Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Όντως καλή, αλλά αρκετά καλή κατά την γνώμη μου:):!:

Tις εχω δει και τις 2.Προσφατα κιολας.
Το adventureland πολυ καλο και το funny people επισης αλλα καποιος αλητης
το εκραζε πριν κατι μερες.

lol,και γω το κραζω,μουφιτσα:p

Μολις ειδα

Παρα πολυ καλη ταινια…

το είδα χθές…αρκετά καλό κ καλές ερμηνείες!

ειδα 3 σερι…(βαρεμαρα ναι…:-s)
1)ανεξιχνιαστη ληστεια(ντεμι μουρ-μαικλ κεην)…καλο…επειδη με ειχε φαει η περιεργεια πως σκατα εξαφανησε 2τονους διαμαντια ο παππους μεσα απο το απορθητο κτιριο σε ενα βραδυ κ περιμενεις κλασσικα το τελος να μαθεις…
2)η απροσκλητη(πολυ γνωστοι ηθοποιοι…κανεναν δεν ηξερα)χλιαροτατο θριλερακι που το βλεπεις για να περναει η ωρα και μονο…το τελος ηταν καπως ανατρεπτικο αλλα νταξ…
3)apaaloosa(εντ χαρις,τζερεμι αιρονς,αραγκορν(δν μουρχεται το ονομα)…)αγρια δυση κτλ…ωραιοι διαλογοι και εικονες αλλα ψιλομετρια και αυτη.βεβαια μονο κ μονο ο υπερθεος εντ χαρις και ο ακομα πιο θεος τζερεμι(ποοοσο του παει να παιζει τον κακο…ερωτας)ανεβαζαν το επιπεδο

Χθές είδα το “The Filth and the Fury”, ντοκιματέρ για την ιστορία των Sex Pistols που αναφέρεται στην πορεία τους από τη δημιουργία της μπάντας και την κορύφωση μέχρι τη διάλυσή της και το θάνατο του Sid Vicious…μου άρεσαν και τα σημεία που μιλούσαν τα ίδια τα μέλη της μπάντας. Και σήμερα το Mirror Mask…πάρα πολύ καλή ταινία, όσοι γουστάρουν σουρεαλιστικές καταστάσεις θα τους αρέσει :slight_smile:

Ειδα χτες το Domino με την Keira Knightley και τον Mickey Rourke.

Την ειχα ξαναδει και οταν ειχε βγει και δεν μου αρεσε καθολου, αλλα τωρα που την ξαναειδα, μια χαρα ταινια ειναι, οχι κατι τρελο, αλλα ενδιαφερουσα και τσιτα σε σημεια… Ισως ειχα επηρεαστει απο την Keira Knightley που μου την σπαει τρελα την πρωτη φορα.

Σημερα ειδα το Bathory που ηθελα να το δω καιρο τωρα.

Πραγματευεται την ιστορια της κομισσας Elizabeth Bathory, αν και δειχνει τα γεγονοτα με διαφορετικο τροπο απο οτι τα ξερουμε… Δειχνει οτι η κομισσα δεν ηταν η γνωστη δολοφονος, που σκοτωνε με διαφορα βασανιστηρια τα θυματα της και εκανε μπανιο σε αιμα παρθενων, για να διατηρησει την νεοτητα της. Αλλα λεει οτι ολα αυτα ηταν μυθος και η αληθεια ηταν διαφορετικη… Εχει ενδιαφερον, θα ψαξω να δω τις πηγες της ταινιας… Ενδιαφερουσα ταινια, με πολυ ωραια σκηνικα και ατμοσφαιρα, σε εβαζε πολυ καλα στο κλιμα της εποχης…

Το Bathory, έχει βγει σε dvd;:):!:

Δεν ξερω, το κατεβασα…:D:p

ομορφο παραμυθακι,τρυφερο.Για το παιδι που παντα κρυβουμε μεσα μας. :slight_smile:

καπακι αυτο.Ωραια ταινιουλα.Thanks Hellena :wink: και αυτο ηταν συγκινητικο :frowning:

‘‘In the name of the father’’. Καιρό ήθελα να τη δω.

πσσσ…
ποσο καιρο εχω να την δω…?
ταινιαρα…

Φιλαδελφια:) πανεμορφη με δυνατες ερμηνειες και ενας τομ χανκς που οπως παντα θα μπορουσε να πρωταγωνιστει χωρις να μιλαει καθολου. Πολυ συγκινητικο επισης

Περιέργως αυτή η ταινία δε μου άρεσε καθόλου!:-s
Περίμενα να δω μια ευχάριστη ψιλοπαιδική ταινία και ήταν πολύ στενάχωρη!:frowning:

Τέλεια ταινία και ο Τομ Χανκς ήταν απίστευτος!
Και φοβερό soundtrack επίσης!:wink:

Eίδα το Α serious man των αγαπητών αδελφών Coen και μου άρεσε (κλασικά)!
Έκανα βλακεία που δεν την είδα στον κινηματογράφο τελικά…τον λυπήθηκα τον καημενούλη μετά από κάποιο σημείο!
Η ιστορία στην αρχή της ταινίας ήταν όλα τα λεφτά!:lol:

Είδα το ‘‘Ψυχή Βαθιά’’, και όντως ο Παντελής Βούλγαρης δεν παίρνει θέση για το ζήτημα, αλλά μάλλον για να προστατέψει την ταινία του που είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ:):!:

Ειδα για πρωτη φορά (ντροπή μου το ξέρω) τα καλα παιδιά (goodfellas)…ισαξια του godfather για μενα με εξοχες ερμηνειες ειδικα απο τον φοβερο και τρομερο Τζο Πεσι

-εμενα μου αρεσουν οι στεναχωρες ταινιες :oops:

-a serious man :bow:

-on topic now: Μολις ειδα το ‘‘Mary and Max’’

Στην αρχη το βαλα για την πλακα μου και κατεληξε να μου αρεσει παρα πολυ!Γελασα…εκλαψα.Μπορει να ειναι σα παραμυθακι με πλαστελινοφατσες ομως ειναι τοοοοσο true story.Δε μπορει να μη σας αγγιξει.Πιστευω εχει πολλη τρυφεροτητα.Δειτε το :slight_smile:

Επιτέλους δικαίωση!!:smiley: