασφυμες ταινιες που βγηκαν ποτε,ειρωνια στα ορια και με τη σκηνη του μυστικου δειπνου να βαζει το μαχαιρι στο κοκαλο,μια απο τις καλυτερες ταινιες του μεγαλυτερου ισπανου σκηνοθετη…
Das Experiment(χτες το βράδυ).Απίστευτη ταινία,μου άρεσε πάρα πολύ,αν και σε 1-2 σημεία φοβήθηκα για το τι θα γίνει(και έκλεισα τα μάτια μου:p).Κατά τα άλλα είναι μια ταινία που σου περνάει απίστευτα μηνύματα για το τι γίνεται όταν κάποιος αποκτήσει,έτσι ξαφνικά,εξουσία.Πραγματικά,μόλις τελείωσε,καθόμουν κανα 5λεπτο και σκεφτόμουν τι είδα.
Ειναι πλεονασμος το να πεις βλασφημια και Μπουνιουελ μαζι 8)
Είδα το Constantine.μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το περίμενα.αλλά ως φαν των δαιμόνων κλπ μάλλον θα ήταν περίεργο να μην μου αρέσει.ο Reeves πάλι πολύ καλός στον ρόλο του.Μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός!τώρα περιμένουμε το 2012 το ΙΙ.
Now playing: Before The Dawn - Morning Sun
via FoxyTunes
Ψάχνοντας καμια ταινία τρόμου, είδα το The Amityville Horror, το remake, με το κλασικό θέμα του δαιμονισμένου σπιτιού… Είχε τις στιγμές της, τα κλασικά τρομο-στερεότυπα, σε κράταγε, δεν ήταν και τίποτα το συγκλονιστιικό αλλά πέρασαν “ευχάριστα” 2 ώρες (όσο ευχάριστα μπορούν να περάσουν οι ώρες με μια ταινία τρόμου δλδ).
Είδα στη νόβα το ‘‘21’’ το οποίο βασίζεται σε αληθινή ιστορία με τον κέβιν σπεισι που είναι καθηγητής στο ΜΙΤ και μαζεύει 5 διάνοιες και πάνε και σαρώνουν τα καζίνο στο Λας Βέγκας παίζοντας ΜπλακΤζακ…Γάμησε
Midnight Express.Πολύ ωραία ταινία,αν και σε κάποια σημεία ήταν κάπως…:-s
The Gray Man και Into The Wild…Δεν τρελλαθηκα με καμια απο τις 2
Terminator salvation…:p…το μισο…κοιμηθηκα μετα…σημερα το υπολοιπο…βαρετο μου φανηκε δλδ-ε,για να κοιμηθω κιολας…