Αν και δεν μαρεσε ποτε ιδιαιτερα ο Πολανσκι,τον τελευταιο καιρο,μετα απο ανελεητο ball-breaking κολλητου,του εχω δωσει λιγο χρονο παραπανω,βλεπωντας καποιες κλασσικες ταινιες του που αγνοουσα…και μεχρι τωρα σιγα σιγα αρχιζω να τον γουσταρω σταδιακα,αρκετα…
Εκλπηκτικη ερμηνεια απο Ντενεβ,τρομερο φιναλε και γενικοτερα,αριστουργηματικη ψυχολογικη ταινια,πανω σε σεξουαλικοτητα και στη σχιζοφρενεια…επισης κορυφαια απειλητικη και ψαρωτικη ατμοσφαιρα-που κατα τη γνωμη μου χτυπαει κοκκινο στον ‘‘Ενοικο’’,ισως την αγαπημενη μου ταινια του Πολανσκι…γενικα Γ@ΜΩ,εχουν παρει σειρα μερικες ακομα ταινιες του ιδιου…ελπιζω να μην δω κατι εφαμιλλο του Πιανιστα ελπιζω…
Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού Νο2 με τον Νικολας Κειτζ και το Φονικό όπλο 2(ή 3,δεν ξέρω ποιο είχαν βάλει).Το πρώτο καλή περιπέτεια,αν και κάποια στιγμή το παρατράβηξαν,το δεύτερο ήταν Φονικό όπλο.Μπαμ,μπουμ και ξύλο.Ήθελα να δω και το Big Fish,αλλά το αφήνω για αύριο,δεν την παλεύω σήμερα.
Eyes Wide Shut.
Περίεργη ταινία, ακόμη κάτι διαφορετικό από τον γαμάτο αυτό σκηνοθέτη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.
Πιθανόν να ναι η πο πολυσυζητημένη ταινία του, ως προς τις κριτικές.
Βαριέμαι να γράψω περισσότερα.