Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Kαι εψαχνα ταινια να δω8) ελπιζω να την εχει το τιουμπ

Ποιο τιουμπ ρε ? Δεν εχεις torrent ?

δεν εχω ασχοληθει ποτε με δαυτο. ουτε με rapidshare

In the mood for love του Wong Kar-Wai

http://www.cine.gr/film.asp?id=1913&page=4
http://www.rottentomatoes.com/m/1104325-in_the_mood_for_love/

απιστευτες ερμηνειες, γαματη σκηνοθεσια, υπεροχη μουσικη. μας γαμησε την ψυχη. με αυτο και με το happy together εχει μπει πλεον στους αγαπημενους σκηνοθετες.

Πο,ναι,τρομερη ταινια…ο Καρ Βαι ειναι θεος…το happy together δεν νομιζω πως το εχω δει,και θα το δω αμεσα,μιας και ακουγα το soundtrack του 2046 χτες και ψηθηκα να δω καποιες ταινιες του που δεν εχω δει ακομα…

σβηνει κατι brokeback mountain για πλακα. οταν το δεις πες εντυπωσεις. το σαουντρακ με piazzolla και zappa επισης γαμαει.

Έχω την εντύπωση ότι (από αυτά που έχω διαβάσει κα δει) ο Kar Wai εξέλιξε το ευρωπαϊκό νέο κύμα (Godard, Trauffaut) και το έφερε στην σύγχρονη εποχή. Το Chungking express που είναι πιο κοντά στο new wave τα σπάει, αν κα δεν φτάνει τα Happy together και In the mood for love.
Θα ήθελα πάντως να μάθω περισσότερα για το new wave και το πώς επηρέασε το σύγχρονο σινεμά. Υποψιάζομαι πως Lupin και Vangelis κάτι παραπάνω θα ξερουν. :slight_smile:

μπα, απο kar-wai μονο αυτες τις 2 εχω δει

Ομολογώ ότι δεν είχα προσέξει ότι το Chungking Express είναι του ίδιου οπότε μιλάμε για έναν σκηνοθέτη με 2 τουλάχιστον πάρα πολύ καλές ταινίες.
Θα συμφωνήσω για ερμηνείες, σκηνοθεσία και ειδικά για μουσική του In the mood for love αλλά για να πω και την αμαρτία μου, επειδή έτυχε να την δω πολύ πρόσφατα, όταν τελείωσε ένιωσα σαν κάτι να έλειπε…
Με την πρώτη ευκαιρία θα δω και το Happy Together λοιπόν…

Τότε δες και το 2046 που είναι κάτι σαν άτυπη συνέχεια.

SHERLOCK HOLMES
Όταν διάβασα κριτικές που του έβαζαν βαθμολογία 2 και 3 ήξερα οτι θα μου αρέσει…
Δεν περίμενα όμως να μου αρέσει τόσο πολύ…
Μην περιμένετε να δείτε τον sherlock holmes που έχετε διαβάσει ή έχετε ξαναδεί…είναι διαφορετικά δωσμένο αλλά πολύ ωραία διαφορετικά…
Κλασική Guy Ritchie σκηνοθεσία με slow motion fights…χαρακτήρες που μοιάζουν σαν να είναι οι πρόγονοι του υπόκοσμου όπως τον παρουσιάζει στο snatch ή στις καπνισμένες κάννες…
Robert Downey jr και Jude Law απλά εξαιρετικοί…αν και το αντίθετο θα ήταν το παράξενο…
Και καταπληκτική μουσική από τον αξιότιμο κύριο Hans Zimmer…
Γενικά πολύ ωραία ταινία που βλέπετε πολύ ευχάριστα!!!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! :slight_smile:

Eιδα και γω το Sherlock holmes,παραδοξως αρκετα διασκεδαστικο,φρεσκο και πολυ ευχαριστο να το δει καποιος…αμα δεν ειχε καποιες αμερικανιες λιγο,εφετζιδικες-πχ ναυπηγεια- θα ηταν ακομα καλυτερο…ωραιος και ο Νταουνι,εδενε τελεια σαν χαρακτηρας με τον Λο,που εδω ηταν και αυτος πολυ καλος…

Η γ@μ@τη ταινια ομως,και μια απο τις ταινιες που φετος φχαριστηθηκα οσο λιγες,ηταν η παρακατω:

Aπο τις καλυτερες που εχουν γυρισει κατα τη γνωμη μου,αποκλειστικα σχεδον για τους φανς τους,πολυ αργη σε ρυθμο,α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-α καμμενα αστεια σε ακυρες στιγμες,εξαιρετικος πρωταγωνιστης και ερμηνεια,τελειο,γεματο ειρωνια-σαρκασμο φιναλε και καταπληκτικο θεμα-χιλιωειπωμενο απο τους ιδιους αλλα καθε φορα και καλυτερα…γελαγαμε 10 λεπτα ακομα,μετα που τελειωσε η ταινια…πολυ καλη σατυρα επισης σε καθε ειδους θρησκεια-με βαση την Εβραικη,σατυριζουν ολες τις υπολοιπες-…καταπληκτικη ταινια,καταχαρηκα που την ειδα,μου εφτιαξε τη μερα…οι σκληροπυρηνικοι κοεν φανς,να μην το χασουν με τιποτα…οσοι δεν αρεσκονται σε κοεν πολυ,μην το επιχηρησουν,θα κοιμηθουν…επος…

εδιτ: Decard,για new wave συγχρονο,δεν ξερω και γω πολλα πραματα,απο Καρ-βαι,εχω δει και γω καποιες ταινιες,οχι ολες ομως…σε γαλλικο new wave βεβαια,του '50 και '60,εχω λατρεια…

jesus christ!

que?

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Εκεί στην συναγωγή!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Που χειροτονήθηκε ο μικρός. (για το Jesus Christ).

Άρα καλά θυμάμαι από μια λίστα σου με αγαπημένες ταινίες. :smiley:
Απλά ψάχνω για κάποιο άρθρο που να ασχολείται με την επιρροή του γενικά στο σύγχρονο σινεμά.

:lol::lol::lol:,δεν το επιασα με τη μια,χαχα,πατωμα σε αυτη τη σκηνη…

ναι,ναι,οκ,υπαρχουν νομιζω γενικα αρκετα καλα αφιερωματα εδω και εκει στη σκηνη…αμα βρω κατι σε νετ,θα ποσταρω ή θα στο στειλω8)(αν και ψηνομαι να ανοιξω κανα τοπικ με τετοιου ειδους κινηματα…ειδωμεν)

Είδα το Up και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ ευαίσθητη ταινία και ευχάριστη.
Επίσης, είδα το Fargo των αδελφών Coen που τόσο καιρό δεν είχα δει (ναι είμαι απαράδεκτη) και τα λόγια είναι περιττά!Yeah!:smiley:

Εεεεε, ειμαι εκεινη η τυπισσα που δεν της αρεσε το Fargo. Αληθεια. Και αγαπαω Coen. :-s

Και εγώ το είδα πριν λίγο.Πάρα πολύ όμορφη ταινία,πολύ ωραίο το στόρυ της.Θα την ξαναέβλεπα άνετα.:slight_smile: