Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ωραία ταινιούλα με τον θεούλη Γούντι Χάρελσον και επική γκεστ εμφάνιση από Μπιλ Μάρεη!

ταινιάρα. Σημερα θα δω το “ασε το κακό να μπει” έχω ακουσει τα καλύτερα για αυτην την ταινία.

http://www.youtube.com/watch?v=sZJUgsZ56vQ

Ξαναβλέπω μετά απο καιρό το “Groundhog Day”, τι ωραία ταινία ρε γαμώτο.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ…8)

που την θυμηθηκες…???

Ξαναείδα το “Scrooged” λόγω ημερών, και σκέφτηκα μετά “τι άλλες ωραίες ταινίες να υπάρχουν με τον Bill Murray?”… 8)

Μετά παίζει να βάλω και το Χαμένοι στη Μετάφραση. :stuck_out_tongue:

καλη φαση…

Bill Murray=θεος…:!:

στη μεταφραση ειναι ΘΕΟΣ

αλλα ωραια ταινια που περασε σχετικα στο ντουκου οταν ειχε πρωτοβγει ειναι αυτη εδω

rushmore (ο αρχαριος)

περιεργη ταινια,ακομα δεν εχω καταληξει αν ειναι ταινιαρα η απλα μια φουσκα…

broken flowers

:-k
ηθελα να το δω…??

καλο…??

ναι

δεν το δα τωρα. quote σ’αυτο ηταν

Ξαναείδα το “Scrooged” λόγω ημερών, και σκέφτηκα μετά “τι άλλες ωραίες ταινίες να υπάρχουν με τον Bill Murray?”…

Γαμεί.

@Prosatanic
Πώς ήταν το the girl who played with fire? το πρώτο μου καλάρεσε…

Θα σ’αρεσει κι αυτο τοτε αρκετα νομιζω :wink:

Είδα το ‘‘Inglourious Basterds’’… γαμάει η ταινία…απλά φανταστική:):!:

Κι εγώ σήμερα είδα INGLOURIOUS BASTERDS και VALKYRIE!!!

Αρκετά καλό το basterds αλλά το valkyrie μου άρεσε πιο πολύ…
Ίσως επειδή ήταν και αληθινή ιστορία και μου έσφιξε το στομάχι…

Είχα δει το Valkyrie στο σινεμά με παρέα και μια φίλη μου είχε αγωνία αν θα σκοτώσουν τον Χίτλερ στο τέλος… οπότε κατάλαβες τι δούλεμα έφαγε. έλα ντε που πήγα και είδα με την ίδια παρέα το Basterds? Άντε να μιλήσεις μετα… :stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

-ποσο εισαι…??
-ειμαι 12… αλλα ειμαι 12 εδω και πολυ καιρο…:!:

ειδα και εγω το let the right one in…

πολυ καλη η ταινια… πως ειναι το new moon…? ε, καμια σχεση…:stuck_out_tongue:
μου εκαναν εντυπωση τα δυο παιδια που παιζαν…
πολυ καλες ερμηνιες και απο τους δυο…μπραβο τους…τα καταφεραν πολυ καλα…
…οσο σκεφτομαι πως εγω ξυνωντας το αυτι μου μπορει να πεσω απο το καθισμα εκνευρίζομαι…#-o

:thumbup:

αντε γιατι μας φάγαν με την μπαρουφα το new moon. ταινιαρα το let the right one in

Είδα το επιζησαντες στο Star, μετα απο πολλά χρόνια…Συγκλονιστική και ρεαλιστική ταινία που δοκιμαζει τις ανθρωπινες αντοχές απεναντι στις κακουχίες και στον αγώνα για επιβίωση…βασισμενη σε αληθινή ιστορια…

Είδα χθες βράδυ τα 2 μεγαλύτερα φαβορί για τα επερχόμενα όσκαρ:

Up In The Air του Τζέισον Ρέιτμαν: Βασισμένο στην πετυχημένη πατέντα του Thank You For Smoking, με έξυπνους διαλόγους, εξαιρετικές ερμηνείες (από Βέρα Φαρμίγκα κυρίως αλλά και του Τζορτζ Κλούνεϊ) και καλογραμμένο σενάριο. Η σκιαγράφηση των χαρακτήρων είναι μοναδική αφού οι πρωταγωνιστές φαίνονται τη μία πιο δυνατοί και την άλλη πιο εύθραυστοι από ποτέ.
Δεν τρελάθηκα αλλά μου άφησε μια έντονη ικανοποίηση η ταινία.

The Hurt Locker της Κάθριν Μπίγκελοου: Αντιπολεμικό δράμα χωρίς φρου φρου και αρώματα. Από τις πιο λιτές πολεμικές ταινίες που έχω δει. Απρόσμενα καταπληκτικές ερμηνείες, ειδικά (ως προς την έκπληξη) από τον πρωταγωνιστή Τζέρεμι Ρενέρ. Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος.