Α,ειδαι και το Alfie,και γουσταρα.Μοιαζω στον πρωταγωνιστη…
Ψωνιο.Η ταινια ε.
Α,ειδαι και το Alfie,και γουσταρα.Μοιαζω στον πρωταγωνιστη…
Ψωνιο.Η ταινια ε.
Uber καψιμο τελος για σημερα με Βισκοντι και
Ενας κατεστραμενος απο καθε αποψη συνθετης,παει στη βενετια-εν μεσω μιας επιδημιας- ωστε να ανακαμψει(?),και εκει κολλαει και παραμενει,επειδη μαγευετε απο την απιστευτη ομορφια ενος νεαρου,τον οποιο παρακολουθει απο μακρυα…
νταξ…μπηκε στο πανθεον των ταινιων,που αμα ημουνα σκηνοθετης,θα ηθελα να ειχα γυρισει…απλα αριστουργημα…τρομερη ερμηνεια απο Dirk Bogarde,απιστευτες σκηνες-πινακες για γκαλερυ τεχνης,τρομερο φιναλε και απιστευτα κατεστραμενος πρωταγωνιστης…γενικα οι φαν του χωρου-αν δεν το ειχαν δει- να το δουν αμεσα…
[SIZE=“2”]ταινιαρα[/SIZE]
Απιστευτη ταινια, απο τις αγαπημενες μου, με γαματο νοημα, σκηνοθεσια και εκπληκτικη ερμηνεια απο τον Orson Welles… Οποιος δεν την εχει δει να σπευσει γρηγορα, απλα καταπληκτικη…
99 FRANCS
Ο Οκταβ, ένας πετυχημένος διαφημιστής, τα έχει όλα στα πόδια του: λεφτά και γυναίκες. Κάνει άσωτη ζωή και θεωρεί ότι ο κόσμος του ανήκει. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που μια από τις ερωμένες του, του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος και θα κρατήσει το παιδί. Ο Οκταβ τότε είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του.
http://www.imdb.com/title/tt0875113/
Κατηγορια γραφει Κωμωδια, αλλα δεν θα την θεωρουσα κωμωδια με την εννοια "μολις γυρισα απο τη δουλεια, ειμαι πτωμα, εξω βρεχει, η κοπελια εχει παει στο πατρικο της για τα χριστουγεννα-πρωτοχρονια, οποτε θα κατσω να δω κατι ευχαριστο να με χαλαρωσει.
Η σκηνοθεσια με συνεπηρε, το νοημα το επιασα, η κοκα ηταν απτους κυριους πρωταγωνιστες, και ο γαλλικος σουρεαλισμος ειχε το μεριδιο του.
Συστηνεται αναγκαστικαλι σε οσους γουσταρουν Trainspotting σε πιο fun περιβαλλον.
Αν δεν την βρισκετε σε βιντεοκλαμπ, πμ για λινκς
Get Thrashed χθες το βραδάκι:):!:
Ωραια ταινια
To θεμα ειναι οτι δεν την ειδα ολοκληρη.Ο πατερας μου με επεισε να την δω,μιας και 'γω οταν δω ασπρομαυρο γυρναω απ’την αλλη.
Ημερα ταινιων μαλλον σημερα…
δευτερη φορα που το βλεπω,πρωτη πριν απο 4-5 χρονια(α ρε Γρακχο)…συγκινηθηκα παλι…μεγαλες στιγμες…
Πολιτικη αλληγορια,επικαιρη οσο ποτε…
Δεν νομιζω να εχω δει πουθενα το Μαστρογιανι να παιζει καλυτερα…επισης,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΡΙΚΟΝΕ…γενικα ταινια-ονειρο-δικαιως μια απο τις κορυφαιες που γυριστικαν ποτε…δεν ξερω,μαλλον πιο βραδυ θα ξαναδω καποια σημεια του γιατι εχω σκαλωσει…
εγώ πήρα με τη σειρά τις ταινίες του Λιούμετ απο τα 70’s.
Είδα Serpico, ξαναείδα Dog Day Afternoon (πόσο τέλειο όμως, και τι γδύσιμο στον Pacino που δεν πήρε γιαυτό Όσκαρ), Network (αυτό πραγματικά προτείνω να το δείτε, είναι ταινία προφητική, σταθμός όπως θέλετε πείτε το, για τα Μ.Μ.Ε και το καπιταλιστικό σύστημα) και το the Verdict δικαστικό με τον θεό Paul Newman, σαν ταινία όχι κατι ιδιαίτερα αξιόλογο, πιο πολύ μου εμεινε η ερμηνεία του Newman.
Ειδα χτες το Maradona By Kusturica, πολυ καλο ντοκιμαντερ για τον Θεο της μπαλας, τον κορυφαιο ποδοσφαιριστη ολων των εποχων αλλα και εναν ανθρωπο με πολλες αδυναμιες… Μου αρεσε πολυ, ειδικα οι συνεντευξεις του Diego…
σημερα στο MEGA στις 00:45 εχει [SIZE=“3”]Rock and Roll Hall of Fame’s 25th anniversary[/SIZE]
καλη φαση…
ρε σήμερα έχει die hard II. τι να λέμε τώρα…τα υπόλοιπα είναι μελομακάρονα…:lol::lol:
(L)(L)(L)
τι ελεγε ? ειναι στα υποψιν μου
για πες εντυπωσεις
αυτες τις μερες ειδα τα εξης
γαμωτο… σημερα ειναι… κριμα…#-o
ειδα πριν 10 λεπτα…
ενταξει…
αν εξαιρεσεις τα πρωτα (καπως πολλα) λεπτα που ειναι σε στυλ ντοκιμαντερ και δεν σε βαζει στο κλιμα τι θα ακολουθησει, ολη η υπολοιπη ταινια κοβει κολους…
μπραβο… ηταν παραπανω απο αυτο που περιμενα…
και μολις ειδα [SIZE=“3”]metallica με ozzy[/SIZE] στα φωνητικα, στο mega…:eek::bow2::vibrate::
ε, μετα απο ολα αυτα παω για υπνο…
Αν δεν εχεις δει την σειρα The Thick of It, τοτε ξεχνα το, δεν θα καταλαβεις και πολλα.