Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

το δα και γω. να γινει θρεντ παρακαλω. δεν γινεται να αποθεωνουμε χανγκοβερς και να περνανε τετοιες ταινιες στο ντουκου. περιμενω να βγουν μπλουζακια.

Είδα (επιτέλους) το “Π”

Από τις καλύτερες ταίνιες που έχω δει τελευταία…Πραγματικά ένα απίστευτο ψυχολογικό θρίλερ στη σωστή διάρκεια, το οποίο τελειώνοντας σε αφήνει με κάποιες απορίες τις οποίες σιγά σιγά διαλευκάνεις…Γαμώ…Αυριο μεθαύριο το ξαναβάζω

Ιt shall be done,μπας και εξαπλωσουμε λιγο το φαινομενο8)

Είδα το Lost Boys…είχε φάση κ έπαιζε κ ένας μικρός από το Stand By me…και τις προάλλες είδα το Oldboy (μετά από αυτή τη ταινία παθαίνεις ψυχοπλάκωμα :p) και το Cirque Du Freak το οποίο σκοπεύω να πάρω και σε βιβλίο!

εγω ειδα αυτο με τους …αυτο τεσπα με ενα ζευγαρι που το κυνηγαει ενας δολοφονος

ειδα τον λυκανθρωπο προχτες κυλαει το εργο ωραια
μεχρι να εμφανιστει δηλ
να δειξει καθαρα τον λυκανθρωπο
απο κει και περα δεν πολυγουσταρα θα μπορουσαν
να το ειχαν φτειαξει πολυ καλυτερα
πχ ο λυκανθρωπος στο βαν χελσιγκ ηταν γαματος

Συμπαθητικη ταινια,με καποιες ωραιες σκηνες

Θελω να την δω συντομα αυτη, εχει ενδιαφερουσα ιστορια…

Ναι εχει αρκετα καλη ιστορια αλλα δεν τρελλαθηκα κι ολας…Ισως ειναι κι επειδη με εξωγηινους δεν τα πολυπαω καλα (εκτος District 9 :p) αλλα νομιζω μια ματια πρεπει να της ριξεις.

Με το συμπάθειο κιολας αλλα η ταινία ηταν μια μαλακια και μιση…

αυτη τη στιμγη δειχνει στο mega το remake του[SIZE=“4”] the fog[/SIZE] του John Carpenter

δεν το βλεπω…
παω να βρω το κανονικο που εισαι [SIZE=“4”]ται-νι-α-ρα[/SIZE]…

πραγματι το remake αθλιο…
αλλα η Selma Blair θεα!!!:smiley:

ειδα την ταινια dragonball και ξενερωσα

Σωστός και εγώ θα πάω να το ξεθάψω, ότι καλύτερο, μαζί με μπισκοτάκια γεμιστα, για πρωινό Σαββάτου:):!:

Και με τέτοια ομίχλη(σύννεφο σκόνης είναι αλλά το λέω για να κάνω ατμόσφαιρα) που έχει πέσει στην Αθήνα σήμερα νομίζω είναι must!:stuck_out_tongue:

για πρωινο…???

περιεργα γουστα εχεις…:stuck_out_tongue:
μονο βραδυ μετα τις 2 ειναι αυτη η ταινια…
θεικη…

There is only one return,and it is not of the king…8)

Μετρια,nothing much

Aπο τα καλυτερα θριλερ που εχω δει.Τρομος,αγχος ριγη και πολλα αλλα συναισθηματα μαζι.Μεχρι που αυτογρατζουνισα τον εαυτο μου σε μια σκηνη απο τον φοβο…Δειτε το(οχι το αμερικανικο ομως).

μπορει να ειμαι λιγο οφτοπικ αλλα ο χαρδαβελας εχει εκπομπη για το μεταλ κ το σατανισμο…

με καλεσμενους: εναν παπα, τον εκδοτη του rockhard, εναν μεταλ τραγουδιστη κ κατι αλλους… θα πεσει τρελο γελιο κ ξεκατινιασμα…:lol::lol::lol: