Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

no comments,τι να λεμε τωρα…

:smiley: πολυ καλη ταινια, ωραιο κλεισιμο.

:wink:last scene τρομερη…

Lupin,
μόλις δεις την ταινία να κλειδωθεί το ρημαδοθρεντ να πάει στην ευχή…

πριν 1 βδομάδα (ξανα)είδα το πρώτο της σειράς. Το ίδιο απίστευτο εδώ και 7 χρόνια (το πρωτοείχα δεί μαζί με τα υπόλοιπα της σειράς στα 13-14 μου και είχα μείνει άναυδος). Σήμερα είναι η σειρά του δεύτερου.

Κρίμα που το Alien vs Predator σοδόμισε όλο το feeling που είχε η τριλογία :frowning:

Βασικά συμφωνώ σε όλα. Όμορφο φινάλε ε, αυτοθυσία,εξιλέωση και έτσι.

Τι μου θύμησες τώρα…πόσα χρόνια έχω να δώ ένα από τα Alien…για να κατεβάσω κανένα… :stuck_out_tongue:

ναι οντως…δεν θελουμε τετοια φιναλε:evil:…δεν θυμαμαι ακριβως ποια ηταν…αλλα την πρωωωτη φορα μικρη που ειχα δει ταινια χωρις χαπυ εντ,επαθα πολυ ομορφο σοκ!!!ξερεις…τι γινεται δω!υπαρχουν και τετοιες???:lol::lol:

:plol,αν και πολυ εφεδι,το τρεηλερ με εψησε πως πρεπει να ειναι μουβι-οφθαλμολουτρο…ηξερα απο μικρος και την παραδοσιακη ιστορια του Ishikawa Goemon(απο μικρος δλδ,ανιμε κτλ) και εχω πραγματικα απορεια να δω πως τους βγηκε…ιt’s on the wanna see list now…8)

Vicky Christina Barcelona

Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ σαν ταινία…Φοβερές ερμηνείες απ’ όλους…Η πόλη, οι γκόμενες, τα ισπανικά όλα ερωτεύσημα…Μοναδική ξενέρα το τέλος…δεν μ’ άρεσε, πολύ προσγειωμένο απ’ τη μία, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο…Ναι λοιπόν happy end

Η τελευταία που είδα ήταν το Apocalypse Now (ντροπή μου που δεν την είχα δει τόσο καιρό). Απίστευτη ταινία, με πολύ ωραία νοήματα και πολύ καλούς ηθοποιούς!
Το μόνο μείον που βρήκα ήταν ότι κρατούσε 3 ώρες και ένα τέταρτο και με κούρασε κάπως…

Ειδος : Animation | Comedy | Drama
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η ιστορία μιας φιλίας δι`αλληλογραφίας μεταξύ δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων, της 8χρονης μοναχικής Mary Dinkle που ζει στη Μελβούρνη και του 44χρονου Max Horovitz, ενός Εβραίου που πάσχει από το σύνδρομο Asperger (μιας ήπιας παραλλαγής αυτισμού) και ζει στη Νέα Υόρκη.

8O8O
κανα σχολιο πλιιζζζ:)…θελω εδω και καιρο να την δω πως και πως,εχω λιωσει το τρεηλερ και οτι πληροφοριες βρισκω απο δω κ απο κει…

Αξίζει και με το παραπάνω. Ειρωνικό μαύρο χιούμορ, με πινελιές δράματος και κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στο φόντο της ταινίας και όχι σε πρώτο πλάνο.

Μια χαρά :smiley:

Ωραια πραματα,αναμενω ακομα με πιο μεγαλη ανυπομονυσια τωρα…cheers!!:smiley:

οχι ακριβως σημερα…χθες…plan 9 from outer space…ΔΕΝ ΥΠΑΑΑΑΡΧΕΙ!!!το ελεγε κ στο εξωφυλλο οτι ειναι η χειροτερη ταινια ολων των εποχων…αλλα ειναι τοοοσο χαλια που κατανταει αριστουργημα!!!:metal:

μιχ μιχ…Η αληθεια ειναι οτι κακη η ταινια δεν ηταν…Δεν με ενθουσιασε ομως…που θα μπορουσε βαση του θεματος που διαπργματευεται…Ισως φταιει και το γεγονος οτι ειχα διαβασει απο πριν την ανακοινωση/δυσφημιση που την ακολουθουσε…:!:

μολις τωρα το ειδα αρκετα καλο μπορω να πω…
αν και μπορουσαν να το κανουν πολυ πιο τρομακτιο!
το καναν ετσι ωστε να φαινεται ρεαλιστικο…

p.s 5/11 βγαινει στους κινηματογραφους