πφφ άμπαλος:lol::lol::lol::lol:
πάντως το walk hard, γάμησε σύμπαντα, πολύ καλή ταινία!
πφφ άμπαλος:lol::lol::lol::lol:
πάντως το walk hard, γάμησε σύμπαντα, πολύ καλή ταινία!
Εδω πάντως θα διαφωνήσω, πολύ καλό το αυθεντικό δεν λέω, αλλα το ριμεικ του Μαρτιν μου άρεσε πάρα πολυ, στην αρχή μάλιστα το θεωρούσα καλύτερο απο το πρωτοτυπο αλλά μετά αναθεώρησα.
Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι πως ο Τζακ εδώ δεν είναι και στα καλύτερα του. Οτι θα τον επισκίαζε ο Ντι Κάπριο δεν το περίμενα ποτέ. Όχι πως ο Ντι Καπριο είναι κακός ηθοποιός φυσικά το αντιθετο.
Εμενα το Νικολσον με εχει κουρασει να τον βλεπω να παιζει του ψυχακια,ποσο μαλλον απο τα 90ς και μετα,που εχει βρει μια μανιερα και την χρησιμοποιει ολη την ωρα…τα ιδια,τα ιδια,τα ιδια…δεν ξερω,αυτη η ταινια με εχει ξενερωσει παρα πολυ…
απο το ανευρο και βαρετο στορυ,που και καλα σου φτιαχνει κλιμα συγκρουσης σε ολη τη ταινια Ντεημον-Ντικαπριο,μεχρι τους χαρακτηρες(που δεκαρα δεν εδινα αν ζουσαν ή αν πεθαιναν-καρικατουρες και μαλιστα αδιαφορες τελειως),μεχρι την γκομενα που δεν εξυπηρετουσε σε τιποτα τη πλοκη,μεχρι το αθλιο τελος(που εκει φανηκε οτι η ταινια δεν ειχε κανενα στοχο ή νοημα,γιαυτο και τελειωσε ετσι,σαν να βιαζοταν και να μην ηξερε τι σκοπο ειχε εξαρχης)…ολα βσκ…
σε γενικες γραμμες,βαρεθηκα,δεν με αγγιξε κανενας χαρακτηρας,ολα αυτα τα ειχα ξαναδει και καλυτερα σε αλλες στυνομικες ταινιες και ειδικα στο Infernal affairs που βασιστηκε(το οποιο αληθεια θεωρω οτι πραγματικα παει πιπ@ κωλ@ το Departed σε καθε τομεα) και εν τελη,μου φανηκε σαν μια ταινια που φτιαχτηκε μονο και μονο μπας και παρει ο μπαρμπας Οσκαρ…ε το πηρε,ωραιος…
Έπρεπε να πάρει όσκαρ, και το έκανε με μια πιο συμβατή ταινία απ’τις προηγούμενες, αλλά και απ’την φετινή που μπορεί νά’ναι και αριστούργημα:):!:
ε οχι και κακιστη ταινια το ντιπαρτιντ.
εμενα τουλαχιστον που δεν μ αρεσουν γενικα οι ταινιεσ του σκορσεζε ειναι η μοναδικη μαζι με γκανγκ οφ νεα υορκη που με Ξετρελαναν!
Εντάξει με τον Lupin διαφωνώ όσον αφορά τον “πληροφοριοδότη” αλλά ρε savealekos από Σκορτσέζε σε ξετρέλαναν μόνο αυτή και οι “συμμορίες της Νέας Υόρκης” που είναι πατάτα και όχι ξέρω’γω άλλες και άλλες ταινιάρες που έχει γυρίσει;
χμ ναι ειμαι περιεργος το ξερω
Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα… Να σε ξετρέλαινε το Aviator, για παράδειγμα…
Εγω πάλι απο Μαρτιν μου αρέσουν τα πάντα εκτός απο το aviator το οποίο το βρήκα απίστευτα βαρετό. Ακόμα και οι Συμμοριες μου άρεσαν πάρα πολυ.
Αντε να ανοίξουμε και θρεντ για τον Μαρτιν με το καλό.
Άντε ας το ανοίξει κάποιος…
Γιατι με απογοητευεις; Νταξει εχει Ταξιτζη, Τελευταιο Πειρασμο, αλλα οχι και πατατα αυτη η ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
Εντάξει, τι να σου πω… Δεν μου είπε κάτι αυτή η ταινία…
ειδα το σαλλοου γκρειβ τοθ μποιλ (η πρωτη του). ταινιαρα!
Ειδα χτες το Up In The Air… Ενταξει μετρια ταινια, σε εβαζε να σκεφτεις καποια πραγματα και εδειχνε τις διαφορες πτυχες του χαρακτηρα που επαιζε ο Clooney, αλλα στο συνολο μετριοτητα. Ασε που δεν διεισδυε καθολου στην οικονομικη κριση και τις επιπτωσεις της στην ανεργια και τα λοιπα. Τα περναγε ολα πολυ επιδερμικα… Ενα 6/10 της εβαλα στο imdb.
Επισης ειδα προχτες το Misery του Stephen King, το οποιο μου αρεσε παρα πολυ, σε κραταγε σε αγωνια, παροτι ηξερα πανω κατω τι γινεται… Τρομερη ερμηνεια απο την Kathy Bates στο ρολο της Annie Wilkes, ηταν αρκετα τρομακτικη θα ελεγα… Ψυχακι… Γενικα απο τις καλες ταινιες που εχουν βγει απο βιβλια του Stephen King, οποιος δεν την εχει δει να το κανει.
Ταινιάρα το Misery…κ εγώ είδα χθές το Up in the air…ήταν απλά μια ταινία για να περάσει ευχάριστα η ώρα κ τίποτα παραπάνω…και δεν είχε και καμία έκπληξη…
η γνωστή συνταγή “τα δίνω όλα και στο τέλος πληγώνομαι”
το departed ομως εχει shippin up to boston!!!
αυτό ξέχασα να πω!!!και έλεγα κάτι ξέχασα!
καλά σας χώνουν τα 2 τραγουδάκια από Dropkick εεεε8)8)8)
λαιφ ις α μιρακλ του κουστουριτσα.
οπως παντα τελειος!:lol:
Και έχει και Comfortably Numb με Βαν Μόρισον. Γενικότερα έχει και γαμώ τα σάουντρακ!
ενα με κιλλιαν μερφυ και λουσυ λιου