τι ταινιάρα ήταν αυτή και γιατί άργησα τόσο να την δω! χαλαρά από τις καλύτερες που χω δει στη ζωή μου, η φιλμογραφία στα καλύτερά της…
με μια μυρουδιά philip dick, έχει επηρεάσει από matrix (το όποιο άλλωστε θυμίζει ubik), έκτη αίσθηση & οι άλλοι, μέχρι lynch και abre los ojos - vanilla sky (η λέξη επιρροή φαντάζει λίγη εδώ). δυστυχώς είχα δει abre los ojos και την ψυλιάστηκα τη δουλειά από νωρίς, αλλά και πάλι δεν χάθηκε κάτι από την μαγεία της ταινίας. η σκηνή στο νοσοκομείο, απλά απίστευτη. μαζί με τη σκηνή στην πισίνα στο “ασε το κακό να μπει”, οι πιο δυνατές σκηνές που χω δει τους τελευταίους μήνες. χωρίς αμερικανοεφεδιές, φρου φρου κι αρώματα.
The girl who played with fire…Η συνεχεια του To κοριτσι με το τατουαζ.Ειναι τριλογια αν δεν κανω λαθος ενος Σουηδου συγγραφεα που μεταφερετε στη μεγαλη οθονη.Αυτο ηταν το 2ο βιβλιο.
Ξεκίνησε καλά,κάτι πήγε να πεί σωστά και από ένα σημείο και μετά τα μάμησε όλα και αποδείχτηκε μάπα ολκής…
Ok duddes…chill out…God is great…fuck yeah!!!
500 DAYS OF SUMMER
Καλούτσικο,περνάει ευχάριστα η ώρα…
GOAL III
Τα δύο πρώτα τα γούσταρα τρελά!!!Αυτό είναι μαύρα χάλια…
Αδιάφορο εντελώς…
8 MILE
Το ξαναείδα και εξακολουθεί να μου αρέσει!!
LAW ABIDING CITIZEN
Θα μπορούσε να είναι ταινιάρα!!!Ωραίο σενάριο,καλές ερμηνείες,δυνατό…και ξαφνικά έρχονται τα τελευταία λεπτά και το γαμάνε όλο…
Αφήστε μια φορά να κερδίσει ο “έξυπνος” κακός!!!
Μόνο στο Arlington Road το έχω δει!!!Γι’ αυτό και είναι από τις αγαπημένες ταινίες ever!!!
THE UGLY TRUTH
Χιλιοειπωμένη αμερικανιά περί σχέσεων κλπ…κλπ…κλπ…
Αλλά παρόλα αυτά βλέπεται πάρα πολύ άνετα και ωραία!!!
Αδιάφορο…Βαρετό…Ύπνος βαρύς ήρθε στα βλέφαρά μου… :lol:
Ίσως να παίζει ρόλο και ο πρωταγωνιστής…ο Schwartzman ο οποίος για κάποιο λόγο μου γυρίζει τ’ άντερα… :lol: :lol:
Ένας Ben Stiller δε φέρνει την άνοιξη…
YEAR ONE
Γιατί ρε Jack???Γιατί???
Το προσπάθησαν άραγε να βγεί τόσο απαράδεκτο!?!?!?!?!?!?
Όχι απλά δε γελάς αλλά ούτε χαμόγελο δε βγαίνει…
Ο Jack Black δυστυχώς χαραμίζεται σε πανομοιότυπους ρόλους λες και είναι ο Χάρης Ρώμας…Κρίμα…
Ο συμπρωταγωνιστής ασχολίαστος…