Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Jacob’s Ladder.

τι ταινιάρα ήταν αυτή και γιατί άργησα τόσο να την δω! χαλαρά από τις καλύτερες που χω δει στη ζωή μου, η φιλμογραφία στα καλύτερά της…

με μια μυρουδιά philip dick, έχει επηρεάσει από matrix (το όποιο άλλωστε θυμίζει ubik), έκτη αίσθηση & οι άλλοι, μέχρι lynch και abre los ojos - vanilla sky (η λέξη επιρροή φαντάζει λίγη εδώ). δυστυχώς είχα δει abre los ojos και την ψυλιάστηκα τη δουλειά από νωρίς, αλλά και πάλι δεν χάθηκε κάτι από την μαγεία της ταινίας. η σκηνή στο νοσοκομείο, απλά απίστευτη. μαζί με τη σκηνή στην πισίνα στο “ασε το κακό να μπει”, οι πιο δυνατές σκηνές που χω δει τους τελευταίους μήνες. χωρίς αμερικανοεφεδιές, φρου φρου κι αρώματα.

την ειχα δει μεσα στον υπνο και δεν μου εκατσε καλα.
αλλα αφου τοσοι λενε καλα πραματα θα δωσω ακομη μια ευκαιρια…

εγω εδω και καμια ωρα βλεπω στο

http://www.imdb.com/features/video/browse/film/

Full-length Movies …
βεβαια ειναι μικρες σε διαρκεια αλλα καποιες απο αυτες αξιζαν…
αλλα μεσα στο σορο αντε να τις βρεις…:?

ΘΑ δω τον ‘‘Εγώ Ο Θρύλος’’, από το Κυριακάτικο Βήμα:):!:
…έχει και το 8 μιση του Φελίνι!

The girl who played with fire…Η συνεχεια του To κοριτσι με το τατουαζ.Ειναι τριλογια αν δεν κανω λαθος ενος Σουηδου συγγραφεα που μεταφερετε στη μεγαλη οθονη.Αυτο ηταν το 2ο βιβλιο.

βλεπω αυτη τη στιγμη το Bicentennial Man με τον Robin Williams στο Mega

ποσο μου αρεσει αυτη η ταινια δεν λεγεται…:slight_smile:

THE BOX

Ξεκίνησε καλά,κάτι πήγε να πεί σωστά και από ένα σημείο και μετά τα μάμησε όλα και αποδείχτηκε μάπα ολκής…
Ok duddes…chill out…God is great…fuck yeah!!!

500 DAYS OF SUMMER

Καλούτσικο,περνάει ευχάριστα η ώρα…

GOAL III

Τα δύο πρώτα τα γούσταρα τρελά!!!Αυτό είναι μαύρα χάλια…
Αδιάφορο εντελώς…

8 MILE

Το ξαναείδα και εξακολουθεί να μου αρέσει!!

LAW ABIDING CITIZEN

Θα μπορούσε να είναι ταινιάρα!!!Ωραίο σενάριο,καλές ερμηνείες,δυνατό…και ξαφνικά έρχονται τα τελευταία λεπτά και το γαμάνε όλο…

Αφήστε μια φορά να κερδίσει ο “έξυπνος” κακός!!!
Μόνο στο Arlington Road το έχω δει!!!Γι’ αυτό και είναι από τις αγαπημένες ταινίες ever!!! :stuck_out_tongue:

THE UGLY TRUTH

Χιλιοειπωμένη αμερικανιά περί σχέσεων κλπ…κλπ…κλπ…
Αλλά παρόλα αυτά βλέπεται πάρα πολύ άνετα και ωραία!!!

Σ’ευχαριστώ, θα τσεκάρω:wink: :slight_smile: :!:

Μπιζνες στα Βαλκανια…Ωραια ταινια με λιγο κακο τελος …Στο συνολο της παντως ηταν ομορφη και κατι κυριο…Ειχε πολυ καλες ηθοποιιες πραγμα σημειο που πολλες ελληνικες ταινιες πασχουν ασυστολα(εκτος σεναριου φυσικα:p)

+1 για το bicentennial man.Το χω δει παρα πολλες φορες και ποτε δν το βαριεμαι.

THE MARC PEASE EXPERIENCE

Αδιάφορο…Βαρετό…Ύπνος βαρύς ήρθε στα βλέφαρά μου… :lol:
Ίσως να παίζει ρόλο και ο πρωταγωνιστής…ο Schwartzman ο οποίος για κάποιο λόγο μου γυρίζει τ’ άντερα… :lol: :lol:
Ένας Ben Stiller δε φέρνει την άνοιξη…

YEAR ONE

Γιατί ρε Jack???Γιατί???
Το προσπάθησαν άραγε να βγεί τόσο απαράδεκτο!?!?!?!?!?!?
Όχι απλά δε γελάς αλλά ούτε χαμόγελο δε βγαίνει…
Ο Jack Black δυστυχώς χαραμίζεται σε πανομοιότυπους ρόλους λες και είναι ο Χάρης Ρώμας…Κρίμα…
Ο συμπρωταγωνιστής ασχολίαστος…

Πολλα κιλα @@ σε ενα μονο αεροπλανο:p…ενδοξες εποχες γυμνασιου…τραγικα αθλια αμερικανια,την λατρευω:p:p:p

η αθλιότητα αρχίζει από την αφίσα που τα ονόματα των ηθοποιών είναι πάνω από λάθος πρόσωπα :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol:

ρε η ταινια γαμαει!!!:stuck_out_tongue:

Όντως γαμάει, όπως και ‘‘Ο Βράχος’’, που επίσης στις αφίσες είχαν βάλει τα ονόματα σε άλλες φωτογραφίες:):!:

Ο Βραχος ειναι ωραια ταινια,την ξερω απεξω αλλα δε με πειραζει να την βλεπω ξανα και ξανα.

στο βραχο ολα τα λεφτα ειναι η σκηνη στις ντουζιερες οταν κανουν ντου,που τους γαζωνουν οι αποπανω

Γενικοτερα ειναι μια ταινια με πολυ χα-χου.

Μόλις είδα την ωραιότερη ταινία όλων των εποχών…

[SPOILER][SIZE=“6”]ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΟΜΑΧΟ!!!
[/SIZE]

όταν φούσκωνε ο Σάικς έπεφτα από τον καναπέ…

και όλη η ταινία είναι διάσπαρτη από γνωστές ατάκες από ταινίες του Scorceze (νομίζω).

Έκλαιγα όμως![/SPOILER]

Ειδα το Zombieland προχθες και μου αρεσε πολυ.