Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Οι Παραχαράκτες (Die Fälscher). Πολύ καλή γερμανική ταινία. Παρουσιάζει τη “ζωή” μιας ομάδας Εβραίων σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, οι οποίοι ασχολούνται με την παραχάραξη, εστιάζοντας κυρίως στον Σόροβιτς (o Stockinger του Rex), τον κατά κάποιο τρόπο αρχηγό, αυτής της ομάδας. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Το Watchmen. Kαλή ταινία, με καλοδουλεμένο σενάριο και το απαραίτητο αίμα.

The Number 23.
Νταξ δεν περίμενα να είναι τόσο καλός ο Carrey σε μη-κωμωδία8O.
Όλη αυτή η ιδέα με το 23 μου άρεσε από την αρχή, και ειδικά εκεί που άρχισε να τα ψιλό χάνει λίγο ήταν ακόμα καλύτερη.Ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως θα ήταν το τέλος.
Με κράτησε σε αγωνία και πέρασα ευχάριστα την ώρα μου.

Συνέχεια έχει το The Truman Show που μου έχουν πει ότι είναι ακόμα καλύτερος…για να δούμε

Nαι είναι 2 ταινίες που έχω ακούσει κ εγώ πάρα πολύ καλά σχολια

Εδώ φαίνεται πόσο γαμάτος είναι ο Κάρευ

Το truman show είναι η καλύτερη ερμηνεία του Carey σε μη κωμωδία(αλλά και γενικά πιστεύω).Φοβερή ταινία.

Εγώ χθες είδα The Arrival του 1996, με τον Charlie Sheen.
Αρκετά ωραία ταινία και πολύ καλή ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή, αν και κατά τη γνώμη μου σε κάποιο σημείο υπερέβαλλε με τους εξωγήινους.
Γενικά πάντως την ευχαριστήθηκα.

Ούτε σύγκριση ρε στο Τρούμαν Σόου ζωγραφίζει ο άνθρωπος.

σε λιγάκι θα το βάλω, οπότε και αργότερα θα σου πω…αλλά όπως μου έχουν πει γενικά είναι απίστευτη ερμηνεία από το petdetective…:D:D

Now playing: Heavenly - Bravery in the Field
via FoxyTunes

Truman show ρε…τι 23,τι πετ ντετεκτιβ…μεγαλη ταινια…

ναι αλλα η λιακαδα σας χωνει πιο πολυ

Ξέχασα,από τοΝ pet detective…

Now playing: Heavenly - The Prince of the World
via FoxyTunes

Ξανάδα δικηγόρο του διαβόλου…Ντάξει ντεν ειν κακό…

Ημέρα ανεξαρτησίας & Alien Vs Predator. Το πρώτο σχεδόν 20 χρόνια μετά παραμένει το ίδιο cool, το δεύτερο είναι προσβολή στη μνήμη των 2 αυθεντικών ταινιών που γυρίστηκε…

Καταπληκτική,υπέροχη,τρομερή ταινία το truman show.
Δεν έχω λόγια να περιγράψω.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο Jim Carrey, τρομερή ερμηνεία.

[SPOILER]
Πραγματικά στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, ζούσε σε ένα ψεύτικο κόσμο, τα πάντα γύρο του ψεύτικα.
Έβαζα τον εαυτό μου στη θέση και σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω, πως θα αντιδρούσα.
Είναι σαν να ξυπνάς και να ανακαλύπτεις πως είσαι απλά ένα ψέμα, ένα δημιούργημα.Επειδή δεν έχει μηχανικά μέρη, δεν τον χαρακτηρίζω σαν ρομπότ,επειδή δεν είχε σκοινιά, δεν τον χαρακτηρίζω σαν μαριονέτα.
Σκλάβος στα χέρια ενός μπάσταρδου, χωρίς καμία επιλογή, χωρίς τίποτα…
Που αυτός ο μπάσταρδος νόμιζε πως είναι ο θεός, καθόταν και έβλεπε το δημιούργημά μα του, με έπαθλο τα χρήματα και την φιλοδοξία του.

Δεν ξέρω με επηρέασε πάρα πολύ αυτή η ταινία…
Να είχα τον καράφλα από την μια μεριά να τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια, μπάσταρδος με όλη την σημασία της λέξης.[/SPOILER]

εδιτ:Είδα και εγώ την μέρα ανεξαρτησίας και ομολογώ πως παραμένει γαμάτο!Όλα τα λεφτά ο Smith!Ειδικά εκεί που χώνει μπουνιά στον εξωγήινο.Τρομερή σκηνή!

Now playing: Heavenly - Bravery in the Field
via FoxyTunes

Superbad,για αλλη μια φορα:D:D

Training day. Τουλαχιστον δε βαρεθηκα.

Με τίποτα

Sweeney Todd, επιτέλους:D
Τρελή πώρωση όμως, απορώ γιατί δεν είχα κάτσει να το δω τόσον καιρό.

Listening to: Stephen Sondheim - No Place Like London
via FoxyTunes

:Di love that film!!!

ανετα