Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ειδα το Little Miss Sunshine.
Ωραια ταινια,μερικες καταπληκτικες σκηνες αλλα εν τελει οχι και τιποτα φοβερο.
Η μικρη απιστευτη παντως.

οντως μετα την 1η ωρα (της εκπαιδευσης) η 2η (της μαχης) ειναι κατωτερη κ κανει την ταινια να φαινεται ανιση αλλα ειναι κ παλι κλασικο αριστουργημα κιουμπρικ

για μενα ειναι μαζι με το αποκαλυψη τωρα οι καλυτερες ταινιες για το βιετναμ (ως κατασταση) κ οχι απλα ως περιγραφη του πεδιου μαχης ξερα(οπως ειναι πχ το πλατουν που ειναι επισης ταινιαρα)

δε μπορω να κρινω αντικειμενικα,αμα εχεις δει μια ταινια 7-8 φορες ε μαλλον την γουσταρεις :stuck_out_tongue:

αλλα ναι,οτι η 1η ωρα γκρεμιζει τα παντα…τα γκρεμιζει

η σκηνη παντως με τζοκερ-σταρτηγο κ το διπολο born to kill - peace sign ειναι πολλα λεφτα :lol:

[SIZE=“5”]me so horny
me love you long long time[/SIZE]

Χτες ανοιγω την τβ κατα τις 12μισι και ειχε Queen of the damned. Επος!

Όντως έπος, αλλά λίγο αργούτσικα:):!:

ειδα το up in the air (νομιζω δεν εχει βγει ακομα στις ελληνικες αιθουσες αλλα δεν παιρνω και όρκο). Πάρα πολύ καλή ταινία και ισως η πιο ευχαριστη εκπληξη της χρονιάς. Ξεκινάει σαν μια ρομαντική δραματική κομεντι μέχρι και το τελευταιο 20 λεπτο που η ταινία πραγματικά απογειωνεται. Δεν λεω πως και γιατι θα καταστρεψει την θέαση της ταινίας. Πάρα πολύ καλός ο Κλουνει.

Λιγες φορες εχω σταματησει ταινια στη μεση…δεν ξερω,ισως το ξαναδω ολοκληρο στο μελλον,αλλα ηταν τραγικα βαρετο και κουραστικο…τελικα αυτος ο σοντεμπεργκ,οσο περναει ο καιρος,νομιζω πως ειναι ή του υψους ή του -πολυ ομως- βαθους…

ειδα την λαιδη και ο αλητης!!!

Άσχετο. Τα Che σας αρέσανε; Εμένα μόνο το πρώτο, στο δεύτερο κόντεψα να κοιμηθώ :sleep::sleep:

To πρωτο πολυ,το δευτερο ισως περισσοτερο…αλλα και τωρα που εχει περασει καιρος,μπορω να πω πως και αυτα κουραζαν σε σημεια-ασχετο που τα θεωρω ακομα πολυ δυνατες ταινιες-…γενικα ο τυπος,δεν την παλευει και πολυ,δεν ξερω…

che,traffic,girlfriend experience,sex lies and videotapes,the limey,kafka, και καποιες ακομα μου αρεσουν αρκετα εως πολυ…απο την αλλη εχει κατι good german-μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει ποτε -κατι συμοριες 12-13-14-15-16 κτλ,full frontal,erin brocovitch,solaris,Out of Sight,που ειναι απο ‘‘απλα βλεπονται’’ μεχρι αισχος…

Πολυ ανισος γενικα…και το χθεσινο μου προσφερε βαρεμαρα που μου εχουν προσφερει πολυ λιγες ταινιες…

Nick and Norah’s Infinite Playlist : http://www.imdb.com/title/tt0981227/

To ειδα χτες.Ο Nick ειναι ακομα ερωτευμενος με την Tris στην οποια και στελνει συλλογες
που γραφει ο ιδιος,η Tris τις πεταει αλλα τις μαζευει (τις περισσοτερες) η Norah η οποια
κατα καποιον τροπο εχει ερωτευτει τον Nick.
Οι κοπελες πανε σε ενα λαηβ που παιζει ο Νικ,η Νορα τον φιλαει χωρις να ξερεις ποιον ειναι
και απο εκει και περα γινονται διαφορα σκηνικα μεχρι που καταληγουν στα Electric Lady Studios
http://en.wikipedia.org/wiki/Electric_Lady_Studios .
Ωραια ταινιουλα,αναλαφρη,χαρουμενη,ομορφο σεναριο,θεουλη πρωταγωνιστη απο το arrested development.

Shaun of the Dead επιτέλους, έπος.
Ο Bill Nighy είναι ο θεός ο ίδιος, θέλω να με υιοθετήσει.

Φιλτατοι,μια προταση…Σε οσους αρεσε το Shaun of the Dead,νομιζω θα αρεσει και το Doghouse

Είδα το Children Of Men. Νταξ μέτρια ταινία, με κούρασε στην αρχή λίγο, μετά την μισή ταινία κάπως ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα.

Πήρα να δω το ‘‘Στοιχειωμένος’’ με τον ζουζουνάκο από ‘‘Λυκόφως’’…φαίνεται ενδιαφέρουσα ιστορία…παίζει και μια κουκλάρα…:):!:

Τον τελευταιο καιρο,μια με το clone wars,μια με το children of men,με εκνευριζεις πολυ:p:p…Ι sense much fear in you,young padawan…8)

Μόνο με το μονοπλάνο στην σκηνή της μάχης και το Court of the Crimson King στο soundtrack παίρνει μία θέση στην αιωνιότητα.

:thumbup:

Welcome to the darkside…we have cookies:p

όντως σε αυτό δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, η μουσική στην ταινία ήταν όλα τα λεφτά, να Lupin και κάτι που άξιζε τελικά :stuck_out_tongue:

Now playing: Haggard - Eppur Si Muove
via FoxyTunes

Σκοτεινή ταινία, μικρής διάρκειας, 70’ μόλις…ψυχολογικό θρίλερ που δείχνει που μπορεί να φτάσει ένα άρωστο μυαλό:!:
Η κουκλάρα Rachel Stirling:):!: