Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ωπ,τωρα ειδα στελιο86…πολυ μετρια ταινια Indeed…απο τη μεση και μετα ειδικα,που αρχιζει και γινεται ολο και πιο ρομαντικο και μιεχ,κανει μια απιστευτη κοιλια…και εν τελη,τα μηνυματα του ειναι πολυ πεζα και απλοικα νομιζω…αυτο το αμερικανικο νεο alternativοindie κινημα,οσο παει και το αντιπαθω περισσοτερο…

μολις ειδα το ινβικτους! ωρεα ταινια αν και δεν ειναι το αριστουργημα! μοργκαν φρημαν γαματος οπως παντα! και ο ματτ ντειμον οπως παντα απαρατηρητος :stuck_out_tongue:

την ειδα σαββατο προς κυριακη, αλλα δεν πειραζει…
[SIZE=“4”]
Hachiko: A Dog’s Story
[/SIZE]

με τον Richard Gere…ξερω μερικοι δεν τον χωνευετε(λεγε με και Deckard :p)
και εγω παλιοτερα μονο και μονο που εβλεπα την φατσα του βαριομουνα του θανατα…

πανω κατω το στορυ …(η οποια ειναι και αληθινη ιστορια οπως βλεπουμε και στο τελος…)

μουσικος, ταξιδευει καθε μερα με το τρενο για να πει στην δουλεια του…
μια μερα στο σταθμο βρισκει ενα σκυλακι και το παιρνει σπιτι του για ενα βραδυ ωσπου να δει τι θα το κανει…
οπως ειναι φυσικο η μια μερα φτανει για να αγαπησεις ενα ζωακι…
οι ημερες περνουν και γινεται ενα γεγονος και ετσι παει ως το τελος…
και αυτη ειναι ολη η ταινια…:!::!:
δεν εχει ανατροπες…
δεν εχει εκρηξεις…
δεν εχει τιποτα…:!:
ολα ειναι προβλεπόμενα απο το πρωτο δεκαλεπτο…ξερεις που το παει…

. . .

και γιατι μου αρεσε τοσο…???
αδυνατο να καταλαβω…(μαλλον αρχιζω και μεγαλωνω…:?/:p)

μερικα εξυπνα πλανα(τα οποια δειχνουν οπως θα εβλεπε ο σκυλος) σε συνδιασμο με την απλη μουσικη, συγγινουν και ενισχύουν την εντυπωση πως για να κανεις μια καλη ταινια δεν χρειαζονται και πολλα πραγματα…

less is more…??
μαλλον…

οποιος εδω μεσα ειναι λιγο ευαισθητος να δει αφοβα…
οι υπολοιποι που θελουν κατι παραπανω δεν εχουν κατι να κερδισουν…(μην παρουμε και κανεναν στο λαιμο μας…)

http://www.imdb.com/title/tt1028532/

κοψτε ομορφια…

αν το εχει κανεις εδω ας πει μια κουβεντα…
ειναι καλη ή ειμαι σε περιοδο νταουνιασματος και απλα με πετυχε…??

The Invention of Lying

Φανταστείτε μια κοινωνία όπου όλοι οι άνθρωποι είναι απλα ανίκανοι να πουν κάποιο ψέμα και η ειλικρίνεια είναι τρόπος ζωής σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις ώσπου μια μέρα ένας απο αυτους λέει το πρωτο ψέμα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν ειναι κάτι το φοβερό σαν ταινία, όσο κρατάει τον σατυρικό της χαρακτήρα βγάζει γέλιο όταν όμως μεταμορφωνεται σε ρομαντική κομεντί απογοητεύει. Γενικα πάντως εχει τις στιγμές του το εργο. όπως η φοβερη σκηνή μπροστά στη είσοδο της οικιας του πρωταγωνιστή όπου τους διαβάζει τους 10 κανονες (κατι σαν 10 εντολες)
Όλα τα λεφτά φυσικά ο θεουλης ηθοποιός. Ricky Gervais.

edit: Απλά να αναφέρω πως στην ταινία υπάρχουν κάποιες γαμάτες καμεο εμφανίσεις απο μερικούς κορυφαίους ηθοποιούς.

καταραμενε Dead
εθαψες το ποστ μου…:lol::lol::stuck_out_tongue:

δηλαδη το βλεπουμε η οχι το The Invention of Lying…??
γιατι το εχω ηδη κατεβασει…
περιμενουν εδω και καιρο αλλες ταινιαρες που δεν εχω δει…
δεν πιστευω να ειναι εντελως μουφα…

χαχαχα κανε μου report :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν είναι και καμιά μεγάλη προτεραιότητα η ταινία. Οταν θες να δεις κάτι πιο χαλαρό είναι μια χαρά το γέλιο της το έχει πάντως. Πολύ καλύτερη για μένα απο τις περισσότερες αμερικάνικες κωμωδίες τύπου Μπεν Στιλερ.

είδα χθες το “η διακριτική γοητεία της μπουρζουαζίας”.πολύ δύσκολη ταινία και δύσκολα μπορώ να πω πως έβγαλα κάποιο ορθό συμπέρασμα.τέρμα σουρεαλιστική.μπορει΄κανείς να προτείνει τέτοιου είδους ταινίες πιο εύκολες για να μπω στο νόημα?

οκ…thanx…
καπου θα την βαλω(σε σειρα…) και αυτην…

Πότε βγαίνει το remake; ξέρεις;:):!:

2 απριλιου νομιζω

Ψαχνω για μια του '69 “Till Death Us Do Part”
Δε τη βρισκω πουθενα ρε γμτ…
Any help? :-k

χωρις ελληνικους υποτιτλους βλεπεις ταινιες…???

Δεν ξέρω αν ισχύει και για Ελλάδα η ημερομηνία πάντως

Μάλλον την Πέμπτη 25/3 βγαίνει στην Ελλάδα.

Walk Hard: The Dewey Cox Story
πολύ ωραία ταινία, γέλασα με την ψυχή μου. τρομερός ο Jonh C. Reilly, μορφάρα στεγνά.

και διπλό ποστ αλλά αξίζει!
Scorsese, The Departed (2006)

[SPOILER]Φοβερός ο DiCaprio πραγματικά τον απόλαυσα, πολύ καλός ο ρόλος.
Βέβαια ξενέρωσα όταν σκοτώθηκε, ήθελα να ζήσει. Αλλά τέσπα.

Επίσης Matt Damon, νταξ από την αρχή δεν γούσταρα τον ρόλο του, αλλά οκ πήρε ότι του άξιζε στο τέλος.

και φυσικά Jack Nicholson, αυτός ο τεράστιος ηθοποιός, και αυτόν τον ευχαριστήθηκα.[/SPOILER]

Γενικά γούσταρα την ταινία πάρα πολύ, δεν το περίμενα, πραγματικά πολύ καλή. Αξίζει να την δει κάποιος.

Σποιλερ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Bαλε κανα σποιλερ ρε μορτηηηη…εγω απο το departed,το μονο που ηθελα οταν τελειωσε,ηταν το χρονο μου πισω…αλλα δεν:(…

άμπαλος! πες μου ότι βαρέθηκες???
την απόλαυσα πραγματικά την ταινία:D

Ουστ ρε,που κοιμασε στα επη και μενεις ξυπνιος σε ολες τις μπουρδες :p:p:p…Και βαρεθηκα και ξενερωσα,εχοντας κιολας δει πρωτα την αυθεντικη ταινια,της οποις εκανε αυτο το κακιστο ρημεηκ ο Σκορτσεζε…και ο Νικολσον ειδικα,απο τις πιο αδιαφορες ερμηνειες του μακραν…και το τελος απαραδεκτο…