μην επιχειρησετε οτι θα δειτε τωρα…
4 κοριτσια καλεσαν τον σατανα…
edit…κατατρωμαξα…
μην επιχειρησετε οτι θα δειτε τωρα…
4 κοριτσια καλεσαν τον σατανα…
edit…κατατρωμαξα…
εδω ελεγε η σατανισμενη “μια σκοτεινη παρουσια με καιει” κ της λενε “θες ενα ποτηρι νερο”???:lol::lol::lol:
σοβαρα δε φοβηθηκες???
στην αρχη εκει που φενοντε τα ματια της να γυριζουν ναι…
αλλα οταν αρχισαν οι αλλες να μιλουν μου φανηκε πολυ μουφα…
σαν να ηταν στημενο…
θελω να ελπιζω…:roll:
προβλεπω αγριο ξυλο μεταξυ του συντακτη του rockhard με το παληκαρι στο κοινο που φοραει μπλουζα μεtal hammer…
χαχαχαα…
αρχησε η μαχη στο πανελ…
“ολοι που ειναι σε αλλες θρησκειες ειναι σε πλανη…:?”
ειπωθηκε και ατακα απο πανουση…
οποιος πιστευει στον θεο πιστευει και στον διοβολο, ειναι ΣΕΤ…
:lol::lol::lol:
EDIT:…ελα και marduk/burzum στην Tv…
2o edit:γενικος γραματεας επι των αιρεσεων…:lol::lol:
σορρυ για τα ακυρα ποστ αλλα εδω εχει τρελη φαση…
Είδα το Γούλβεριν…καλό το πρίκουελ του XMan:):!:
8)8)8)
με έψησες. Αν και σήμερα έχουμε Black Dynamite με την παρέα, θα καώ μετά στο σπίτι8)
WHAT ELSE YOU GONNA DO ON A SATURDAY?
Τα είδα για 15 φορά και τα δύο…τα βλέπω πάντα στο καπάκι… :lol:
Γαμάτες ταινίες για τον χουλιγκανισμό…
Δείχνει πως είναι τα πράγματα στην Αγγλία,αλλά όποιος τα έχει ζήσει ξέρει ότι παντού τα ίδια είμαστε…
Μπύρες,μπάχαλα και μια καλή εκδρομή…
Και όσο κι αν καταλαβαίνεις πόσο λάθος ήταν όλα αυτά,έρχονται στιγμές που αναρωτιέσαι…
After all that…you really do have to ask yourself…if it was all worth it?
OFCOURSE IT FUCKIN’ WAS!!!
The Elephant Man του Ντέιβιντ Λίντς
Εντάξει, τι να λέμε τώρα;
Να αρχίσω τους διθυράμβους για μια από τις πιο ανθρώπινες, συγκινητικές και δυνατές ταινίες όλων των εποχών;… Να μιλήσω για τις επικές σκηνές ανθολογίας;… Ή μήπως για την ερμηνεία ζωής του Τζον Χερτ;… Να μιλήσω για την φανταστική μουσική;… Να μιλήσω για την αριστουργηματική μαεστρία του Λιντς που μας παρουσίαζει, με τον πιο απλό τρόπο, την πιο μαύρη και τρομακτική ταινία του που ταυτόχρονα αποτελεί έναν απελευθερωτικό ύμνο κατά του κοινωνικού ρατσισμού;… ΟΧΙ. Δεν θα πω τίποτα απ’ όλα αυτά… Θα πω μόνο, ότι αυτά που ένιωσα στα ουρλιαχτά “I’m not an elephant! I am a man! I am a human being!” δεν μπορώ να θυμηθώ αν τα έχω ξανανιώσει σε ταινία…
Ε-Π-Ο-Σ
ταινιαρα
+100000000000000 για το elephant man
+100000 για elephant man,ειναι απο τις λιγες ταινιες του Ληντς που προσκυναω…
Οντοπικ,για τριτη φορα,αν δεν κανω λαθος
Πο,την λατρευω αυτη τη ταινια…
“LIFE IS JUST A DREAM ON THE WAY TO DEATH”
[SIZE=“3”]THE CROW 2[/SIZE]
στις 4:30 το πρωι στο σταρ…:?
μολις ειδα παλι…
και πορωθηκα ακομα περισσοτερο για τους big4:D:D
Πωω το elephant man το είχα δεί στη τηλεόραση όταν πήγαινα δημοτικό και μου είχε κάνει εντύπωση…πρέπει να το ξαναδώ.
Μόλις είδα το Monty Python and The Holy Grail…και δε μου άρεσε. Μου φάνηκε βαρετό
Ενταξει τι να πω για elephant man.Απ τις πιο δυνατες ταινιες που χω δει.Το ποσο πολυ σε κανει o Lynch να συμπαθησεις εναν ανθρωπο του οποιου η οψη αηδιαζει τους παντες γυρω του ειναι τρομερο.Φοβερο νοημα αφου μας δειχνει ποσο ομορφη μπορει να ναι η ψυχη ενος ανθρωπου παρα την οψη του.
Ωραία ταινία το Sherlock Holmes…αν και το έπαιζε πολύ σκληρός για να πεθάνει
adventureland που ήταν μια ομορφία και αγαπάμε την πρωταγωνίστρια ε !
funny people πολύ καλή και αυτή γενικά και οι δύο είναι recommended
Ο μικρός Νικόλας,ωραία ταινία,περνάει όμορφα η ώρα,πίανει λίγο το κλίμα των βιβλίων,γενικά μια χαρά.
Το Couples Retreat απλά το λατρεύεις για το μέρος που είναι γυρισμένο!!!Ότι ατέλειες και να έχει,μόνο και μόνο με αυτές τις εικόνες χάνεσαι!!!
Και φυσικά για το θεούλη Jean Reno που κάνει τον γκουρού ψυχολόγο/θεραπευτή!!! :lol::lol: