Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

lilja 4 ever και se7en

Έπαθα σοκ, μελαγχολία για μια εβδομάδα περίπου. Πάρα πολύ καλή ταινία, απορώ πως δεν την είχα ακούσει καν…

Είδα το “Συνήθεις Ύποπτοι” για δεύτερη φορά, το οποίο είναι σίγουρα αξιόλογη ταινία, το καλύτερο είναι η ανατροπή στο τέλος…και το “Milk”, κυρίως επειδή είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια…ήταν μια καλή ταινία που πιστεύω όμως ότι βασίζεται κυρίως στην απίστευτη ερμηνεία του Sean Penn…

Knowing

Ενώ το γενικό concept μου άρεσε, στο τέλος το ισοπέδωσαν. Αυτό και το “The Wicker Man” μεγάλες πατάτες. Γιατί ρε Cage?:frowning:

Ε ρε μαν,ταινιες με Cage ειναι 90% EPIC FAILS…:stuck_out_tongue:

The Hangover η καλυτερη κομωδια του 2009 ( αποψη μου )

Down by law. Όχι σήμερα, χθες.

Ε τι να πούμε, γουεητς, μπενίνι, τζαρμους. Κουλ πράγματα.

χθες

εμπνευσμενο προφανεστατα απο saw κτλ…παρα πολυ ευχαριστα περασε η ωρα και το τελος ηταν ολα τα λεφτα!!!8O

Αρκετά καλό/πειστικό και με ωραία ατμόσφαιρα, όπως και το “The Moon” με το Σαμ Ρόκγουελ. Πάνε δείτε το σινεμά.

90 ? Μονο ?
Η πιο ξενερωτη φατσα εβερ ! Και ας εχει παιξει σε ταινιαρες.

To wicker man είναι εντελώς fail ταινία ακόμα και αν δεν έχεις δει το παλιό.
Αν τα έχεις δει και τα 2 και πας να συγκρίνεις εκεί χάνεται η μπάλα…

του δωσα ενα 10% γτ εχει παιξει σε guilty pleasures αλα Rock,Conair και για τις 1-2 καλες ταινιες που αξιωθηκε…αλλα οκ,δεκτο και το 100%:p…αθλιος απλα…

Δεν είδα καμία ταινία άξια σχολιασμού.

Α, είδα το Fountain, ξέχασα. Πέρασε και δεν ακούμπησε!

εγω ειδα το milk.Καλη σαν ταινια,πολυ ομοφυλοφιλικες σκηνες που με χαλασαν αλλα αυτο ηταν το ολο ‘‘θεμα’’ της (οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι αχρηστοι στην κοινωνια αλλα μπορουν να πετυχουν και αυτοι τα θελω τους και να πολιτικοποιηθουν με τα ισα δικαιωματα με τους αλλους πολιτες).Ο Πεν απιστευτος(δικαια το πηρε το οσκαρ).

ο άμπαλος…

είδα an american crime προχτές. δεν ήταν καμμιά φοβερή ταινία, αλλά στο τέλος είχα βγει απ τα ρούχα μου με αυτά που διαδραματίστηκαν :?

Είδα το Γυμνό Γεύμα του Κρόνενμπεργκ. Σκοτεινό, εντελώς σουρεάλ και γεμάτο τεράστια έντομα. Πολύ καλό.

lol, inside joke με Lupin ήταν, αλλά δε πρέπει να το είδε :stuck_out_tongue:

γαμάτο το Fountain, στις 10 καλύτερες ταινίες που έχω δει.

:pτο ειδα αλλα ξεχαστηκα…ανησυχησες και τον δουδ αδικα:p…post metal ταινιονι…

Τα 21 Γραμάρια, για τρίτη φορά, και τώρα μου άρεσε περρισότερο:!:

Το year one με τον τρομερο Jack Black…
ο τυπος εχει τρελο γελιο