Ο Γκίλιαν Μέρφι που παίζει στην αποπάνω ταινία εξελίζεται σε σπουδαίο ηθοποιό:):!:
Double Indemnity
Ασφαλιστής ερωτεύεται μοιραία γυναίκα και μαζί σχεδιάζουν το τέλειο έγλημα για να βγάλουν απο την μέση τον αδιάφορο άντρας της και να πάρουν ταυτόχρονα αποζημίωση απο την ασφαλεια ζωής που θα του ετοιμάσει ο πρώτος.
Απά τα καλύτερα φιλμ-νουαρ που έχουν γυριστεί και η απολύτη femme fatale στο προσωπο της Phyllis (ονομα χαρακτηρα). Επίσης μερικοι από τους καλύτερους διαλόγους που έχουν γραφτει ποτέ. Είχα να την δω πάρα πολυ καιρό και η επανάληψη αυτή ήταν ότι έπρεπε για να ξαναθυμηθω αυτή την ταινιάρα.
Ποπο,dead το ειχα δει στο λυκειο αυτο μια φορα και ειχα μεινει μλκας κανονικα…παιζει να ειναι και το καλυτερο φιλμ νοιρ που εχει γυριστει!!!Εστω σιγουρα απο τα 2-3 παντως…
Γμτ,δεν θυμαμε καποιες λεπτομεριες,θυμαμε βεβαια μια σκηνη οπου
ο πρωταγωνιστης πηγε να βρει το ζευγαρι και να τους πουλησει μια ασφαλεια ζωης,και ειχε εναν επικο διαλογο μεταξυ αυτουνου και της συζυγου, με κατι suppose ο ενας,suppose η αλλη και τρελο πεσιμο παραλληλα…απιστευτοι διαλογοι γενικα
και με γαματο τελος,αποσο θυμαμε λιγο…πο,θα το ψαξω και γω τωρα αμεσα να το ξαναδω:D
η σκηνή που λες είναι απο την πρωτη συναντηση τους και είναι επική, για να την βάζεις στο repeat
Γενικά η ταινία είναι κορυφή σε αποροφάει τελείως πάντως σε τορεντ υπάρχει αρα μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα να την βρεις για να την κατεβάσεις. Οι διάλογοι δεν υπάρχουν μιλαμε είναι για σεμινάριο, απο τα καλύτερα σενάρια που έχουν γραφτεί στον αμερικανικό κινηματογράφο.
Μολις ειδα παρανορμαλ ακτιβιτι… δυστυχως κανεις δεν μπορει να μου δωσει πισω τον χαμενο χρονο!!!
Dead,ναι,οντως,αυτο που λες στο σποιλερ ειναι,το ειδα τωρα και σε βιντεακι σε Γιουτουμπ και το θυμηθηκα…νεξτ γουηκ εχει φυγει το ταινιακια:D
Oχι τελειως ασχετο,αλλα αμα σε εψησε αυτο,ψαξου για τα κλασσικα Maltese Falcon και Big Sleep,καθως και το Sunset Boulevard,που ειναι και αυτο του Wilder και νομιζω οτι θα σε ενθουσιασει εξισου…\m/
Maltese Falcon και Sunset Boulevard τα έχω δει και ειναι πολύ καλές ταινίες ειδικά η δεύτερη είναι καταπληκτική, γενικά είμαι φαν του παλιού Χολιγουντ. Αν και τον Humphrey Bogart δεν τον πολυπάω και τόσο οι ταινίες του μου αρέσουν και το Maltese Falcon παίζει να είναι και η αγαπημένη μου με αυτόν. Το Big Sleep επίσης το έχω δει αλλα δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου αφού έχει πάρα πολυ καιρό. Μόνο το όνομα του χαρακτηρα του Bogart θυμάμαι βασικά (Μάρλοου) :lol: πρεπει να την ξαναδω αυτήν κάποια στιγμή.
Καλο ειναι το παρανορμαλ…εμενα με τρομαξε αρκετα
Cocaine Cowboys is a 2006 documentary film directed by Billy Corben and produced by Alfred Spellman and Billy Corben through their Miami-based media studio rakontur. The film explores the rise of cocaine and resulting crime epidemic that swept the American city of Miami, Florida in the 1970s and 1980s. The producers of Cocaine Cowboys use interviews with law enforcement, journalists, lawyers, former drug smugglers and gang members to provide a first hand perspective of the Miami drug war.
οσοι γουσταρατε scarface/miami vice…πρεπει να δειτε αυτο.
Τον Τελευταίο Πειρασμό λέω να δω μέρες πού’ναι:):!:
28 days later - Danny Boyle
για μενα απλα η καλυτερη ταινια με ζομπι! γενικα τρελενομαι για οτι ταινια γυρναει αυτος ο ανθρωπος! και επισης εχει και γκοντσπιντ ιου! μεσα8O
‘‘Ψυχή βαθειά’’. Απογοητευτική θα έλεγα.
ειδα το precious …
ενταξει καλο…
θα μπορουσε να δωσει παραπανω βεβαια…
παμε για αλλα…
Ειχε αρκετο γελιο,μ’αρεσε αρκετα μπορω να πω…ευχαριστη ταινια
Το έχω ρίξει στις παιδικές Για τη συγκεκριμένη δεν μπορώ να καταλάβω πως άργησα τόσο πολύ να τη δω, γιατί αγαπάω πολύ όλα τα βιβλία του Μικρού Νικόλα
the girl with the dragon tattoo
πολυ καλο
Να δεις και το 2ο,ειναι εξισου καλο
αν και ειμαι απο αυτους που δεν εχουν και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα οταν μεταφέρετε ενα βιβλίο στον κινηματογράφο εδω πρεπει να πω οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος με την ταινια…δεν μιλαω για το αν δεν έδειξαν πολλα πράγματα αυτό είναι λογικο αλλα αυτό που με χάλασε είναι ότι άλλαξαν πολλα γεγονότα (για να μην γινει ποιο περίπλοκη πιστεύω…)
ναι διαβασα για τις διαφορες με το βιβλιο
οπως και να χει ομως η ταινια μετραγε
μαρεσαν τα θεματα που μπλεξανε
και γενικα που ητανε ας πουμε ενα αστυνομικο θριλερ με πολιτικες προεκτασεις
χωρις να υπαρχει ενας υπεργαμαουα αμερικανος ντεντεκτιβ να λυσει ολομοναχος το μυστηριο και να σκοτωσει ο ιδιος τον κακο της υποθεσης
H σκηνή με τη γιόγκα είναι απίστευτη καφρίλα, γενικώς εντάξει, μπουρδίτσα.