Επιτελους καποιος ειδε το serious man:D(ο γειτονας ποσο κλασικα γαματος χαρακτηρας Κοεν και ο αδερφος ο αθλιος χαχαχα)
Lena αν αγαπας Κοεν σ’ αρεσουν ολα δεν εχεις αλλη οδο…(κομπλεξαρας:D)
Ειδα χτες το Lights in the dusk του Φινλανδου Καουρισμακι
Eνταξει κλασικα υπερκαμενο και φουλ αφαιρετικο απο οτιδηποτε.Μου αρεσε!
που ντροπη μου που δεν το ειχα δει τοσο καιρο και μου αρεσε πολυ… Πολυ ωραια η πορεια της ταινιας, η αλλαγη προσωπων και τοπων και οι διαφορετικες οπτικες γωνιες απο τις οποιες εδειχνε να αντιλαμβανονται οι ανθρωποι τα γεγονοτα του πολεμου του Βιετναμ… Σε εβαζε να σκεφτεις, ειδικα στο τελος και στην σταση ζωης που εξεφραζε ο Kurtz που επαιζε ο Marlon Brando, ποιοι οι λογοι που τον οδηγησαν σε αυτη την νοοτροπια… Η σκηνοθεσια του Coppola οπως παντα πολυ καλη.
Επισης ειδα το Saw VI, ενταξει ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο, βασικα το εχουν παρακανει πια, εχουν εξαντλησει το ολο θεμα… Βλεποταν ανετα, αλλα μεχρι εκει.
Την ειδα κι εγω τουτη. Αρκετα καλη απο την αποψη οτι ενα θεμα που σε τραβαει ειναι ανεπτυγμενο με ενδιαφεροντα τροπο. Απο κει και περα δεν ειναι και η ταινια που θα σε βαλει σε προβληματισμο
Πάρα πολύ όμορφη ταινία!!!
Ωραία εφε,ωραία νοήματα για τα εσώψυχά μας…και τις “συμφωνίες” μας με τον διαολα…
Οι Τονιδες και οι 4 κατπληκτικοί!!!Γενικά η ηθοποιία ήταν πολύ καλή!!Ακόμα και ο Κόλιν Φάρελ όσο πάει και καλυτερεύει…
Γενικά όπως το περίμενα,δε με απογοήτευσε καθόλου…
lovely bones ειχα διαβασει πριν αρκετο καιρο το βιβλίο. Απο όσο θυμάμαι η ταινία ήταν αρκετά πιστη σε αυτο. Αλλα μου φάνηκε κάπως ελαφριά και όχι τόσο συγκινητική όσο το βιβλίο. Ωραιες οι εικόνες του παραδεισου (η του ενδιάμεσου για την ακριβεια) αλλα η ταινία στερουνταν του συναισθηματικού βάρους που θα την απογειωνε. Καταπληκτικη η πρωταγωνιστρια Saoirse Ronan κρατησε όσο μπορουσε το ενδιαφέρον.
Eιμαι και γκιλιαμ φανμποη,αρκετα καλο,εφερνε σε Μυνχαουζερ και γενικοτερα,παλαιοτερες,καλες ταινιες του…απο ερμηνειες,ηταν ολοι ενας κι ενας,καταπληκτικος Λετζερ(κριμα τελικα,οσες ταινιες του εχω δει,ειναι παρα πολυ καλος και θα μπορουσε να αφησει στιγμα),η Λιλυ Κοουλ,για μοντελα που το γυρισε σε ηθοποιος δινει ρεστα και γενικα πολυ promising,Παλμερ θεος και Γουεητς Διαβολος:p,πολυ γαματος κι αυτος…επισης και η 3αδα που αναπληρωνε τον Λετζερ(Ντεπ,Φαρελ,Λο),εξαιρετικοι…
το προβλημα ηταν πως το σεναριο παραηταν χαωτικο-ναι,γκιλιαμ ειναι,αλλα παρολαυτα το εχασε κατα πολυ-…καλυτερο απο Γριμμ(στο ρελαντι),ισως και απο Tideland…απο φοβος και παρανοια και πισω βεβαια,ουτε καν σε διαδικασια συγκρισης…
Α,και το κερασακι…εχει εξωπραγματικες εικονες αλλα τα πολλα εφε κουραζαν πολυ σε ενα σημειο…
Γενικα καλο,θα μπορουσε να ηταν τελειο ή ισαξιο των παλιων του αριστουργηματων, αλλα το σεναριο και το χαωτικο μυαλο του,σε συνδιασμο με μια-υποψιαζομαι-μεγαλη γουλια απο Lsd,τον προδωσαν…παρολαυτα,το ξαναβλεπω ανετα…