Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

@ Lupin:

Το σενάριο δεν ήταν αρχικά έτσι.Λόγω θανάτου του Λετζερ άλλαξε(πέθανε όσο γινόντουσαν ακόμα γυρίσματα)Οι Ντεπ,Φαρελ και Λο δεν ήταν στο σενάριο,όπως και το τέλος της ταινίαςκαι ίσως γ’αυτό ήταν κάπως χαοτικό στο τέλος.:wink:
Πάντως και εγώ που το είχα δει στο σινεμά,άνετα θα το ξαναέβλεπα.

Nαι,το ξερω για τις αλλαγες,που για μενα,ισα ισα,μαρεσε πιο πολυ ετσι-με τις τρεις μεταμορφωσεις-…απλα ναι,επαιξε δυστυχως και αυτο το ρολο του…ειναι ψιλοαχταρμας απο ενα σημειο και μετα…και γενικα,οχι ακριβως αμπελοφιλοσοφιστικο-και ο μυνχαουζερ πανω κατω ιδιο θεμα ειχε-,απλα ηταν πολυ οτιναναι σε σημεια…

The Fisher King του Τέρι Γκίλιαμ

Ο θαυμαστός κόσμος του Τέρι Γκίλιαμ! Τρελοί άνθρωποι που ζουν σε έναν φυσιολογικό κόσμο ή μήπως φυσιολογικοί άνθρωποι που ζουν σε έναν κόσμο γεμάτο τρέλα; Όποια και να είναι η απάντηση, οι πρωταγωνιστές του Γκίλιαμ πάνε κόντρα στην ομοιομορφία και δεν είναι υπερήρωες (ούτε καν ήρωες). Όπως εχει πει και ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Τζακ Κέρουακ, “μόνο οι Τρελοί αξίζουν…”. Απλά υπέροχη ταινία!

Down By Law του Τζιμ Τζάρμους

Σημείωση: Είμαι Τζάρμους φάνμποης. Επί της ουσίας τώρα, εκπληκτική, λυρική, ποιητική, μια ταινία που μαγεύεσαι από τη λιτότητά της, με εκπληκτικές ερμηνείες με επικό ρεσιτάλ Μπενίνι (η 1η μη-ιταλική ταινία του). Αυτό που κάνει ο Τζάρμους δεν μπορώ να το εξηγήσω. Με μερικές γκριμάτσες, μερικές ατάκες και ένα απλό σενάριο, καταφέρνει να δημιουργήσει ένα αριστούργημα που δίνει νέα υπόσταση στον όρο, τέχνη.

Gegen Die Wand του Φατίχ Ακίν

Μαύρο, απαισιόδοξο, καταθληπτικό, με εκπληκτικό νεύρο και πανέμορφες εικόνες. Ένα σκοτεινό, ρεαλιστικό παραμύθι που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λέπτο προκαλεί δέος.

τις 2 πρωτες εχω δει και γαμανε. την 1η την ειχα δει πριν χρονια και δεν ηξερα καν οτι ειναι του gilliam.

[B]αποψε στο σταρ στις 23,45

[SIZE=“6”]full metal jacket[/SIZE]
[/B]

αν κ το εχω δει 7-8 φορες ψηνομαι να το ξαναδω και μονο για την 1η ωρα εκπαιδευσης

γαμαει ασχημοτατα η 1η ωρα (η εκπαιδευση) ειναι απο τα καλυτερα που εχει κανει ο κιουμπρικ

για μενα μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες του θεου stanley

οσοι αντεχετε το σπασιμο αρχιδιων στο σταρ που λεγεται ‘κοβω ανα 20’ τη ταινια για διαφημισεις’ δειτε το να καειτε

:lol::lol:
ναι ρε γαμωτο…
και ενω οι ταινιες εχουν καααποια σημεια που μπορεις να κοψεις , αυτοι κοβουν στα ποιο γαματα σημεια…#-o#-o

Τις έχω κοψει τις τηλεπτικές προβολές εδω και πολυυυυυυυυυ καιρό. Δεν παλευονται οι διαφημισεις. Να ναι καλα η συλλογης μας με τα dvd :roll:

R. Lee Ermey ρεεεεεεεεε!!! Από τις εκπληκτικότερες ερμηνείες έβερ!! ΘΕΟΣ!

Tο παθος της Αννα του Μπεργκμαν…
Τι απιστευτη ταινια Τι απιστευτη ταινια Τι απιστευτη ταινια Τι απιστευτη ταινια Τι απιστευτη ταινια Τι απιστευτη ταινια Τι απιστευτη ταινια Τι απιστευτη ταινια

τι υπεροχα ματια που εχει η Λιβ…:!:

Κατά την ταπεινή μου άποψη εντελώς Stanley είναι η εκπαίδευση, το καλύτερο μέρος της ταινίας.
Μετά είναι μια τυπική (αντι)πολεμική ταινία.
Προσκύνησα στην εκπαίδευση, βαρέθηκα απίστευτα μετά.

Noμιζω ισχυει αυτο…και αναρωτιεμαι γιατι μνημονευεται τοσο πολυ αυτη η ταινια του.Οχι οτι δεν ειναι καλη…Αλλα ανιση ειναι.

Πρέπει να είναι η μόνη μη τέλεια ταινία του Kubrick μετά τον Σπάρτακο.

(Με γκεστ εμφανιση απο πρωταγωνιστη του Big Bang Theory :p)

Προσωπικα ουτε η Οδυσσεια μ αρεσει αλλα ειναι προβλημα δικο μου αυτο:D…γενικως δεν την παλευω και πολυ με οτιδηποτε εχει να κανει με μελλον#-o

+1 για το Full metal,πολυ καλη ταινια,αλλα ανιση…αμα εκανα λιστα με τις αγαπημενες μου 5 απο Κιουμπρικ,δεν θα ηταν μεσα μαλλον…

Look at the parking…look at the parking. :bow2:

Χαίρομαι που και άλλα παιδάκια δεν τρελαίνονται με το Full Metal Jacket.
Υπερεκτιμημένο αλλά οι σκηνές της εκπαίδευσης είναι στο πάνθεον.

Εγω μάλλον είμαι η εξαίρεση αφού παιζει να είναι και η αγαπημένη μου απο Κιουμπιρκ. :slight_smile:

εσύ δε μετράς, δεν ξέρεις να γράφεις σωστά το όνομά του :stuck_out_tongue:

Ηθελα να τη δω αλλα γραφω διαγωνισμα αυριο γαμωτ.
Βεβαια η τακτικη σταρ “10 λεπτα ταινια, 20 λεπτα διαφημισεις” ειναι λιγο πρηξαρχιδε.
Ειχα δει στον alpha το sleepers(de niro στα καλυτερα του) και ηταν καπως πιο ηπια τα πραγματα σε σχεση με τα διαλειμματα. :stuck_out_tongue:

Ειδα επιτελους το 2012 λοιπον. Περιμενα κατι καλυτερο απο μια κλασσικη αμερικανια οπου ο καλος της υποθεσης τους σωζει ολους, τα ξαναφτιαχνει με τη γυναικα του, πεθαινει ο γκομενος της και κανεις δεν δινει ενα σκατο. Και πολλα αλλα τετοια. Μην αναφερουμε την κωλοφαρδια που τους εφαγε καθ’ολη τη διαρκεια της ταινιας.
Εχε χαρη που μου αρεσει ο Κιουζακ.

δεν φταιω τα χοντρα μου δαχτυλα φταινε για όλα :har: