Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

The Bad Lieutenant του παράφρονα σκηνοθέτη Werner Herzog

Η επιστροφή του Nicolas Cage στις σοβαρές ταινίες και στις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ερμηνείες. Εδω παιζει έναν διεφθαρμενο αστυνομικό που μετά απο ένα ατυχημα που είχε και που παραλληλα τους εδωσε και μια προαγωγη, εθιζεται στα παυσιπονα και τα ναρκωτικά. Αποτέλεσμα είναι να πλεκει με τους λάθος ανθρώπους συνεχώς στο δρόμο για την εξιχνιαση μιας μαζικης δολοφονίας.

Βασικα δεν έχει σημασία τόσο η υπόθεση σε αυτην την ταινία όσο η ερμηνεία τους Cage που δίνει πραγματικά ρέστα επι της οθόνης σε μια απο τις καλύτερες ερμηνειες της καριερας του. Φοβερη και η σκηνοθεσια του τρελου Herzog που καταφερνει να συνδυασει δραμα, χιουμορ κυνισμο σε εναν τρομερο πακετο. Για μενα βαλτε και αυτην την ταινια στις καλύτερες της χρονιάς.

[SPOILER]Terence “shoot him again”

gangster “what for?”

Terence “his soul is still dancing ha ha ha ha ha”[/SPOILER]

και eua mendez μεσα…μανουυυλαααα…8O

Εγω παλι νομιζω πως ειναι η χειροτερη-μακραν-ταινια του Χερζογκ και ο Κεητζ τραγικοτατος…αμα σαρεσε αυτο,δες το πρωτοτυπο,με τον Καητελ…απο τις καλυτερες ταινιες του ειδους που εχουν γυριστει ποτε…

Τις τελευταίες ημέρες:

Ρώσικη, πάρα πολύ καλή, με εξαιρετική φωτογραφία.

Και το κλασικό:

Iggy Pop-Waits επική σκηνή, Tom Waits έρωτας κάπως…

Είδα επιτέλους το Lemony Snicket, που είναι μια πάρα μα πάρα πολύ καλή ταινία. Δεν το περίμενα τόσο, μου άρεσε όλη η ατμόσφαιρα και φυσικά ο Jim, έπαιξε σε ρόλο όπως τον έχουμε γνωρίσει, με τις κινήσεις κλπ. Σαφώς και δεν θα με χαλάσει να την ξαναδώ.

Now playing: Soundgarden - Limo Wreck
via FoxyTunes

απιστευτη

Στις καλύτερες της δεκαετίας.

Ο θάνατος του πατέρα λειτουργεί και σαν το θάνατο της Κομμουνιστικής Ρωσίας. Από τις αρχές και την τάξη της πατριαρχίας (κομμουνισμός) στο άγνωστο μέλλον των ελεύθερων παιδιών (καπιταλισμός). Και όλα αυτά χωρίς να παίρνει θέση.

Μαν ξερεις τι θα γινει με τα υπολοιπα επεισοδια?Θα βγουνε σε ταινιες?

εεε δεν το έπιασα, δεν ξέρω τίποτα παραπάνω, εκτός από την ταινία αυτή, για εξήγα τη θέση σου…:-k:-k

Now playing: Soundgarden - Head Down
via FoxyTunes

Ειναι σειρά βιβλίων το Lemony Snicket αυτο ήταν το πρωτο απο τα 7 αν δεν κάνω κάποιο λάθος (ή 5 δεν ειμαι καθόλου σίγουρος). Όπως και να έχει δεν νομιζω να βγουν, η εισπρακτικη πορεια της ταινιας δεν ήταν αυτή που ήλπιζαν οι παραγωγοι που περίμεναν μια επιτυχία αναλογης τους Harry Potter.

αχά οπότε πάω να διαβάσω τα βιβλία και ας κάνουν ότι θέλουν με τις ταινίες, αν βγουν βέβαια ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ για τις info παιδιά:wink:

Now playing: Soundgarden - Black Hole Sun
via FoxyTunes

DRAG ME TO HELL…πέθανα στα γέλια…απίστευτη γελοιότητα…κι απ’ τα τρειλερ το περίμενα για καλό… :lol: :lol:

Ξαναείδα και το THE USUAL SUSPECTS…μα πόσο απίστευτη είναι αυτή η ταινία…

Ειδα το Αυγο του φιδιου του Μπεργκμαν

που αφορα την κατασταση στη Γερμανια πριν την αναοδο του εθνικοσοσιαλισμου μεσα απο τη ζωη ενος αλκοολικου πλεον καλλιτεχνη του τσιρκο.Με μπερδεψε περισσοτερο απο οτι μ αρεσε
ενω ειδα και το απιστευτο
‘‘Τα ομορφα χωρια ομορφα καιγονται’’

Εντυπωσεις Εδώ

Βασικα τα λεμονι σνικετ,ειναι 8(δεν ειμαι σιγουρος βασικα,παιζει να ειναι περισσοτερα),και αυτη η ταινια καλυπτε τα πρωτα 3.Εχω διαβασει μεχρι το 7 που ονομαζεται το Αχρειο χωριο.Τα βιβλια σου τα συστηνω ανεπιφυλακτα,ειναι απο τα αγαπημενα μου.:slight_smile:

δεν το χω δει αν και εχω δει αρκετες του bergman αλλα νομιζω οτι θεωρειται η μονη κακη ταινια του η κατι τετοιο.

Ψηνομουν για κωμωδια και μιας και το εβλεπε μια φιλη το κατεβασα και το ειδα και εγω.

The Ugly Truth : http://www.imdb.com/title/tt1142988/

Με Katherine Heigl & Gerard Butler,αρκετα καλη γενικοτερα,σε σημεια ξεκαρδιστικη αλλα με μετριο
και αναμενομενο τελειωμα.

Παιζει και η Θεα.

Το ‘‘Σπιρτόκουτο’’ (ναι, άργησα λιγάκι). Σε σημεία σε κάνει να ασφυκτιάς. Πραγματικά ξεχωριστό.

Χεχ απο ελευθεροτυπια ε?..Περιμενουμε με αγωνια το νεο πονημα του Οικονομοπουλου.Καταφερε και εκανε κατι πραγματικα ξεχωριστο για τα ελληνικα δρωμενα.

Οσο για το Αυγο του Φιδιου παρομοια ειχα ακουσει και εγω…Τωρα θα ξεκινησω διατριβη παντως…Εχω δει μονο αγριες φραουλες και φθινοπωρινη σονατα…