Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ωραία βρε παιδί μου, γαμώτο σενάριο, μου άρεσε τρελά σαν ιδέα και γι αυτό την είδα(νταξ προσπάθησα τουλάχιστον). Τουλάχιστον αν σε παρηγορεί αυτό κανα 30λέπτο πριν τελειώσει η ταινία κοιμήθηκα:roll:

Ωραιο το memento αλλα δε μου πολυαρεσε η καταληξη…

άρα δε σ’ άρεσε η ταινία :p.

η επιλογή του ήρωα να συνεχίσει το “κυνήγι” και η λόγοι που τον σπρώχνουν προς τα κει είναι η ουσία της ταινίας…

αρχιζει superman ΤΩΡΑ στο star…

Κρίστοφερ Ριβ, Μάρλον Μπράντο, Τζιν Χάκμαν

edit…: και Ψυχώ σε λιγο στο alter…!!
2ο edit…: και στις 04:30 παλι στο alter εχει το Frenzy απο Alfred Hitchcock…!!

χαμος…!!

Πωωωωω μας έφτιαξες τωρα… Χίτσκοκ βραδιά…

the magnificent seven. ευχάριστο διωράκι, γιούλ μπρίνερ ρησπεκτ, έπαιζε και ο λατρεμένος ΜΠΡΟΝΣΟΝ. κατώτερο βέβαια των εφτά σαμουράι, αλλά και πάλι.

btw, έχει δει κανείς κάνα απ’ τα τρία σήκουελς? μάπα βαθμολογία βλέπω στο imdb.

Παιδια η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα μου πολυαρεσε το Memento… Καλουτσικο ηταν αλλα οχι αυτο που περιμενα με οσα ειχα ακουσει.

Ξανά το Halloween II, του Ρομπ Ζόμπι…μια χαρά remake είναι και τα δύο μέρη:):!:

Εγω ειδα το mystic river στην τηλεοραση.Πολυ ωραια ταινια σε σεναριο αλλα ιδιως σε ερμηνειες.Σον πεν και Τιμ Ρομπινς εγραψαν.

4 μηνες 3 βδομαδες 2 μερες. Με μια απλη εκθεση του γεγονοτος της εκτρωσης δινει τη βαση και μονο για σκεψη.

Είδα και το Όρφαν…πολύ καλό, μου άρεσε πολύ:):!:

Ωραια ταινιουλα,με αρκετη αγωνια…Ισως καλυτερη κι απ’τη πρωτη.

και εγω την ιδια ταινια με σενα ειδα πολυ καλη αλλα το πρωτο πιστευω ηταν καλυτερο

ειδα και το drag me to hell αλλα ηταν μεγαλη μαλακια

luis bunuel - tha obscure object of desire. Απλά μοναδική…

Είχε πριν λίγο το Μέγκα το Λάνσελοτ ότι πρέπει για Κυριακάτικο απόγευμα, μαζί με το Excalibur των Grave Digger:):!:

Και μιας και επιασε τα epic o stef χθες είδα το clash of the titans του 1981. Μόνο για καμμένους με την φάση οι υπόλοιποι μόνο αν θέλετε να λυθειτε στα γέλια. Αντε να δουμε τι θα λεέι και το ριμεικ.

το απ ιν τι ερ! σε γενικες γραμμες ο ραιτμαν ειναι πολυ καλος σκηνοθετης απιστευτο σεναριο για οσκαρ και ο κλοονευ πεζει συμπαθητικα!αυτα

Eπικο καλτ σκουπιδι,πραγματικα ΕΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΥΙΛΑ!!!η σκηνη με τη Μεδουσα απλα δεν υπαρχει λεμε!!!:lol::lol:8)

:-k
Τελικα μονο σε εμενα φανηκε μετριοτατο και κλισε οσο δεν παει αυτο?

Και ο Stelios86 το ιδιο λεει και εμενα μια απο τα ιδια μου φανηκε.Μετριο δηλαδη.