Το αρωμα, ωραια ταινια αν και σε καποια σημεια λιγο βαρετη
τρομερο τελος btw
Χορεύοντας στο σκοτάδι.
Πώς φάνηκε σε όσους το έχουν δει?
Εγω το βρηκα αθλιο και τραγικο,αλλα εγω ειμαι και αντι-Τριερ boy,οπωτε δεν πιανομαι:p…
προτεινω ανετα αυτο στα καπακια…οχι ιδιας κλασης γελοιοτητα,αλλα πολυ καλο συμπληρωμασορυ για το θαψιμο,αλλα με κατι τετοιες ταινιες συναισθηματικου εκβιασμου μεχρι αηδιας(περα απο την ουτως ή αλλως γνωστη αμπαλοσυνη σε,απο καθαρα τεχνικα μερη μεχρι στοιχειωδεις ερμηνειες και ουσια,δεν την παλευω…
Εμενα μου αρεσε πολυ αλλα το ειχα δει στην πιο ακαταλληλη στιγμη.Μολις ειχε αυτοκτονησει μια γνωστη μου με τον ιδιο τροπο που δειχνει στο τελος… Το τραγουδι με την Bjork και τον αλλο τον τυπο στο τρενο ειναι υπεροχο. Εγω ειδα το ονειρο του σκυλου.Ακαταλαβιστικο σαν ονειρο αλλα μου αρεσε πολυ.
α εδω θα χαλασουμε τις καρδιες μας γιατι ειμαι φανμπους και τιρερ και μπγιορκ. οκ γουστα αλλα δεν μπορεις να πεις κατι για ερμηνειες σε ταινιες του τριερ. η μπγιορκ πηρε τον φοινικα εχοντας παιξει μολις σε 2 ταινιες (μεχρι τοτε) και μια απο τις καλυτερες ερμηνειες της κιντμαν ηταν στο ντογκβιλ. βαλε και την watson.
Ρε,αληθεια,σε σημεια μου φαινοταν πολυ κακοπαιγμενος ο ρολος της…και της Ντενεβ…και στο Breaking the waves,η Watson επαιζε πολυ καλα,ακομα και η Κιντμαν που δεν μπορω να την βλεπω,μου αρεσε στο Dogville…αλλα σε αυτην ειδικα,μου φαινοταν απιστευτα κακη…οκ,ηθοποιος δεν ειναι και φαινεται,αυτο εβλεπα εγω…:(…οσο για φανμπους Τριερ-Μπγιορκ,ας προσεχες:p(πλακιτσα)…Γενικα οι ερμηνειες σε αυτη τη ταινια μου ειχαν φανει τερμα ερασιτεχνικες…(και καπου εδω με μπαναρει ο μοντε:lol::p)
καλα βεβαια αυτο δεν κανει μια ταινια απαραιτητα κακη γιατι και ο bresson ερασιτεχνες ηθοποιους χρησιμοποιουσε (ανουσιο αλλα ψαγμενο κουλτουριαρικο σχολιο για να δειξουμε οτι ξερουμε) . απλα δεν μου φανηκε εμενα κατι τετοιο. και αμα το καλοσκεφτεις δεν ειναι λιγο τοσα βραβεια και υποψηφιοτητες σε σοβαρα φεστιβαλ για μια στην ουσια πρωτοεμφανιζομενη ηθοποιο. και στην πρωτη της ταινια που την ειχα δει μια χαρα μου φανηκε. πιστευω οτι ανετα μπορουσε να κανει καριερα στον κινηματογραφο αν δεν ηταν μια γαμημενη μουσικη ιδιοφυια. /φανμπους μοουντ οφ.
Ρε αλήθεια σε αγαπάω, αν και εμένα μου έχουν αρέσει ταινίες του Τρίερ
Αλλά το συγκεκριμένο (χωρίς να μην βρίσκω κάποια καλά στοιχεία, στόρι, φινάλε, κλπ) μου φάνηκε υπερεκτιμημένο του κερατά, και οι περισσότεροι έπαιζαν σαν να είχαν πάρει ηρεμιστικά. Τα δε μουσικά κομμάτια τα σιχάθηκα. Αυτά.
Πάω για ban και εγώ?
Vag,μα ναι,οκ,σιγουρα κακο δεν ειναι…απλα οκ,εγω τουλαχιστον δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος μιας και δεν αντεχω κανεναν απο τους δυο,οπωτε:p…παντως η ταινια σιγουρα ηταν αμφιλεγομενη αποσο θυμαμαι,οπωτε οκ,πηρε βραβεια κτλ απο τη μια,αλλα απο την αλλη υπαρχει μια σεβαστη μεριδα κοσμου που δεν την γουσταρε,ουτε και σημερα ακομα…παντως δεν ξερω,μπορει και να λεω μπαρουφες,αλλα ο συναισθηματικος εκβιασμος αυτης της ταινιας ηταν σε βαθμο κακουργηματος…θυμαμαι κοσμο να φευγει απο το σινεμα οταν τοχα δει…,οφτοπικ,Μπρεσον,πο,ωραιος,τι ειπες τωρα,πορτοφολας και χρημα[καρδουλες]…
Narcoleptic,μη μασας,αφου δεν με εχει μπαναρει ακομα μετα απο τοσο κραξιμο ο μοντε,θα την παλεψουμε…χαιρομε που με νιωθεις:D
αν ημουν μοντ το χες φαει ηδη
αυτο με το γαϊδαρο να δεις
Όχι, μπαν σε κάνουν μόνο οι mods, πρέπει να έχουμε δει λοιπόν και μεις την ταινία.
Την οποία βέβαια την είχα δει πολλά χρόνια πριν, μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, ήταν και η πρώτη μου επαφή με Bjork. Αλλά ήμουν μικρός τότε και είχα άλλα κριτήρια. Τώρα αν το έβλεπα μπορεί να το θεωρούσα πολύ “μελό” ή κάτι τέτοιο. Μπορεί και όχι. Μένει να την ξαναδώ κάποτε.
Κάτσε, για να το σώσω λίγο, να ξεκαθαρίσω ότι δε με χάλασε η μουσική αυτή καθεαυτή, αλλά η σκηνοθεσία κατά τη διάρκεια των μουσικών κομματιών.
Ποιο ειναι αυτο με το γαιδαρο?:-k
μουτσος γκρατσιας,το ψαχνω τωρα…
Είδα το animation Mary and Max του Άνταμ Έλιοτ.
Συγκινητικό και ελαφρώς καταθληπτικό, ένα υπέροχο, μάυρο, βαθιά ανθρώπινο, “αληθινό” παραμύθι, και ένα σχόλιο πάνω στη φιλία.
Μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και σίγουρα το animation της χρονιάς, ρίχνει σκόνη σε ότι έχει κάνει η Pixar και η Dreamworks μέχρι τώρα.
^
Πραγματικά εξαιρετική ταινία, καταθλιπτική, σε βάζει σε σκέψεις, χωρίς να είναι μελό ή ‘αμερικανιά’. Και εγώ έπαθα σοκ όταν την είδα, κυρίως επειδή δεν την είχα ακούσει καν.
Πότε βγαίνει στους σινεμάδες?
Ghost Dog του Jim Jarmush.
Πάρα πολύ καλό, με στυλ και άποψη.
Στην αρχή αυτό το “μαύρος σαμουράι” ακούγεται σαν αριστερός μπάτσος ή δαπίτης μεταλλάς (:P), αλλά χάρη στα εξαιρετικά σχόλια του τρόπου ζωής των σαμουράι και μερικά εντυπωσιακά εύστοχα κινούμενα σχέδια που φαίνονται ανά σκηνές θα λεγα ότι είναι η ομορφιά της ταινίας.
Να σπεύσουν όλοι και ειδικά οι οπαδοί των γκαγκστερικών.
Αν ακούς gangsta ακόμη καλύτερα.
Θα ξαναδώ το Dead Man κάποια στιγμή.
Από τον ίδιο σκηνοθέτη το Down by Law δεν με εντυπωσίασε.
Jason Goes To Hell…aka Παρασκευή Και 13 Νο 9…σκέτη σαχλαμάρα#-o:!: